Binnaz Abla

Aklıma gelen başıma geliyor gibi mi?
Ben öyleyim mesela

Aklıma gelen başıma geliyor gibi mi?
Ben öyleyim mesela
Evet aynen öyle, ama mesela bende tuhaf birsey daha var hayatımda ilk defa birini görsem yada fotosunu görsem bu kişi ile arada bir şeyler yaşanacağını hissediyorum. Mesela üniversitede yakın arkadaşımın erkek kankası vardı çocuğun fotosunu sosyal medyada gördüm o an bi his doğdu içime ama dedim çocuk uzakta yaşıyor her neyse bir yıl sonra bizim universiteyi kazanıp gelmişti ve sevgili olmuştuk.

Ben geysuya atmıştım bir çok kişi geysu gizem diyo ama gizem hatunu merak ediyorum geysuyada soru kısmında detay yazmıştım bilemedim şimdi kaç günde bir giriyoki ne zaman baksam çevrimdışı

Ben ikisine de attım aynı kişi mi hala emin değilim ama naiflikleri ve tarzları çok benziyor.
Geysu çok seyrek giriyor gizem daha aktif

boğa burcuydun dimi sen arkadaşım öyle hatırlıyorum @zehrina başak olmalı toprak grubu hislidir fecii hemde:))boğa başak oğlak

Kizlar gelecek degilde anda karsi tarafin dusuncesini en iyi bilen hangi falci var sizce hatta teyitlemis olan varsa karsi tarafla super olur :)).Serkan mi ?Kim sizce ?
Bence Sezgi ve Geysu çok çok iyi. ve Aslıhan Yılmaz keşfedilmemiş kart yorumcusu. bana 18 dakika anlattı ve her kelimesi doğru. (kendimi reklamcı gibi hissettim ama ciddiyim) ve bildiği şeyler çok çok spesifik şeylerdi. ama tabiki enerji meselesı 2 kez attım memnun kaldım.

Geysu anda geçmişte iyi. Çok nazik ve özenli. Cümlelerin gerçekten okumuş birinden çıktığı da belli. Ancak gelecek çıkıyor mu çıkan var mı?

az önce özelden bende yazdım aslıhanı ama enerji meselesi tutmayanları da var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…