Binnaz Abla

bana olur evet
ve söylediğin gibi kuşkuya düştüğüm şey de çıkar
ben içimi o şekilde bir vesvese kapladığında 7 adet Ayetel-Kürsi okurum.
iyi gelir ve hakikaten hem içimdeki vesveseyi alır, hemde ortada yapılan birşey varsa cidden o kişinin başına sarılır.
tavsiye ederim.
bir de ben çok komik bir şekilde cam kırarım. (bunun bir gerçekliği yok tabiki bana iyi gelir :)
yada bir fakire ekmek ve tuz vermek.
saydığım son ikisi gelenekçi bir yaklaşım ama dediğim gibi.
ben duanın kalbine iyi geleceği kaanatindeyim.

Kesinlikle katılıyorum canım ben de tam sarmıstım ki fallara noluyo dedim baktırdıkca içimde pişmanlıkla karısık sıkıntı oluşuyodu cok olumlu konusmalarına ragmen artık tamamen bıraktm onların zırvalarına da ihtiyacım yok he cankm ister arada baktırırım yine ama çıksa da çıkmasa da içimden gelmiyor artık

Canım benim bana da herkesler olumlu konuştu neredeyse.fakat hakikaten bu işin sonu hep hüsran.bakalım kimbilir falları bıraktığımız için tüm olumlu düşünceleri yaşayacaz belkim.geçen benim hislerim beni yanıltmaz demiştin ya ben buna çok daha fazla inanıyorum.çünkü benim hislerimde şimdiye kadar beni asla yanıltmadı.artık etrafımdaki insanlar bir olaya kalkışmadan önce beni arar sorar olmuşlardı.kendimi medyum gibi hissetmeye başlayınca bunun önüne de set çektim.eski mesajlarını unutmadım.benim için güzel hisler beslemiştin. şimdi tek inandığım güzel öngör bu düşünce

Falın çıkmamasına sevindim Selena'nın hakkında hayırlısı olsun canım :) Peki barışmayı bilen oldu mu?

Evet canım en azından birbirimiz için gercek duyguları hissediyoruz para ya da puan kaygısı yüzünden pembe pembe konusmuyorux umarım hersey cok guzel olur

İnşallah canım inşallah...Yüzde bir milyon haklısın:)
İnan öyle zor zamanlardan geçiyorum ki kafam beynim hayallerim hepsi bin parça ama bugüne kadar tek çarem dualarım oldu , eskiden keyif için baktırılır diyodum şimdi onun da kötü enerji yaydıgına inanıyorum hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim

Falın çıkmamasına sevindim Selena'nın hakkında hayırlısı olsun canım :) Peki barışmayı bilen oldu mu?
benim çoğu falım olumluydu zaten olumsuz diyen az kişi vardı. bir sürü falım var olaylar da biraz durulsun hepsini tek tek dinleyeyip yazmak istiyorum :)
ama olumsuz konuşup patlayanlar: selena, şevval erdal, hülya demir. şimdilik aklımdakiler böyle

selenaya da mı baktırmıştın canım sen?

+ayışığın.
kendisinin falı beni bayağı üzmüştü. diğer olumsuz fallara takılmamıştım ama ayışığın resmen moralimi bozdu ve ona attıktan sonra bi daha kimseye fal atmadım sayesinde

Peki tarih aralığını tutturdu diyebileceğin birileri var mi

Basirly'i twitterdan paylaştım ama artı 0,5 gelmedi. Özel bir yeri mi var ben mi yapamadım acaba?

Peki tarih aralığını tutturdu diyebileceğin birileri var mi
var kızlar aslında uzun uzun yazacaktım ama şimdi spoiler verip aklımda olanları yazayım
benna tuttu
hümanın ilk falındaki tarih gecikti ama ikinci falındaki tuttu
geysu tuttu
gizem hatun da tuttu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…