- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
o kadın kesinlikle boş değil bende de çok ayrıntı bildi :)Ben çok beğendim bayağı detay bildi yani klasik bir durum değil bendeki olay ve bildi kadın epey şey. :) 7 dakika bakmış bir de o da ayrı bir artı.
Ben niye gittim Gaus'a attım? Kadın selam kelam etti sonra 5 sn bi sessizlik oldu sonra biri kayıttan konuşmaya başladıcümlenin ortasından kaydetmiş sesi resmen bana dinletti kadın sonra fal devam ederken kesti eveeet bu kadaaaar dedi bi de puan ver dedi utanmadan. Tamam bedavaya bakıyorsun da bu kadar da ayan beyan olmaz ki beni saf sandı kendi gibi sanırım Tellwe de ki bot falcılar bile daha başarılıydı.
anam hülya demir de 50 lira
Abarttilar iyice.
sen kime atmıştın ki..Kızlar o dediğiniz uygulamaya indirdim kadın bildiğin 8 dklık ses kaydı atmış ve iyidi şok oldm
dolar üzerinden canım dikkati ol yinede:))))Kartların sesi çocuk sesi geliyor bakıyor söylüyor öyle seri değildi enerjiniz biraz düşük geldi bana dedi ki haklı şahsen umutsuz vaka görüyorum kendimi genel olarak doğru şeylerdi ama. Teşekkürler öneren arkadaşa siteye kadına. Fiyatları uygun normal zamanlarda bile baktirilabilir. Hoşça kal telwe hoşça kal binnaz
Eftelya baya baya bakıyor isimle falan hitap ediyor arada dur soruna bakayım tekrar diyor baya benim için bakılmış faldı
Dolar molar ama binnaz'daki vasatın altındaki falcıya vereceğime o parayı Eftelya'ya veririm bi dahakineelveda binnaz ve şişirilmiş falcıları
Begenmenize cook sevindim kizlar benden once bir arkadas daha onermisti tesaduf attim eftalya ve sirac a .Umarim dedigi guzel seylerde cikar :)))).
Yeni üyelikle 2. Falı atamadım. Nasıl attın sen :)) Bedava kredi bu cihaza ve hesaba daha önce yüklenmiş diyor.1 gün geçmesi lazım diyor. 00:00'dan sonra denedim yine aynısını dedi. İlla tam 24 saat mi geçmeli üstünden yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?