Binnaz Abla

Doreen VİRTUE nun bütün kartlarını alıcam galiba en sonunda:))

Bende nedense onun kartları ile hiç enerji (pozitif) kuramadım.
Elime aldığım ilk andan itibaren bir garip hissediyorum, çektiğim her kart olaydan çok kopuk bir cevap veriyor.
Tabii ki bu sadece Aşk Kartları için geçerli, diğer desteleri nasıl bilmiyorum.

Aşk kartlarını ben hiç duymadım başmelek kartları bendeki..bende çok doğru çıkıyo tesadüf mü bilemem ama ruh halimle birebir açılımlar bu kadar olmaz denicek cinsten..

Hep diyolar ki bu degil soyle biri var bu degil boyle var cok mutlu olacaksin tam o tarifle gidiyorum yok bu degil su diyolar lanet olsun promosyon bile atarsam bi daha

Kızlar sanırım hğma burayı okuyor çünkü burda eleştirildiğinden beri az fal almaya basladı sisteme daha az giriyor

Binnaz'da Büşra Karadağ'ı deneyen var mıydı? Kuzucum ne yaa O nasıl bir iticilik

Ben niye gittim Gaus'a attım? Kadın selam kelam etti sonra 5 sn bi sessizlik oldu sonra biri kayıttan konuşmaya başladı cümlenin ortasından kaydetmiş sesi resmen bana dinletti kadın sonra fal devam ederken kesti eveeet bu kadaaaar dedi bi de puan ver dedi utanmadan. Tamam bedavaya bakıyorsun da bu kadar da ayan beyan olmaz ki beni saf sandı kendi gibi sanırım Tellwe de ki bot falcılar bile daha başarılıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…