bana olur evetKızlar ben size birsey sormak istiyorum. Bazen bazı konularda içime garip bir his doğuyor negatif yada pozitif bir his. Ama o an ki durum öyle ilerlemiş ve sonradan gerçekten öyle olduğunu görüyorum. Mesela çok samimi bir arkadaşımın benim hakkımda kötü konuştuğunu yada kötü düşündüğünü hissediyorum.ama o vakitler aramızda çok iyi çok faydasını görüyorum diyelim, sonra birseyler oluyor ve hakikaten düşündüğüm gibi çıkıyor. Yani bazen önyargılı olduğumu düşünüyorum ama bunu çoğu kez yaşadım gerek ailemle gerek ex sevgililerimle gerek arkadaşlarımla, birde bazen bir insan ne yaparsa yapsın onu sevmiyorum geri duruyorum, sizinde hiç böyle oluyor mu,yani bunun adı sadece 6. His olamaz
Kesinlikle katılıyorum canım ben de tam sarmıstım ki fallara noluyo dedim baktırdıkca içimde pişmanlıkla karısık sıkıntı oluşuyodu cok olumlu konusmalarına ragmen artık tamamen bıraktm onların zırvalarına da ihtiyacım yok he cankm ister arada baktırırım yine ama çıksa da çıkmasa da içimden gelmiyor artıkKızlar fallardan umut kesildi sanırım artık.kimsenin falının çıktığı yok.demiştim beklersiniz gelmez falların tersi olur.şimdiye kadar falım çıktı tam oldu diyen kaçınız.ki dönmüşse bile adam falcı dedi diye gene gider .öyle bir olumsuz enerji saçıyorlar ki anlatamam.Tamda anlatmak istediğim kaç zamandır bu.hep söyledim lakin yalnış anlamak için kendini paralayan arkadaşlar oldu.amacım birilerinin gözünü açmaktı bu uykudan uyandırmaktı.neden mi çünkü bir dönem aynı gafletin içinde bende yeraldım.biride kızım bir dur neyapıyorsun bunların oyunu demedi.Kimsenin falı falcıların söylediği gibi gerçekleşmez.kesin kez eminim.fallardan bu vakte kadar kim hayır görmüş sizlerde göresiniz..geçmişi bilmeleri mümkündür lakin geleceği Allahtan başkası bilemez.zaten çıkmama nedenide budur.terapi niyetli baktıran arkadaşlar var bunuda anlıyorum.onun yerine falları bırakıp hayata dalsalar zaten gene herşekilde unutacaklar.sonuç olarak baktırdığımız fallar çıkmaz çıkmadığı gibi tüm olumsuz enerjilerinide üstümüze çekiyoruz.ben falı bırakalı iki ay oldu ve okadar çok mutluyum ki.enerjimi daha yüksek hissediyorum.işimle ilgili inanılmaz yükselişe geçtim.yani dileğim şudur ki biran önce bu fal sevdasından vazgeçip iyi insanlara rastgelesiniz...
Canım benim bana da herkesler olumlu konuştu neredeyse.fakat hakikaten bu işin sonu hep hüsran.bakalım kimbilir falları bıraktığımız için tüm olumlu düşünceleri yaşayacaz belkim.geçen benim hislerim beni yanıltmaz demiştin ya ben buna çok daha fazla inanıyorum.çünkü benim hislerimde şimdiye kadar beni asla yanıltmadı.artık etrafımdaki insanlar bir olaya kalkışmadan önce beni arar sorar olmuşlardı.kendimi medyum gibi hissetmeye başlayınca bunun önüne de set çektim.eski mesajlarını unutmadım.benim için güzel hisler beslemiştin. şimdi tek inandığım güzel öngör bu düşünceKesinlikle katılıyorum canım ben de tam sarmıstım ki fallara noluyo dedim baktırdıkca içimde pişmanlıkla karısık sıkıntı oluşuyodu cok olumlu konusmalarına ragmen artık tamamen bıraktm onların zırvalarına da ihtiyacım yok he cankm ister arada baktırırım yine ama çıksa da çıkmasa da içimden gelmiyor artık
Falın çıkmamasına sevindim Selena'nın hakkında hayırlısı olsun canım :) Peki barışmayı bilen oldu mu?kızlar çıkan çıkmayan fal haberleri yapacağım ama selena yorumladığının ertesi günü patladı
geçmiş ile ilgili yazdığı her şey kelimesi kelimesine doğruydu ama olumsuz konuştuğunun ertesi günü barıştık
Evet canım en azından birbirimiz için gercek duyguları hissediyoruz para ya da puan kaygısı yüzünden pembe pembe konusmuyorux umarım hersey cok guzel olurCanım benim bana da herkesler olumlu konuştu neredeyse.fakat hakikaten bu işin sonu hep hüsran.bakalım kimbilir falları bıraktığımız için tüm olumlu düşünceleri yaşayacaz belkim.geçen benim hislerim beni yanıltmaz demiştin ya ben buna çok daha fazla inanıyorum.çünkü benim hislerimde şimdiye kadar beni asla yanıltmadı.artık etrafımdaki insanlar bir olaya kalkışmadan önce beni arar sorar olmuşlardı.kendimi medyum gibi hissetmeye başlayınca bunun önüne de set çektim.eski mesajlarını unutmadım.benim için güzel hisler beslemiştin. şimdi tek inandığım güzel öngör bu düşünce
İnşallah canım inşallah...Yüzde bir milyon haklısın:)Evet canım en azından birbirimiz için gercek duyguları hissediyoruz para ya da puan kaygısı yüzünden pembe pembe konusmuyorux umarım hersey cok guzel olur
İnan öyle zor zamanlardan geçiyorum ki kafam beynim hayallerim hepsi bin parça ama bugüne kadar tek çarem dualarım oldu , eskiden keyif için baktırılır diyodum şimdi onun da kötü enerji yaydıgına inanıyorum hayırlısı olsun hakkımızda ne diyimİnşallah canım inşallah...Yüzde bir milyon haklısın:)
kesinlikle ben yazacaktım sen yazmışsın tavsiye sevmem bende..Basirly lutfiye kotuydu oyle yap boyle yap tavsiye vermis.Bence en iyisi yine eftalya oranin .
benim çoğu falım olumluydu zaten olumsuz diyen az kişi vardı. bir sürü falım var olaylar da biraz durulsun hepsini tek tek dinleyeyip yazmak istiyorum :)Falın çıkmamasına sevindim Selena'nın hakkında hayırlısı olsun canım :) Peki barışmayı bilen oldu mu?
selenaya da mı baktırmıştın canım sen?benim çoğu falım olumluydu zaten olumsuz diyen az kişi vardı. bir sürü falım var olaylar da biraz durulsun hepsini tek tek dinleyeyip yazmak istiyorum :)
ama olumsuz konuşup patlayanlar: selena, şevval erdal, hülya demir. şimdilik aklımdakiler böyle
baktırdım tellweden atmıştım 3-4 hafta önce. perşembe günü anca yorumladıselenaya da mı baktırmıştın canım sen?
çok bekletiyo ya fal tarihi geçiyo dayanaman ben öyle..baktırdım tellweden atmıştım 3-4 hafta önce. perşembe günü anca yorumladı
+ayışığın.benim çoğu falım olumluydu zaten olumsuz diyen az kişi vardı. bir sürü falım var olaylar da biraz durulsun hepsini tek tek dinleyeyip yazmak istiyorum :)
ama olumsuz konuşup patlayanlar: selena, şevval erdal, hülya demir. şimdilik aklımdakiler böyle
mailden 2 gün içinde bakıyomuşçok bekletiyo ya fal tarihi geçiyo dayanaman ben öyle..
bu tip olumsuz bakanlarada kıl oluyorum işte..+ayışığın.
kendisinin falı beni bayağı üzmüştü. diğer olumsuz fallara takılmamıştım ama ayışığın resmen moralimi bozdu ve ona attıktan sonra bi daha kimseye fal atmadım sayesinde
Peki tarih aralığını tutturdu diyebileceğin birileri var mibenim çoğu falım olumluydu zaten olumsuz diyen az kişi vardı. bir sürü falım var olaylar da biraz durulsun hepsini tek tek dinleyeyip yazmak istiyorum :)
var kızlar aslında uzun uzun yazacaktım ama şimdi spoiler verip aklımda olanları yazayımPeki tarih aralığını tutturdu diyebileceğin birileri var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?