kizlar cok uzgunum cokyok boyle bir aci
9 aydir bekledigim sozde ADAM eski sevgilisi ile nisanlanmis
hayatinda birini goremedim diyenler nesibe rezzan mert venus istabul topigi burak ankaradan hepsi deyim artik nisan yasemin eylul pinar semrin vs vs vs akliniza kim geliyorsa iste
son attigim fal melege kahveydi o dedi ki cok net baskasi var ! ve eski sevgilisini tarif etti ve evet o cikti
hakkim helal degil bu ADAM a zaten beni uzenler hep mutlu hep
auquitasin kahvesinde sadece ask kismi tutmustu baska tutan bisi yoktu ayni hafta katina yolladim ve maalesef hüsran oldu cünkü kahvede cikan kisi ile iliskimi bitirdim katinada ise devam edicegimizi güzel bir iliskimiz oldugunu söylemisti
ama bence an konusunda iyi yani kahvesini genede begeniyorum tekrar göndermeyi düsünürüm
venüsamber resmen okudu benim iliskimi ve cok iyi bildi görüstügüm kisinin özelliklerini neden ondan sogudugumu filan ama bana geri dönecegini ve onu affedecegimi söyledi
affetmek söz konusu olamaz geri dönerse söyledigi cikarsa burdan bildiricem .. henüz bana ulasmaya calismadi.
ya bu kadına ne zaman yollasam gün içi aktif oluyo beklemeyide hiç sevmiyorum başkasına atayım dedim ilgimi çeken kimse olmadı:)
hayatinda birini goremedim diyenler nesibe rezzan mert venus istabul topigi burak ankaradan hepsi deyim artik nisan yasemin eylul pinar semrin vs vs vs akliniza kim geliyorsa iste
son attigim fal melege kahveydi o dedi ki cok net baskasi var ! ve eski sevgilisini tarif etti ve evet o cikti
cok online olmuyor haklisin saluya atabilirsin onun kahveside güzeldi
kesinlikle oyle demek ki benimki mardindeki eski sevgilisi ile 5-6 ay icinde nisanlanabiliyorsa mesafeler mezhepler aileler duramiyo onunde onlarin herseyi farkliydibiliyorum ne dense boş..ne dense çok çok zor ama artık daha güçlü olmanın, inadına mutlu olmanın zamanı gelmiş.. hayatına daha umutla devam et..her şeyde inan bana hayır vardır, var! Artık net olarak sonuçlanmış.. umut etmek, beklemek daha zordu..şimdi kendi hayatına bakacaksın..önemli olan bu.
ve sanırım burda bekleyen herkes için geçerli..beklerken zaman duruyor bizler için ama dışarıda zaman onlar için akıyor. hiç kimse için değmez geçen aylara, günlere, dakikalara bile değmez..seven insan ne yapar eder gelir ,bulur, arar. bekletmez..
saluya 3 kere fal yolladım daha yollamıcam bir süre:d
gecen yazmıştım buraya vourucasani ben baktırdım bir kaç haftayı geçti.o zamanda beğenmiştim.maddiyatla ilgiıli bir dediği çıktı.
ona da baktırabilirsiniz.
Kizlar melek kahveye hangi gunler bakiyor
haftasonları bakıyor. bu hafta içi de kahve açtı ama hastalandı.telafi için dün açtı zor yetiştim. bugün açar mı bilemem. hastayım diyordu.facebook sayfasında duyuruyor.
:))) ayyy evde kahvede bitmiş.hemen alip geleyimMelegin kahve falini cok merak ediyorum faceden takip edeyim
su anda 4 senelık ılışkımı bıtırdım bı karar aldım kendım aldım ama pışman olucakmıyım bılmıyorum sımdılık bısey beklıyorum o kadar yoruldum kı kızlar herseyımız farklı ve hep benı sucluyo yoruldum yoruldumi,fallara cok kaptırıyoruz kendımısı dun venus bana konuştugu bırısı var aklı karışmış dedı hıssıyat yok ama soğudugunu dusunuyo sana dedı nasıl bı haldeyım bılıyomusun salak gıbıyım bakıp duuryorum telefona galıba falcılara ccok takılıyoruz ama gercekten burda baktırdıgım o kadar cok ınsan varkı basta nesıbenın ılk falı mukemmeldı sonra dınledım dun hepsını aksam sonrası fos hep sabret sabret demış nereye kadar lan karşımdakı okuz =))
sonra mert yazdım adam samımıyetsız bı kere bılmıyorum ama bana oyledı geldı en son dun baktırmıştım yazdım ztn
rezzan abla akıl verır gıbı
nalan hanım desen ne dedıgı bellı degıl agzının ıcınde gevelıyo lafları
seren bostepe aman allahım aglatmıştı benı gece gece ve hıc bı dedığide olmadı
dun venuse baktırdımıste kadın bıldı hakkını yiğemem ama benımkının aklı karışmış ınşsallah oyle bısey yoktur :S
ve benım falcım melek kadın bılıyo cok ozel aılevı bıseyı bılmıştı benım hayatımda dun kahvesını son anda kaçırdım yuklerken bı hata oldu sans dıyorum ama kadının fallarını cok begenıyorum .
o kadar cok baktırdım kı fal acelya mesela bı dedıği bı dedine denk degıl,sevval hanım ılk falında bana ısım soylmıştı sok olmuştum sonra oda dığer fallarında başarılı olamadım off kı ne off bu kadar faldan sonra elde ne var allah aşkına ne kadar baktırırsak baktıralım olucagı varsa oluyo olmıycagı varsada olmuyo kendımızı kandırıyoruz ve farkındayız hele ben dunku faldan sonra yıkıldım allah herseyın hayırlısını nasıb etsın
nasıl birşeydi zor bir olaymıydı beklenmedik birşey mi oldu biraz paylaşabilir misin? kimseyle tutmuyor falım denerim belki
uzun bir süre kahve açmicam dedi bana ama 1 2hafta açmaz gibime geldi öyle diyince
cnm bende inan belki 1000 belki 1500 lira harcadım fallara ve bana da bişey çıktığı yok doğru durust bu güne kadar.vourucasaniye geçen haftalarda baktırmıştım.maddi kazanç elde edeceğim bir durum olacağını yazmış falımda ki bataklardayım(öyle söyliyim.neyse gerçekten ek bi para kazanacağım bi durum/iş çıktı.gene aşk çıkmadı ama benim gibi falları pek çıkmayan bir insan için bu bile bir sürpriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?