Binnaz Abla

ben de öyle şeyler yaşamak istiyorum, ama olmuyor galiba
Ben 1 sene bekliyorum bi falı tarif ettikleri kisi geliyor o da olmuyor "cinim niyi kisitliyirsin bilki biskisidir" diyorlar ben bdv.a transfer olacagim artık

Hep baskasi hep bu degil hep hakkima hayirlisi degil.

Kizlar
Ben su yeni uygulamada eftelya ya gonderdim
Kahve attim bana tarot bakmis :)
Bende yoruma olumsuz yazdim kahve atmistim tarot bakilmis diye
Hemen yorumum silindi bana da geri donus olmadi
Valla bence cok fossss
Osuna denemeyin

kızlar bende binnazda kredi alma kısmı euro cinsinden gözüküyor sizde de öyle mi?

edit: tamam şimdi düzeldi

binnazda kahve bakiyor cift profilimi bilmem. bir üye sanirim Eowyn. memnundu kendisinden o zaman yazili bakiyormus. Bu hafta icinde @seka_ baktirdi chat fali ile memnun kalmamisti sekanin agizindan laf almanya vfalan calismis

şimdi bir daha okudum ismi geçince yeni yıla güya eskisiyle el ele girip 2018 baharında da evlendirmiş. yazılı baktırmışım 10 aralıkta

2018 mi? o nasil bir vadedir ya

ahahaha sanırım şöyle düşünüyorlar 1 yıl işte çıkarlar nişan falan sonra da evlenirler:)

60'a yakın falım olmuştur yazsam şuraya ne komik şeyler çıkar bazen açıp okuyorum gülüyorum:)

bu aralar gerçekten evlendirmeyen falcılara sempatim var bi de ben gerçekten evlenecek miyim diye hiç sormadım samimi değil ki ne bu mutlu son çabası.

Vallah adam her zamankinden daha iyi yazıyor bu durumda beni biraz korkutuyor

Ben 1 sene bekliyorum bi falı tarif ettikleri kisi geliyor o da olmuyor "cinim niyi kisitliyirsin bilki biskisidir" diyorlar ben bdv.a transfer olacagim artık

Hep baskasi hep bu degil hep hakkima hayirlisi degil.
Canım kader kardeşimsin sanırım hayatıma kim girse falcılar Bu hayırlı değil bi sonrakii dedi mezara kadar gidicek sanırım ölmeden önceki son falıma da senin hayırlı kısmetin bu evrende değil paralel evrende kalmış onu da başkası kapmış dicekler

Beni de eskiyle evleündırıyolar... Düşündüm düşündüm de yüzüne bile tükürmem eskilerin ... Tiksnıyorum hepsinden ...

ben. bana söylediği çerçeve de çok mantığa uyacak bir şey değildi. ama felak nas filan okuduk yine de çünkü içimize kurt düşürdü
Bana demişti . Oluma yap demişti. Bir daha attığımda senin okumanla olmuyor. Bilen birine git demişti

Kesin.. 2 hafta oluyo misal biri icin heyecan duyalı, eftelya demis ki, of of cok takmissin sen buna cok mucadele etmissin ama baskasi gunes gibi dogacak. 2 haftada ne mucadelesi ne takıntısı

Mesela de ki ya kardes senin boyle gidicek omur.. niye hep sorun bizde gibi asiliyorlar ki.. ben kapamisim gozumu de ben acmamisim gorememisim vay vay..

Bende seruvene kitap fali atiyodum bi araa takmistim 3.kez attgiimda ex degilde yeni konustugum biri icin atmistim klasik ask drami yazmisti iste senden kopamayacak derin izler birakmissin bu donem gecici bariscaksiniz adam 1 haftalik ne kopamamasi ne derin izi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…