Gizem hatun sık online oluyor mu?
Kızlar karşı tasfın hayatında biri var mı, varsa tarifini verecek biri var mı?
Kizlar benimki geçen hafta cuma mesajı atmisti ya bu hafta atmadi demek ki bana atmış mesaji.Çünkü daha once hiç mesaj atmazdi.Sizce kızlar
demek bu hafta sira sendeKizlar benimki geçen hafta cuma mesajı atmisti ya bu hafta atmadi demek ki bana atmış mesaji.Çünkü daha once hiç mesaj atmazdi.Sizce kızlar
ilk fal bedava galiba (5kredi)Nerden baktırıyorsunuz kızlar ben basirly diye birşeyi ilk defa duyuyorum fiyatlar uygun mu?
kizlaar ya bir ben yapamadim galiba bu basirly denen seyi
tam yükledim oldu dedim bu sefer de bedava yeri yok yani falcilarin hepsi 5,5 kredi diyor .yoksa benim bilmedigim baska bir yeri daha mi var
Gizem hatun sık online oluyor mu?
Kızlar karşı tasfın hayatında biri var mı, varsa tarifini verecek biri var mı?
Sezgi bende hiçbir şry bilememişti enerjim tutmadı. Yesilcingene Zaten favori falcım ona atacağım sanırım, benbillur kim acaba?sezgi, yeşil çingene, benbillur harf veriyorlar
Sezgi bende hiçbir şry bilememişti enerjim tutmadı. Yesilcingene Zaten favori falcım ona atacağım sanırım, benbillur kim acaba?
benbillura şimdi baktım. çok az fal bakmış ama fiyatları yükseksezgi, yeşil çingene, benbillur harf veriyorlar
Baktım dedim benbillur'a 40 kredi ne kadar pahalı. Çingeye gideyim ben evet :)Yeşilçingene benim de favorim:) benbillur da tellwe'de yeni keşfim kadın da yeni zaten sitede iki farklı kişi için fal attım benim eskisi ve yenisi için. yeşilçingeneyle aynı doğrultuda konuştu o yüzden sevdim eskisi için görüştüğü kızın harfini verdi ama tabi yeni falcı olduğu için adı da geçmedi forumda henüz o yüzden çingeneye de atabilirsin derim:)
benbillura şimdi baktım. çok az fal bakmış ama fiyatları yüksek
Kesin eskilerden yeni rumuzlu biridir
Baktım dedim benbillur'a 40 kredi ne kadar pahalı. Çingeye gideyim ben evet :)
Kesin eskilerden yeni rumuzlu biridir
evet işte o sıkıntı ya niye o kadar pahalı anlamadım şöyle bi 25 olsa iyi olurdu su falı atmıştım ben ona
yapıyorlar mı öyle şeyler :)
tellwede 6 mi 7 mi ne profili bir ablamiz var eger onlarla ayni anda girip cikiyorsa büyük ihtimale o gruptan olabilir :)
o grubu biliyorum ya baktırdım yanlışlıkla 2 tanesine:) ama bu kadın onlardan değil eskisiyle evlendirmedi çok dürüst davrandı sana dönmeyecek iletişim olacak sadece dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?