Binnaz Abla

Kahinvanga da byvdeydi di mi konuşulmuştu sanki bi ara ismini hatırlar gibiyim. Sen baktırmış mıydın peki? Ya cidden aslında falları ayda yılda bir zevkine baktırmalı hayatı kaçırmadan. Zaten olacak olan olacak panik hallerinde saldırmasak:)

gizem hatunu ben de çok seviyorum. tek 1 fal attım ama çok sevdim şimdiden falını ilk uykumdan kalkıp okuduğum için sevmemiştim ama sabah okuduğumda çok beğendim, hatta bir cümlesinden ciddi ciddi etkilenip başımı faldan kaldırmıştım, gözümün önünde o an. fiyatı da çok uygun, hakikaten atarım arada

Bu arad ulkede hergun cok kotu haberlere uyaniyoruz ve cok uzuluyorum (( .Umarim guzel gunler olur ulkemiz icinde.Kendi hayatimla ilgili olarakta eskisini beklemekten vazgectim oyle seyler gordum ogrendimki onunla ilgili artik tamamiyle sogudum cok zayif karakterliymis boyle bir adamla zaten olmazmis . Ben gozumde buyutmusum yaziiik ne denir bilemedim.Hep bir acaba vardi icimde onunla ilgili , onu da soguttu ve bitirdi tebrikler kendisine valla :)) .Onume bakarim bende hayat guzel .:))))

Kızlar ben bi kahve fincanıyla 10 kişiye baktırıyorum en az doğru mu yapıyorum sizce :)

Kizlar benimki geçen hafta cuma mesajı atmisti ya bu hafta atmadi demek ki bana atmış mesaji.Çünkü daha once hiç mesaj atmazdi.Sizce kızlar

Kadın şiir gibi akıyor yaa samimi geliyor bana. Benim hayatımdakileri bilince diyorum belki onunla ilgili dedikleri de doğrudur. Ama gerçekleşen bişey yok işte henüz
Gizem hatun sık online oluyor mu?

Kızlar karşı tasfın hayatında biri var mı, varsa tarifini verecek biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…