Binnaz Abla

off ! tamam biz fal mal gondermeyelim ama su yaptiklari da cidden pislik yani. Biz gonderiyosak aman her kerizlige raziyiz demiyoruz cidden enerji isi gibi gelmiyo tutturuyolar bazen iste. Bide ben soyluyorum yeni diye onu bile mi okumuyosun ya

Kızlar fal sepetinde kimi önerirsiniz(nesibe-venüs hariç) kredim varda
Ben orada umut u denedim hem fiyatı uygun hem kahve tarot hepsini karıştırıp bakıyor ve en güzeli sesli önce bir profiline bak istersen orada açıklamaları var içine sinerse baktırırsın

Kızlar nur banu gizem hatun mu ?? Gizem hatunu bekliyorum açmıyor cünkü
Ben şimdi eski fallarıma baktım her ikisini de okudum gizem hatunu daha çok sevdim ama onun dediği gibi pek olacağını sanmıyorum Nurbanu daha gerçekçi bende onun dediği gibi ilerledi zamanda gecikme olsa da yalnız onun dediği son gerçekleşecek gibi değil ben istemediğim için

İkiside aynı kişi mi canım ben gizemi çok seviyorum ama online değil

İkiside aynı kişi mi canım ben gizemi çok seviyorum ama online değil
Yok canım farklı senaryolar yazmışlar tabi ki bu bir taktik değilse :)) Nurbanu çok soğuk geldi bana Gizem hatun aslında daha karamsar olarak söylense de bana oldukça sıcak samimi bir yorum yapmış keşke onun dediği gibi gerçekleşse ama...

A bu arada bende eftalya yı denedim kriz anı için bedava yorum iyi geldi fakat bende kahve yolladım ama hiç kahve fincanına baktığını sanmıyorum işte böyle böyle diyorlar tarzında yorum yaptı yardımlar aldı galiba üç harfli birilerinden :))

Kızlar şu basirlyde lütfiyeyi deniyen memnun olan var mı ?Bu arada siteyi kim tavsiye etmişti unuttum ama çok çok teşekkürler:)))Fal atacak para yoktu çok iyi geldi yorum almak bedavadan:)Ayrıca 10 kredi 16 tl iki fal baktırır..Binnaza yapılan harcamayı düşününce:))))

Ben ettim canim yakin zamanda rica ederim.Begenmene sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…