Binnaz Abla

Aynen zehrina geçen aramisti ya bir daha ararsa mesafeli duracam yok öyle istediği zaman ararım durumları.Dengesiz erkek hareketleri işte.

Aynen zehrina geçen aramisti ya bir daha ararsa mesafeli duracam yok öyle istediği zaman ararım durumları.Dengesiz erkek hareketleri işte.

Evet benim de böylesi planlarım var Dört gözle aramasını bekliyorum ama ses seda yok ki ararsa yüz vermeme niyetimdeyim kalbimde ki kuş pır pır ediyor ama o da bunu hak ediyor
Dertlendim bak yine

aranizda Helen Devmene baktiran varmi? simdi bir kac gün önce konusulmustu o günden sonra baktiran oldumu?

Persi Sel yazili fala gecmis ahaha demekki okumus buraya yada baktiranlaradn biri söyledi
Persi Sel yazili fala gecmis ahaha demekki okumus buraya yada baktiranlaradn biri söyledi
burayı biliyor binnazın falcıları buraya reklam verdiklerine göre...kk nın büyük bi gücü var burda kim konuşulsa sıra dolup taşıyor...

Bu adamlar yüzünden dert sahibi olduk zaten bize ya dengesizi ya huysuzu ya ilişkiden kacanı denk düşer.

Kızlar yesilcingene demişken bana büyü falan var kendine haktır dedi. Böyle dediği başkası var mi

ben. bana söylediği çerçeve de çok mantığa uyacak bir şey değildi. ama felak nas filan okuduk yine de çünkü içimize kurt düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…