Kızlar ben size birsey sormak istiyorum. Bazen bazı konularda içime garip bir his doğuyor negatif yada pozitif bir his. Ama o an ki durum öyle ilerlemiş ve sonradan gerçekten öyle olduğunu görüyorum. Mesela çok samimi bir arkadaşımın benim hakkımda kötü konuştuğunu yada kötü düşündüğünü hissediyorum.ama o vakitler aramızda çok iyi çok faydasını görüyorum diyelim, sonra birseyler oluyor ve hakikaten düşündüğüm gibi çıkıyor. Yani bazen önyargılı olduğumu düşünüyorum ama bunu çoğu kez yaşadım gerek ailemle gerek ex sevgililerimle gerek arkadaşlarımla, birde bazen bir insan ne yaparsa yapsın onu sevmiyorum geri duruyorum, sizinde hiç böyle oluyor mu,yani bunun adı sadece 6. His olamaz
Evet aynen öyle, ama mesela bende tuhaf birsey daha var hayatımda ilk defa birini görsem yada fotosunu görsem bu kişi ile arada bir şeyler yaşanacağını hissediyorum. Mesela üniversitede yakın arkadaşımın erkek kankası vardı çocuğun fotosunu sosyal medyada gördüm o an bi his doğdu içime ama dedim çocuk uzakta yaşıyor her neyse bir yıl sonra bizim universiteyi kazanıp gelmişti ve sevgili olmuştuk.Aklıma gelen başıma geliyor gibi mi?
Ben öyleyim mesela
Tamamdir hangi site :)Gizemhatun denemediysen dene. Ben karşı taraf adına atmıştım beni bana güzel anlattı doğruydu
Tamamdir hangi site :)
Ama hiç bir falcı net bir şey demedi olabilirde olmayabilirde onların taktiğide bu herhalde yada benim durum net değil ondan da olabilirbende attım bekliyorum bakalım...ne zaman cevaplayacak...
Ben geysuya atmıştım bir çok kişi geysu gizem diyo ama gizem hatunu merak ediyorum geysuyada soru kısmında detay yazmıştım bilemedim şimdi kaç günde bir giriyoki ne zaman baksam çevrimdışıFalalem
ayyy sorma bende de durum aynı kafam iyice karıştı:))))bakalım bu ne diyecek:))Ama hiç bir falcı net bir şey demedi olabilirde olmayabilirde onların taktiğide bu herhalde yada benim durum net değil ondan da olabilir
Bir ara atarim ,bir falalem kalmisti son zamanlarda bulasmadigim.ordan yillar once rezzan ve merti deniyordum ama bayadir ugramiyordum yine geri dondumFalalem
Bana mesaj atar misin ? Mesaj kismin kapali :))birsey sorucam :).ayyy sorma bende de durum aynı kafam iyice karıştı:))))bakalım bu ne diyecek:))
Ben geysuya atmıştım bir çok kişi geysu gizem diyo ama gizem hatunu merak ediyorum geysuyada soru kısmında detay yazmıştım bilemedim şimdi kaç günde bir giriyoki ne zaman baksam çevrimdışı
boğa burcuydun dimi sen arkadaşım öyle hatırlıyorum @zehrina başak olmalı toprak grubu hislidir fecii hemde:))boğa başak oğlakEvet aynen öyle, ama mesela bende tuhaf birsey daha var hayatımda ilk defa birini görsem yada fotosunu görsem bu kişi ile arada bir şeyler yaşanacağını hissediyorum. Mesela üniversitede yakın arkadaşımın erkek kankası vardı çocuğun fotosunu sosyal medyada gördüm o an bi his doğdu içime ama dedim çocuk uzakta yaşıyor her neyse bir yıl sonra bizim universiteyi kazanıp gelmişti ve sevgili olmuştuk.
açıktı atarım canımBana mesaj atar misin ? Mesaj kismin kapali :))birsey sorucam :).
Bir ara atarim ,bir falalem kalmisti son zamanlarda bulasmadigim.ordan yillar once rezzan ve merti deniyordum ama bayadir ugramiyordum yine geri dondum((
boğa burcuydun dimi sen arkadaşım öyle hatırlıyorum @zehrina başak olmalı toprak grubu hislidir fecii hemde:))boğa başak oğlak
Evet kesinlikleboğa burcuydun dimi sen arkadaşım öyle hatırlıyorum @zehrina başak olmalı toprak grubu hislidir fecii hemde:))boğa başak oğlak
Bence Sezgi ve Geysu çok çok iyi. ve Aslıhan Yılmaz keşfedilmemiş kart yorumcusu. bana 18 dakika anlattı ve her kelimesi doğru. (kendimi reklamcı gibi hissettimKizlar gelecek degilde anda karsi tarafin dusuncesini en iyi bilen hangi falci var sizce hatta teyitlemis olan varsa karsi tarafla super olur :)).Serkan mi ?Kim sizce ?
az önce özelden bende yazdım aslıhanı ama enerji meselesi tutmayanları da var...Bence Sezgi ve Geysu çok çok iyi. ve Aslıhan Yılmaz keşfedilmemiş kart yorumcusu. bana 18 dakika anlattı ve her kelimesi doğru. (kendimi reklamcı gibi hissettimama ciddiyim) ve bildiği şeyler çok çok spesifik şeylerdi. ama tabiki enerji meselesı 2 kez attım memnun kaldım.
Onlarda aşırı duygusal melonkolik aşırı baskıcı kıskanç tipler...biz içinde duygusalız kimseler bilmez toprak kadar sertiz işte:))Evet Başak'ım ama su grupları daha hisli değil mi? Yengeç arkadaşım var ona göre odunum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?