Binnaz Abla

Eftalya Gaus'a göre iyiydi ama burç yorumu yapmış. Karakterimi yorumlamış güzelde, konuyla ilgili söyledikleri saçma geldi. Önce olmayacak dedi sonra olacak dedi ondan sonra adamın doğum gününe birkaç ay var (doğum tarihini vermiştim çünkü) eğer sen doğum gününü kutlarsan olcak dedi. Hayatta öyle bişey yapmam. Asla! Çok tutarsızdı. Para vermiş olsam üzülürdüm bedava için ehhh işte. Ama Gaus fecaat yaaa

Kizlar benimki geçen hafta cuma mesajı atmisti ya bu hafta atmadi demek ki bana atmış mesaji.Çünkü daha once hiç mesaj atmazdi.Sizce kızlar

Cuma mesajı mı? ya bu erkeklere anlam vermek güç yokladı kesin seni ters cevap versen toplu atmıştım herkese sana da gelmiş der kesin sen bişey dedin mi geçen hafta ?

kizlaar ya bir ben yapamadim galiba bu basirly denen seyi
tam yükledim oldu dedim bu sefer de bedava yeri yok yani falcilarin hepsi 5,5 kredi diyor .yoksa benim bilmedigim baska bir yeri daha mi var

kizlaar ya bir ben yapamadim galiba bu basirly denen seyi
tam yükledim oldu dedim bu sefer de bedava yeri yok yani falcilarin hepsi 5,5 kredi diyor .yoksa benim bilmedigim baska bir yeri daha mi var

Başlangıçta 5 kredi sen twitter veya facebook da paylaşım yaparak 0.5 kredi alcan toplam 5.5 oluyor.

Sezgi bende hiçbir şry bilememişti enerjim tutmadı. Yesilcingene Zaten favori falcım ona atacağım sanırım, benbillur kim acaba?

Yeşilçingene benim de favorim:) benbillur da tellwe'de yeni keşfim kadın da yeni zaten sitede iki farklı kişi için fal attım benim eskisi ve yenisi için. yeşilçingeneyle aynı doğrultuda konuştu o yüzden sevdim eskisi için görüştüğü kızın harfini verdi ama tabi yeni falcı olduğu için adı da geçmedi forumda henüz o yüzden çingeneye de atabilirsin derim:)

Baktım dedim benbillur'a 40 kredi ne kadar pahalı. Çingeye gideyim ben evet :)

evet işte o sıkıntı ya niye o kadar pahalı anlamadım şöyle bi 25 olsa iyi olurdu su falı atmıştım ben ona

yapıyorlar mı öyle şeyler :)

tellwede 6 mi 7 mi ne profili bir ablamiz var eger onlarla ayni anda girip cikiyorsa büyük ihtimale o gruptan olabilir :)

tellwede 6 mi 7 mi ne profili bir ablamiz var eger onlarla ayni anda girip cikiyorsa büyük ihtimale o gruptan olabilir :)

o grubu biliyorum ya baktırdım yanlışlıkla 2 tanesine:) ama bu kadın onlardan değil eskisiyle evlendirmedi çok dürüst davrandı sana dönmeyecek iletişim olacak sadece dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…