Binnaz Abla

O konuda benimde tellweye güvenim yok.

bekle bekle nereye kadar 2013 bitti ,sıra 2014 te bugünlerde venusamber madamsalu derken olayı abarttık gibime geliyor bence kendimizi frenleyelim bir an önce derim
Haklısın vallaha durmamız lâzım.Zaten değişen bişey yok ,her şekilde bekliyoruz.

hanımlar çıldırdım
ve geçen sayfalarda birimizden biri portakal ve ask3 aynı kişi demişti hatırlayamadım şimdi

bende gördüğüm birkaç benzerliği yazayım delirdin ya da haklısın deyin:d

geçenlerde burda aynı diyen arkadaş portakal3e anlattığımı ask3ten duydum demişti.

ikisi de aynı anda online olup durum değiştiriyor.şu an saat 7ye geliyor.son aktiviteleri 7 saat önce.
ikiside durumunu güniçi aktif falan yapmıyor o az kullanılan mavi uyguna çeviriyor.

ikisininde hakkında kısmında fal yeteneği köklerden gelir yazıyor.

biri ask3 biri portakal3 ikiside 3

ikisininde üyelerin sorularına yanıtları gizli.

fal atacaktım atmadım vardır bir bit yeniği güvenemedim

gecen yazmıştım buraya vourucasani ben baktırdım bir kaç haftayı geçti.o zamanda beğenmiştim.maddiyatla ilgiıli bir dediği çıktı.
ona da baktırabilirsiniz.

kizlar cok uzgunum cok yok boyle bir aci
9 aydir bekledigim sozde ADAM eski sevgilisi ile nisanlanmis
hayatinda birini goremedim diyenler nesibe rezzan mert venus istabul topigi burak ankaradan hepsi deyim artik nisan yasemin eylul pinar semrin vs vs vs akliniza kim geliyorsa iste
son attigim fal melege kahveydi o dedi ki cok net baskasi var ! ve eski sevgilisini tarif etti ve evet o cikti
hakkim helal degil bu ADAM a zaten beni uzenler hep mutlu hep

Oha derim baska da bişey demem tarotun ardından yıldızname gönderdim eğer dedikleri doğruysa seneye düğünüm var davetlisiniz :)

Kıyamam sana ben hayırlısı neyse o olsun demek ki daha karakterli birini hakediyosun ki allah kurtardı seni bu adamdan .. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz sen rahat ol bebeğim unut gitsin

Oha derim baska da bişey demem tarotun ardından yıldızname gönderdim eğer dedikleri doğruysa seneye düğünüm var davetlisiniz :)
Salu 'dan üç falından da bende memnun ayrıldım.Benim görüşüm;bence Venüsamber'den çok daha iyi.

Valla kuzusum verdiği vadeler 2014 aralıkta bitio eğer ben bu süreye kadar evlenmezsem bil ki patladı fal
Benim o kadar da değil canım verdiği zaman.İki ay kadar sonra Madam'ım söyledikleri hayâl mi gerçek mi yazarım burda.

ask3 e cok önceden baktirmistim güya simdi bir sevgilim olmasi gerekiyordu 2013 bitmeden ama hala bisiy yok nerdeyse 2014e gircez fos cikti yani
bu arada evt portakal3 ile ask3 ayni kisi diye konusulmustu portakal3 e hic baktirmadim ama online zamanlari dikkatimi cekmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…