Aynen zehrina geçen aramisti ya bir daha ararsa mesafeli duracam yok öyle istediği zaman ararım durumları.Dengesiz erkek hareketleri işte.
ben geçen gün işi abartarak geysuya eski baktığı fincanı atacaktım yenisi için ama sonra o şekilde olmaz dedi atmadım:)
Bence falı çıkanlar da yazmıyo nazar deger dye...
Ahahaha canim ya :) icmisken bosa gitmesin :) benim bildigim bir fincana bir kisi bakarKızlar ben bi kahve fincanıyla 10 kişiye baktırıyorum en az doğru mu yapıyorum sizce :)
öyle yapıyolarsa eğer çok yanlış bi düşünce bence ya kızlar ne nazarı…Bence falı çıkanlar da yazmıyo nazar deger dye...
Bunu kesinlikle bende düşünüyorum, aşk olsunBence falı çıkanlar da yazmıyo nazar deger dye...
Yakalandın dökül çabuk fallarıcok dogru
Ahahaha canim ya :) icmisken bosa gitmesin :) benim bildigim bir fincana bir kisi bakar
Yakalandın dökül çabuk falları
Bunu kesinlikle bende düşünüyorum, aşk olsun
Eftalya Gaus'a göre iyiydi ama burç yorumu yapmış. Karakterimi yorumlamış güzelde, konuyla ilgili söyledikleri saçma geldi. Önce olmayacak dedi sonra olacak dedi ondan sonra adamın doğum gününe birkaç ay var (doğum tarihini vermiştim çünkü) eğer sen doğum gününü kutlarsan olcak dedi. Hayatta öyle bişey yapmam. Asla!Çok tutarsızdı. Para vermiş olsam üzülürdüm bedava için ehhh işte. Ama Gaus fecaat yaaa
Persi Sel yazili fala gecmis ahaha demekki okumus buraya yada baktiranlaradn biri söyledi
burayı biliyor binnazın falcıları buraya reklam verdiklerine göre...kk nın büyük bi gücü var burda kim konuşulsa sıra dolup taşıyor...Persi Sel yazili fala gecmis ahaha demekki okumus buraya yada baktiranlaradn biri söyledi
Kızlar yesilcingene demişken bana büyü falan var kendine haktır dedi. Böyle dediği başkası var mi
Persi Sel yazili fala gecmis ahaha demekki okumus buraya yada baktiranlaradn biri söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?