- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Bende seruvene kitap fali atiyodum bi araa takmistim 3.kez attgiimda ex degilde yeni konustugum biri icin atmistim klasik ask drami yazmisti iste senden kopamayacak derin izler birakmissin bu donem gecici bariscaksiniz adam 1 haftalik ne kopamamasi ne derin izi
Ben orada umut u denedim hem fiyatı uygun hem kahve tarot hepsini karıştırıp bakıyor ve en güzeli sesli önce bir profiline bak istersen orada açıklamaları var içine sinerse baktırırsınKızlar fal sepetinde kimi önerirsiniz(nesibe-venüs hariç) kredim varda
Gizem hatun derim.ama gelecek için çıkmışlığı yok. Anda başarılı. Nurbanu onun kıvamında ama gizem hatun 2 adım öndeKızlar nur banu gizem hatun mu ?? Gizem hatunu bekliyorum açmıyor cünkü
Umuta baktırmışım yaBen orada umut u denedim hem fiyatı uygun hem kahve tarot hepsini karıştırıp bakıyor ve en güzeli sesli önce bir profiline bak istersen orada açıklamaları var içine sinerse baktırırsın
Bvy daki rezzan abla olabilir mi ben onu ortalama buluyorum ? Bende asil adam degilde aralarinda soyledigi gunluk hayatla ilgili seyler cikmistihadi bana falcı önerin kahve
Ben yagmur demek istiyorum ama ben haric begeneni yok cikmamis onlara malesefUmuta baktırmışım ya
Ona da baktırmıştım hiç çıkmamıştı ve beğenmemiştim, en iyi nesibe ya da venüs sanırım ordaBen yagmur demek istiyorum ama ben haric begeneni yok cikmamis onlara malesef
Bvy daki rezzan abla olabilir mi ben onu ortalama buluyorum ? Bende asil adam degilde aralarinda soyledigi gunluk hayatla ilgili seyler cikmisti
Ben şimdi eski fallarıma baktım her ikisini de okudum gizem hatunu daha çok sevdim ama onun dediği gibi pek olacağını sanmıyorum Nurbanu daha gerçekçi bende onun dediği gibi ilerledi zamanda gecikme olsa da yalnız onun dediği son gerçekleşecek gibi değil ben istemediğim içinKızlar nur banu gizem hatun mu ?? Gizem hatunu bekliyorum açmıyor cünkü
İkiside aynı kişi mi canım ben gizemi çok seviyorum ama online değilBen şimdi eski fallarıma baktım her ikisini de okudum gizem hatunu daha çok sevdim ama onun dediği gibi pek olacağını sanmıyorum Nurbanu daha gerçekçi bende onun dediği gibi ilerledi zamanda gecikme olsa da yalnız onun dediği son gerçekleşecek gibi değil ben istemediğim için
Yok canım farklı senaryolar yazmışlar tabi ki bu bir taktik değilse :)) Nurbanu çok soğuk geldi bana Gizem hatun aslında daha karamsar olarak söylense de bana oldukça sıcak samimi bir yorum yapmış keşke onun dediği gibi gerçekleşse ama...İkiside aynı kişi mi canım ben gizemi çok seviyorum ama online değil
İkiside aynı kişi mi canım ben gizemi çok seviyorum ama online değil
Çıkan fal haberi bizim için artık çölde vaha bulmak gibi oldubana gizem hatunu sen önermiştin ve anda gerçekten çok iyiydi :)
çıkan fal haberi duymak istiyorum artık kızlar
Kızlar şu basirlyde lütfiyeyi deniyen memnun olan var mı ?Bu arada siteyi kim tavsiye etmişti unuttum ama çok çok teşekkürler:)))Fal atacak para yoktu çok iyi geldi yorum almak bedavadan:)Ayrıca 10 kredi 16 tl iki fal baktırır..Binnaza yapılan harcamayı düşününce:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?