- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Tekrardan çok çok teşekkürler...Lütfiyeyi denedin mi?Kime atsam ki Eftelyaya baktırdım..Ben ettim canim yakin zamanda rica ederim.Begenmene sevindim.
Tekrardan çok çok teşekkürler...Lütfiyeyi denedin mi?Kime atsam ki Eftelyaya baktırdım..
Lütfiye en çok ondan memnun kaldım benTekrardan çok çok teşekkürler...Lütfiyeyi denedin mi?Kime atsam ki Eftelyaya baktırdım..
Basiryl'i de ki falcılar beni tatmin etmedi. Lütfiye motoru takmış kağıttan okudusorumla alakası yok resmen yüzlerce sakız falını birleştirmiş okudu yaa. Okurken takılıyor bazı yerlerde geri alıp tekrar okuyor
Sirac da lafı uzatmış da uzatmış. Aynı cümleler eş anlamlı kelimelerle ifade edilmiş. Bunlar herhalde min. 5-7 dk bakmak zorunda? Süreyi doldurmak için saçmalıyolar dicem de fal baştan aşağı komediydi.
Eftalya içlerinde bi nebze ehhh.. dedirtir.
bende attım bekliyorum bakalım...ne zaman cevaplayacak...Lütfiye en çok ondan memnun kaldım ben
Asmira pahalı değil mi ya okadar mı kötü...Canim bedava fal iste tellwe de cok daha kotu yorumlar aldigimi bilirim.asmira mi ne vardu allahim bir fal yollamis rezaletti iade almistim oyle cok kaziklanmistim bu islerin basinda .
Canim bedava fal iste tellwe de cok daha kotu yorumlar aldigimi bilirim.asmira mi ne vardu allahim bir fal yollamis rezaletti iade almistim oyle cok kaziklanmistim bu islerin basinda .
Asmira pahalı değil mi ya okadar mı kötü...
Valla bi tane atmistim amira miydi neydj 25 30 luk rezaletti.Asmira pahalı değil mi ya okadar mı kötü...
Hahh evet ooo o varya felaket sacmaydi yaahu.Asmaradan bahsedıyosunuz sanırım. O kadaaaaar fal baktırdım hatta tellwenın altını ustune getırdım bu kadar sacma bı fal ömrühayatımda gormedım
Asmira degilmis asmaraymis pardon :)))Asmira pahalı değil mi ya okadar mı kötü...
tahmin etmiştim niyeyse sahtekar geldi bana açıkçasıAsmira degilmis asmaraymis pardon :)))
Kizlar gelecek degilde anda karsi tarafin dusuncesini en iyi bilen hangi falci var sizce hatta teyitlemis olan varsa karsi tarafla super olur :)).Serkan mi ?Kim sizce ?
Gizem hatun fan clubGizemhatun denemediysen dene. Ben karşı taraf adına atmıştım beni bana güzel anlattı doğruydu
Bende de oluyor negatif enerji alıyorum konuşmayı kesiyorum.birde ben kolay silen bi tipimKızlar ben size birsey sormak istiyorum. Bazen bazı konularda içime garip bir his doğuyor negatif yada pozitif bir his. Ama o an ki durum öyle ilerlemiş ve sonradan gerçekten öyle olduğunu görüyorum. Mesela çok samimi bir arkadaşımın benim hakkımda kötü konuştuğunu yada kötü düşündüğünü hissediyorum.ama o vakitler aramızda çok iyi çok faydasını görüyorum diyelim, sonra birseyler oluyor ve hakikaten düşündüğüm gibi çıkıyor. Yani bazen önyargılı olduğumu düşünüyorum ama bunu çoğu kez yaşadım gerek ailemle gerek ex sevgililerimle gerek arkadaşlarımla, birde bazen bir insan ne yaparsa yapsın onu sevmiyorum geri duruyorum, sizinde hiç böyle oluyor mu,yani bunun adı sadece 6. His olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?