Binnaz Abla

auquitasin kahvesinde sadece ask kismi tutmustu baska tutan bisi yoktu ayni hafta katina yolladim ve maalesef hüsran oldu cünkü kahvede cikan kisi ile iliskimi bitirdim katinada ise devam edicegimizi güzel bir iliskimiz oldugunu söylemisti

ama bence an konusunda iyi yani kahvesini genede begeniyorum tekrar göndermeyi düsünürüm

venüsamber resmen okudu benim iliskimi ve cok iyi bildi görüstügüm kisinin özelliklerini neden ondan sogudugumu filan ama bana geri dönecegini ve onu affedecegimi söyledi
affetmek söz konusu olamaz geri dönerse söyledigi cikarsa burdan bildiricem .. henüz bana ulasmaya calismadi.

cok üzüldüm canim inanki pek konusmasakta herkesi burdan bir sekilde taniyorum birbirimizi anliyoruz az cok ne kadar kötü hissedebilcegini tahmin edebiliyorum kelimenin tam anlamiyla yikildin aylardir bekliyordun..
böyle erkeklerin alla belasini versin gercekten bütün erkeklerden nefret ettim..hele böyle haberler aldikca daha cok nefret ediyorum ....sakin bunalima depresyona gireyim deme yanliz degilsin.. evde falan da durma disarda vakit gecir bol bol.. ne zaman istersen dinleriz seni burda ..

ya bu kadına ne zaman yollasam gün içi aktif oluyo beklemeyide hiç sevmiyorum başkasına atayım dedim ilgimi çeken kimse olmadı:)

biliyorum ne dense boş..ne dense çok çok zor ama artık daha güçlü olmanın, inadına mutlu olmanın zamanı gelmiş.. hayatına daha umutla devam et..her şeyde inan bana hayır vardır, var! Artık net olarak sonuçlanmış.. umut etmek, beklemek daha zordu..şimdi kendi hayatına bakacaksın..önemli olan bu.

ve sanırım burda bekleyen herkes için geçerli..beklerken zaman duruyor bizler için ama dışarıda zaman onlar için akıyor. hiç kimse için değmez geçen aylara, günlere, dakikalara bile değmez..seven insan ne yapar eder gelir ,bulur, arar. bekletmez..

kesinlikle oyle demek ki benimki mardindeki eski sevgilisi ile 5-6 ay icinde nisanlanabiliyorsa mesafeler mezhepler aileler duramiyo onunde onlarin herseyi farkliydi

su anda 4 senelık ılışkımı bıtırdım bı karar aldım kendım aldım ama pışman olucakmıyım bılmıyorum sımdılık bısey beklıyorum o kadar yoruldum kı kızlar herseyımız farklı ve hep benı sucluyo yoruldum yoruldumi,fallara cok kaptırıyoruz kendımısı dun venus bana konuştugu bırısı var aklı karışmış dedı hıssıyat yok ama soğudugunu dusunuyo sana dedı nasıl bı haldeyım bılıyomusun salak gıbıyım bakıp duuryorum telefona galıba falcılara ccok takılıyoruz ama gercekten burda baktırdıgım o kadar cok ınsan varkı basta nesıbenın ılk falı mukemmeldı sonra dınledım dun hepsını aksam sonrası fos hep sabret sabret demış nereye kadar lan karşımdakı okuz =))
sonra mert yazdım adam samımıyetsız bı kere bılmıyorum ama bana oyledı geldı en son dun baktırmıştım yazdım ztn
rezzan abla akıl verır gıbı
nalan hanım desen ne dedıgı bellı degıl agzının ıcınde gevelıyo lafları
seren bostepe aman allahım aglatmıştı benı gece gece ve hıc bı dedığide olmadı
dun venuse baktırdımıste kadın bıldı hakkını yiğemem ama benımkının aklı karışmış ınşsallah oyle bısey yoktur :S
ve benım falcım melek kadın bılıyo cok ozel aılevı bıseyı bılmıştı benım hayatımda dun kahvesını son anda kaçırdım yuklerken bı hata oldu sans dıyorum ama kadının fallarını cok begenıyorum .
o kadar cok baktırdım kı fal acelya mesela bı dedıği bı dedine denk degıl,sevval hanım ılk falında bana ısım soylmıştı sok olmuştum sonra oda dığer fallarında başarılı olamadım off kı ne off bu kadar faldan sonra elde ne var allah aşkına ne kadar baktırırsak baktıralım olucagı varsa oluyo olmıycagı varsada olmuyo kendımızı kandırıyoruz ve farkındayız hele ben dunku faldan sonra yıkıldım allah herseyın hayırlısını nasıb etsın

gecen yazmıştım buraya vourucasani ben baktırdım bir kaç haftayı geçti.o zamanda beğenmiştim.maddiyatla ilgiıli bir dediği çıktı.
ona da baktırabilirsiniz.

nasıl birşeydi zor bir olaymıydı beklenmedik birşey mi oldu biraz paylaşabilir misin? kimseyle tutmuyor falım denerim belki

Canim benim cok iyi anliyorum malesef haketmedigimiz seyleri yasiyoruz hepimiz...umarim cok mutlu olursun.. bazen ne yaparsan yap olmuyor kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz. Eminim sende. Bizlerde birgun cok mutlu olacahiz belki bu yazdiklarimizi gülerek hatirlayacagiz.

haftasonları bakıyor. bu hafta içi de kahve açtı ama hastalandı.telafi için dün açtı zor yetiştim. bugün açar mı bilemem. hastayım diyordu.facebook sayfasında duyuruyor.

:))) ayyy evde kahvede bitmiş.hemen alip geleyimMelegin kahve falini cok merak ediyorum faceden takip edeyim

Canım benim üzme kendini diyeceğim ama bilirim ki insanın elinde olmuyor.İnşallah aldığın karar senin için hayırlı olur.Venüs ü de çok fazla takma derim.Durum analizinde yanılabiliyor.Bende yanıldığı noktalar an ile ilgili şeyler var,kendimizi kaptırmamamız gerek canımcım.inşallah tüm sıkıntın bu yılda gömülü kalır ve yeni seneye mutluluklar içinde başlarsın.

nasıl birşeydi zor bir olaymıydı beklenmedik birşey mi oldu biraz paylaşabilir misin? kimseyle tutmuyor falım denerim belki

cnm bende inan belki 1000 belki 1500 lira harcadım fallara ve bana da bişey çıktığı yok doğru durust bu güne kadar.vourucasaniye geçen haftalarda baktırmıştım.maddi kazanç elde edeceğim bir durum olacağını yazmış falımda ki bataklardayım(öyle söyliyim.neyse gerçekten ek bi para kazanacağım bi durum/iş çıktı.gene aşk çıkmadı ama benim gibi falları pek çıkmayan bir insan için bu bile bir sürpriz.

uzun bir süre kahve açmicam dedi bana ama 1 2hafta açmaz gibime geldi öyle diyince

Ben hep ona tarot baktırdım,bence çok ihtiyaç halinde kahveyi beklemeye gerek yok,çünkü Melek'in tarotu çok çok iyi.

onlarca fal baktırdım hiçbiri uymadı bir melek güzel baktı bir de chloe ya..şu klotyağmurda baksa da falcı arama dönemini kapatıp tek falcılı döneme geçsem.. tek baktıracağım melek bundan sonra. nesibe rezan ilkay milkay kiraz esince vs kimse olmuyor.parama yazık..

ben de fal bakarım böyle bu ne canım.. çok üzülmüşsün çok seviyormuşsun sen değer vermişsin ama pişman olacak de,o günün tarihine bak üstüne 3 ay ekle inandırıcı olsun diyede küsürat ekle.aralık başı mı şubat sonlarına mart başına doğru gelir de tamamdır.

bu arada bu vourucasaninin fal sayfasına girdim,daha 40 fal bakmış bu prenses keşfetmiş bunu da:d bu kızın yorumlarını her yerde görüyorum.iş bulacak mıyım mitat gelecek mi duygu ırspısı yazıp duruyor.

o değilde bu kadar parayı bu kız nerden buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…