Binnaz Abla

Onlarda aşırı duygusal melonkolik aşırı baskıcı kıskanç tipler...biz içinde duygusalız kimseler bilmez toprak kadar sertiz işte:))

ben yengecim ve kıskanç değilimdir pek. gerçi ben kıskançlığın kendine güvenle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. baskıya gelemeyen biri olarak özellikle de dikkat ederim baskı yaratacak bir şey yapmamaya.

akıl ve mantık burçtan önce gelir:)))yükselinin etkileyebilir)

ben evlenen birinin resmine bakıp mutlu olacak derim mutlu olurlar çocukları olur vs..boşanıcaklar derim boşanırlar:))Kişiyi resimden çözerim..

Kuzu o bende de var ya bi insanla ilgili hiç bir hissim yanıltmadı beni su ana kadar ilk analizlerim hep dogru cıkar ben de oğlak burcuyum yükselen balıktan alıyorum galiba hisleri

Kızlar twitter'a girebiliyor musunuz? Vpn bağlanmıyor giremiyorum hiçbir şekilde

Kuzu o bende de var ya bi insanla ilgili hiç bir hissim yanıltmadı beni su ana kadar ilk analizlerim hep dogru cıkar ben de oğlak burcuyum yükselen balıktan alıyorum galiba hisleri
oğlaklar fena hisli canım yükselende balık iki kat hislisin...Annem balık benimde bilirim)Oğlaklar bakar bakmaz kimin kim olduğunu anlar...

oğlaklar fena hisli canım yükselende balık iki kat hislisin...Annem balık benimde bilirim)Oğlaklar bakar bakmaz kimin kim olduğunu anlar...
Gercekten mi balıkları duymustum da oğlakları bilmiyordum canım kişilik analizlerinde cok iyiyim ben hiç bi insan yanıltmadı beni su ana kadar

Kızlar ne youtube ne twitter hiç birine girilmiyor çok yavaş, sebebi genelde Türkiye gündemi çok karış olduğunda devlet tarafından paylaşımlar kısıtlaniyor olmasi, bazı şeylerin provakasyon haline getirilmemesi için karışıklığı önlemek için

vpn siz kapalı kapalı twittera...

Vpn'le de giremiyorum.

Yeni indim uçaktan bişey mi oldu dedim. Basiryl de atacak kimse var mı diye bakcaktım bi

Bu arada Semih eşcinsel olduğu için yani kendisi dedi zaten konuşma tarzı da öyle baya bi erkekleri anlattı bana

Kızlar fallardan umut kesildi sanırım artık.kimsenin falının çıktığı yok.demiştim beklersiniz gelmez falların tersi olur.şimdiye kadar falım çıktı tam oldu diyen kaçınız.ki dönmüşse bile adam falcı dedi diye gene gider .öyle bir olumsuz enerji saçıyorlar ki anlatamam.Tamda anlatmak istediğim kaç zamandır bu.hep söyledim lakin yalnış anlamak için kendini paralayan arkadaşlar oldu.amacım birilerinin gözünü açmaktı bu uykudan uyandırmaktı.neden mi çünkü bir dönem aynı gafletin içinde bende yeraldım.biride kızım bir dur neyapıyorsun bunların oyunu demedi.Kimsenin falı falcıların söylediği gibi gerçekleşmez.kesin kez eminim.fallardan bu vakte kadar kim hayır görmüş sizlerde göresiniz..geçmişi bilmeleri mümkündür lakin geleceği Allahtan başkası bilemez.zaten çıkmama nedenide budur.terapi niyetli baktıran arkadaşlar var bunuda anlıyorum.onun yerine falları bırakıp hayata dalsalar zaten gene herşekilde unutacaklar.sonuç olarak baktırdığımız fallar çıkmaz çıkmadığı gibi tüm olumsuz enerjilerinide üstümüze çekiyoruz.ben falı bırakalı iki ay oldu ve okadar çok mutluyum ki.enerjimi daha yüksek hissediyorum.işimle ilgili inanılmaz yükselişe geçtim.yani dileğim şudur ki biran önce bu fal sevdasından vazgeçip iyi insanlara rastgelesiniz...

sakıncalı paylaşım yapmak istemiyorum lakin önlem maalesef bu şekilde alınmaz. internetin kısıtlanması/yavaşlatılması zaten artık insan hakları kavramı içine girdi ve ihlal olarak görülüyor

bu arada ben hala girebiliyorum ama çok çok yavaş.

Fal topigi ni takip etmenin sebebi nedir

açıklama bekliyorum önlem yerine net bişekilde dünden beri tv başında net başındayım bi açıklama bi doğru dürüst haber bulayım diye yok...İnternet niye kapatılıyo bu devirde hiç anlamış değilim provake edicek hesaplarda bulunabilir Zaten Ip adresinden...

Ya size ne soyleyecegim. Nurbanu ile gizem hatunun yazi sekilleri ve faok ayni.

Ama harika bakmiyo mu? Her detayi fln bildi. Sok oldum. Acaip seyler bildi.

Pardon yazamamisim nurbanu gizem hatun neredeyse ayni fal cok ayni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…