- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
anladim canim yeni bir falci icin 40 tl bana göre fazla :)
Peki size olumsuz muydu? Cingeneye kuzenim atmıştı ona fazla olumsuzdu tutmadı.cingene bende patladizaten belliydi cünkü arkadasima da copy paste yapmis gibi aynisini yazmisti
Peki size olumsuz muydu? Cingeneye kuzenim atmıştı ona fazla olumsuzdu tutmadı.
Evet çok yakın bi arkadaşı hakkında bi şeyler sormuştu dediği gibi olmadı ama mesela bende dedikleri an olarak genelde tuttu.olmayacak dediği bir şey oldu mu?
ilk fal bedava galiba (5kredi)
sonra ki fallar ücretli 5,5 dollar baslayan fiyatlar
Kızlar geysu'ya baktırdınız mı Geysu ile aynı kişi falan diyorlar da o sebepten baktırmadım ben. Benzerlikler var mı baktırdıysanız?Bende gizem hatuna hayran kalıyorum
Ben benzerlik buldumKızlar geysu'ya baktırdınız mı Geysu ile aynı kişi falan diyorlar da o sebepten baktırmadım ben. Benzerlikler var mı baktırdıysanız?
ben herkese ayrı fincan atıyorum, hatta içtiğim fincanı illa o gün yolluyorum. ertesi gün yorumlatmak hoşuma gitmiyor niyeyseKızlar ben bi kahve fincanıyla 10 kişiye baktırıyorum en az doğru mu yapıyorum sizce :)
bence aynı kişiler. ben tarzlarını acayip benzetiyorumKızlar geysu'ya baktırdınız mı Geysu ile aynı kişi falan diyorlar da o sebepten baktırmadım ben. Benzerlikler var mı baktırdıysanız?
Ben benzerlik buldum
bence aynı kişiler. ben tarzlarını acayip benzetiyorum
Mavikurdele10 1 fincana birden fazla kisi bakmasi ugursuzluk diyorlar ama bilmiyorum
ben herkese ayrı fincan atıyorum, hatta içtiğim fincanı illa o gün yolluyorum. ertesi gün yorumlatmak hoşuma gitmiyor niyeyse
bir kere falımı iade aldım, iadeden sonra aynı fincanı başka birisine yorumlattım. o zaman bile içim rahat etmemişti
evet işte o sıkıntı ya niye o kadar pahalı anlamadım şöyle bi 25 olsa iyi olurdu su falı atmıştım ben ona
yapıyorlar mı öyle şeyler :)
Kızlar geysu'ya baktırdınız mı Geysu ile aynı kişi falan diyorlar da o sebepten baktırmadım ben. Benzerlikler var mı baktırdıysanız?
Yok zehrina ben birsey dememistim mesaj attiginda ama kesin bana attı ne esti de atti bu hafta atmadi cevap versen bak sanki ona sadece atiyorum o da hemen cevap veriyor demeşin diye.
altı üstü o fincanı kapatacaksın 10 saniyeni almazben geçen gün işi abartarak geysuya eski baktığı fincanı atacaktım yenisi için ama sonra o şekilde olmaz dedi atmadım:)
nasıl üşenmiyorsun ya:) ofiste 3 4 kahve içiyorum günde ama ona rağmen ı ıh
evet olumsuz ki ne olmusuz yok efendim adam gelmez mis mis o adam yazmazmis mis vs vs . adam yazdiPeki size olumsuz muydu? Cingeneye kuzenim atmıştı ona fazla olumsuzdu tutmadı.
Tellwe'de çok var böyle falcı. O grup içinde midir bilmem de şunu yapan çok mesela bakıyor uzunca bir süre sonra gidip yeni rumuzla geri dönüyor :)))
Ben baktırdım. Tarzları benziyor ikisi de aynı şeyleri söyledi bana. Bilmiyorum yine de sadece şüphem var delilim yok
Bence bekle canım. Cevap vermediysen bi kere daha şansını deneyecektir.
altı üstü o fincanı kapatacaksın 10 saniyeni almaz
evet olumsuz ki ne olmusuz yok efendim adam gelmez mis mis o adam yazmazmis mis vs vs . adam yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?