Mail degistir.
Yeniden üye ol canım diğerini boşver :)Değiştirdim yine olmadı. Anlamadım bende
ne oldu ki gizem hatuna hayırdır?Kızlar bu arada gizem hatuna bi kez daha hayran kaldım
Kuzum benim bazı falların tarihi geçti bazısı beklemede tam net belli olunca yazıcam arada birkaç yeni var :) kuzu benim arkadaşa nesibesinden tut da hümadan selenaya herkes çok kötü patladı ve ona çıka çıka kahinvanganın falı çıktı :/ acayip olumsuzdu falı, o kadar olumlu faldan sonra iğrenç demişti ama cidden kadının dediği gibi oldu olayı. Bir de telefonda birine baktırmış medyummuş o da direk olumsuz konuşmuş o çıktı. Sende çıkan belli olan fal var mı :)
Bende gizem hatuna hayran kalıyorumKızlar bu arada gizem hatuna bi kez daha hayran kaldım
Bende hiç olmadı ya .sen yine bir kere baktıra bilmişsinDeğiştirdim yine olmadı. Anlamadım bende
nihayet oldu bende desimdi söyleyin baklim kizlar
en güzel kim neye bakiyor
Eftalya ,Sirac ,Deniz i denedim en iyi Eftalya .Gercekci ve dobra .Sonra siracta iyi isimi filan bildi.
Twitterdan paylas 0.5 ekleniyor.Allahim herturlu cozumu bulur oldum.:))))kızlar verilen kredi yetmiyor galiba degil mi :/
ay twitter hesabım yok kiTwitterdan paylas 0.5 ekleniyor.Allahim herturlu cozumu bulur oldum.:))))
ay twitter hesabım yok ki
ne baktirdin peki sen cnm tarot mu kahve miEftalya ,Sirac ,Deniz i denedim en iyi Eftalya .Gercekci ve dobra .Sonra siracta iyi isimi filan bildi.
ne oldu ki gizem hatuna hayırdır?
Gizem hatun sık online oluyor mu?Kadın şiir gibi akıyor yaasamimi geliyor bana. Benim hayatımdakileri bilince diyorum belki onunla ilgili dedikleri de doğrudur. Ama gerçekleşen bişey yok işte henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?