- 30 Ekim 2013
- 67
- 56
- 48
Biri nehir icin "sabah bakti oglen cikti" yazmis bu nasıl enerji bu nasıl sinerji bu hangi evren ben cozemedim
Biri nehir icin "sabah bakti oglen cikti" yazmis bu nasıl enerji bu nasıl sinerji bu hangi evren ben cozemedim
Ben 1 sene bekliyorum bi falı tarif ettikleri kisi geliyor o da olmuyor "cinim niyi kisitliyirsin bilki biskisidir" diyorlar ben bdv.a transfer olacagim artıkben de öyle şeyler yaşamak istiyorum, ama olmuyor galiba
şimdi bir daha okudum ismi geçince yeni yıla güya eskisiyle el ele girip 2018 baharında da evlendirmiş. yazılı baktırmışım 10 aralıkta
2018 mi? o nasil bir vadedir ya
Vallah adam her zamankinden daha iyi yazıyor bu durumda beni biraz korkutuyorfal oyunları vol.656458 saol canım benim sizler daha tecrübelisiniz ben de dikkat edeceğim
ya bi de güya ofiste fal bağımlısı kişiliğimi göstermemeye çalışıyorum :) çalışıyor gibi gözükmem lazım aahhahah
barıştınız mı peki?
Uzun zaman vereyim de salladigim belli olmasın diye düşünüyor demekki2018 mi? o nasil bir vadedir ya
Gizem hatun sık online oluyor mu?
Kızlar karşı tasfın hayatında biri var mı, varsa tarifini verecek biri var mı?
Vallah adam her zamankinden daha iyi yazıyor bu durumda beni biraz korkutuyor
bana söylemedi özellikle baktım ama yok seninki 2016 şansızlığı dediben. bana söylediği çerçeve de çok mantığa uyacak bir şey değildi. ama felak nas filan okuduk yine de çünkü içimize kurt düşürdü
Canım kader kardeşimsin sanırım hayatıma kim girse falcılar Bu hayırlı değil bi sonrakii dedi mezara kadar gidicek sanırım ölmeden önceki son falıma da senin hayırlı kısmetin bu evrende değil paralel evrende kalmış onu da başkası kapmış diceklerBen 1 sene bekliyorum bi falı tarif ettikleri kisi geliyor o da olmuyor "cinim niyi kisitliyirsin bilki biskisidir" diyorlar ben bdv.a transfer olacagim artık
Hep baskasi hep bu degil hep hakkima hayirlisi degil.
Bana demişti . Oluma yap demişti. Bir daha attığımda senin okumanla olmuyor. Bilen birine git demiştiben. bana söylediği çerçeve de çok mantığa uyacak bir şey değildi. ama felak nas filan okuduk yine de çünkü içimize kurt düşürdü
Canım kader kardeşimsin sanırım hayatıma kim girse falcılar Bu hayırlı değil bi sonrakii dedi mezara kadar gidicek sanırım ölmeden önceki son falıma da senin hayırlı kısmetin bu evrende değil paralel evrende kalmış onu da başkası kapmış dicekler
Bende seruvene kitap fali atiyodum bi araa takmistim 3.kez attgiimda ex degilde yeni konustugum biri icin atmistim klasik ask drami yazmisti iste senden kopamayacak derin izler birakmissin bu donem gecici bariscaksiniz adam 1 haftalik ne kopamamasi ne derin iziKesin.. 2 hafta oluyo misal biri icin heyecan duyalı, eftelya demis ki, of of cok takmissin sen buna cok mucadele etmissin ama baskasi gunes gibi dogacak.2 haftada ne mucadelesi ne takıntısı
Mesela de ki ya kardes senin boyle gidicek omur.. niye hep sorun bizde gibi asiliyorlar ki.. ben kapamisim gozumu de ben acmamisim gorememisim vay vay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?