Binnaz Abla

Yok zehrina ben birsey dememistim mesaj attiginda ama kesin bana attı ne esti de atti bu hafta atmadi cevap versen bak sanki ona sadece atiyorum o da hemen cevap veriyor demeşin diye.

Kızlar yesilcingene demişken bana büyü falan var kendine haktır dedi. Böyle dediği başkası var mi

H.sonu taksime gidip fal baktirasim var ama anneden veto yedim baktırma diye kadın haklı da ben de bu merak bitmez.

Kızlar ben bi kahve fincanıyla 10 kişiye baktırıyorum en az doğru mu yapıyorum sizce :)
ben herkese ayrı fincan atıyorum, hatta içtiğim fincanı illa o gün yolluyorum. ertesi gün yorumlatmak hoşuma gitmiyor niyeyse

bir kere falımı iade aldım, iadeden sonra aynı fincanı başka birisine yorumlattım. o zaman bile içim rahat etmemişti

Mavikurdele10 1 fincana birden fazla kisi bakmasi ugursuzluk diyorlar ama bilmiyorum

ben geçen gün işi abartarak geysuya eski baktığı fincanı atacaktım yenisi için ama sonra o şekilde olmaz dedi atmadım:)

nasıl üşenmiyorsun ya:) ofiste 3 4 kahve içiyorum günde ama ona rağmen ı ıh

evet işte o sıkıntı ya niye o kadar pahalı anlamadım şöyle bi 25 olsa iyi olurdu su falı atmıştım ben ona

yapıyorlar mı öyle şeyler :)

Tellwe'de çok var böyle falcı. O grup içinde midir bilmem de şunu yapan çok mesela bakıyor uzunca bir süre sonra gidip yeni rumuzla geri dönüyor :)))

Kızlar geysu'ya baktırdınız mı Geysu ile aynı kişi falan diyorlar da o sebepten baktırmadım ben. Benzerlikler var mı baktırdıysanız?

Ben baktırdım. Tarzları benziyor ikisi de aynı şeyleri söyledi bana. Bilmiyorum yine de sadece şüphem var delilim yok

Yok zehrina ben birsey dememistim mesaj attiginda ama kesin bana attı ne esti de atti bu hafta atmadi cevap versen bak sanki ona sadece atiyorum o da hemen cevap veriyor demeşin diye.

Bence bekle canım. Cevap vermediysen bi kere daha şansını deneyecektir.

fal oyunları vol.656458 saol canım benim sizler daha tecrübelisiniz ben de dikkat edeceğim

altı üstü o fincanı kapatacaksın 10 saniyeni almaz

ya bi de güya ofiste fal bağımlısı kişiliğimi göstermemeye çalışıyorum :) çalışıyor gibi gözükmem lazım aahhahah

evet olumsuz ki ne olmusuz yok efendim adam gelmez mis mis o adam yazmazmis mis vs vs . adam yazdi

barıştınız mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…