bu arada ne olursa olsun tellwenin sistemine güvenmiyorum. diğer falcılar yorumları gizli yapmazsanız çok rahat okuyabilir yorumları.yorumlarda olabildiğince gizli az bilgili yazıp daha sonra siliyorum ve ayrı 3 hesaptan baktırıyorum.
bilmiyorum yada hakkını yememek gerekiyor hakikaten hisleri çok kuvvetli diyorum
Bunu ancak gelecek zaman bize gösterecek canım.Malesef yine beklememiz gerek.
Haklısın vallaha durmamız lâzım.Zaten değişen bişey yok ,her şekilde bekliyoruz.bekle bekle nereye kadar 2013 bitti ,sıra 2014 te bugünlerde venusamber madamsalu derken olayı abarttık gibime geliyor bence kendimizi frenleyelim bir an önce derim
bir kişi daha 9 dedi bana derse büyük kumpasa geldik derim
Ohh.Ağzın bal yesin.Bana 5 dedi kızlar
yok hic begenmemistim baya oldu sorumada yanit vermedi sinir olmustumsellinusa baktırdınız mı kızlar ya onuda merak ediyorum aslında:)))
yok hic begenmemistim baya oldu sorumada yanit vermedi sinir olmustum
tamam bebeem bende thalixin baktırdığı zamanında biri vardı ya aequitas mı ne ona yolladım bakayım nasıl çıkıcak
onada baktirmsitim fena degildi canim bakalim sevicekmisin
kizlar cok uzgunum cokyok boyle bir aci
9 aydir bekledigim sozde ADAM eski sevgilisi ile nisanlanmis
hayatinda birini goremedim diyenler nesibe rezzan mert venus istabul topigi burak ankaradan hepsi deyim artik nisan yasemin eylul pinar semrin vs vs vs akliniza kim geliyorsa iste
son attigim fal melege kahveydi o dedi ki cok net baskasi var ! ve eski sevgilisini tarif etti ve evet o cikti
hakkim helal degil bu ADAM a zaten beni uzenler hep mutlu hep
Salu 'dan üç falından da bende memnun ayrıldım.Benim görüşüm;bence Venüsamber'den çok daha iyi.Oha derim baska da bişey demem tarotun ardından yıldızname gönderdim eğer dedikleri doğruysa seneye düğünüm var davetlisiniz :)
Salu 'dan üç falından da bende memnun ayrıldım.Benim görüşüm;bence Venüsamber'den çok daha iyi.
Benim o kadar da değil canım verdiği zaman.İki ay kadar sonra Madam'ım söyledikleri hayâl mi gerçek mi yazarım burda.Valla kuzusum verdiği vadeler 2014 aralıkta bitio eğer ben bu süreye kadar evlenmezsem bil ki patladı fal
hanımlar çıldırdım
ve geçen sayfalarda birimizden biri portakal ve ask3 aynı kişi demişti hatırlayamadım şimdi
bende gördüğüm birkaç benzerliği yazayım delirdin ya da haklısın deyin:d
geçenlerde burda aynı diyen arkadaş portakal3e anlattığımı ask3ten duydum demişti.
ikisi de aynı anda online olup durum değiştiriyor.şu an saat 7ye geliyor.son aktiviteleri 7 saat önce.
ikiside durumunu güniçi aktif falan yapmıyor o az kullanılan mavi uyguna çeviriyor.
ikisininde hakkında kısmında fal yeteneği köklerden gelir yazıyor.
biri ask3 biri portakal3 ikiside 3
ikisininde üyelerin sorularına yanıtları gizli.
fal atacaktım atmadım vardır bir bit yeniği güvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?