Cingeneye baktirmis miydin pekivar kızlar aslında uzun uzun yazacaktım ama şimdi spoiler verip aklımda olanları yazayım
benna tuttu
hümanın ilk falındaki tarih gecikti ama ikinci falındaki tuttu
geysu tuttu
gizem hatun da tuttu diyebilirim
hayır o reddetti beniCingeneye baktirmis miydin peki
en son ne zaman paylaşım yapmıştın ki..Basirly'i twitterdan paylaştım ama artı 0,5 gelmedi.Özel bir yeri mi var ben mi yapamadım acaba?
o beni de reddetti 2 kere hemde reddedildim:))hayır o reddetti beni
İlk defa yapıcam canım sadece Eftelya'yı denedim ben. Ayrı yeri varmış 0,5 için şimdi gördüm.en son ne zaman paylaşım yapmıştın ki..
Gizem e hiç baktırmadim ama geysu gerçekten hisli birisi, umarım bizede öngörüleri tutarsezgi de çıkmadı kızlar…
olumlu konuşmuştu ama onun dediği gibi olmadı hiç
zaten falda kopyala yapıştır kısımlar olduğu için bir daha ona baktırmayacağımı yazmıştım burda
bir daha kesinlikle gideceğim isimler: gizem hatun, geysu
geysu bende de öyleydi...çok iyi tellwenin en iyisi bana göre..Bende de Geysu'nun dediği çoğu ayrıntı çıkmıştır kızlar. Herhalde en çok Geysu'yu övdüm bu forumda ama reklamcı değilim
belki 24 saatte birdir o yüzden sormuştum canım bulduysan iyi ben 2 kez baktırdım..Eftelyayı beğendin mi bende ilk olumsuz konuşan oydu...İlk defa yapıcam canım sadece Eftelya'yı denedim ben. Ayrı yeri varmış 0,5 için şimdi gördüm.
Çok beğendim kahve attım ama kahve gibi değildi. Bir cümle söyleyip onun üstüne yorum yaptı gibi ve söyledikleri doğruydu. Belki arkadaşlarından yardım almıştır.belki 24 saatte birdir o yüzden sormuştum canım bulduysan iyi ben 2 kez baktırdım..Eftelyayı beğendin mi bende ilk olumsuz konuşan oydu...
biliyorum canım bana ağırlık yaptı zaten öyle tipler bana iyi gelmiyor bana komşu teyze falı lazımÇok beğendim kahve attım ama kahve gibi değildi. Bir cümle söyleyip onun üstüne yorup yaptı gibi ve söyledikleri doğruydu. Belki arkadaşlarından yardım almıştır.
Aynı kişi olma ihtimali sence varmı ? Bir çok kişi yazmıştı daha öncesezgi de çıkmadı kızlar…
zaten falda kopyala yapıştır kısımlar olduğu için bir daha ona baktırmayacağımı yazmıştım burda
bahçeler çıkmıştı sana hatırlıyorum :)var kızlar aslında uzun uzun yazacaktım ama şimdi spoiler verip aklımda olanları yazayım
benna tuttu
hümanın ilk falındaki tarih gecikti ama ikinci falındaki tuttu
geysu tuttu
gizem hatun da tuttu diyebilirim
var. tarzları acayip aynı. bence de aynı kişilerAynı kişi olma ihtimali sence varmı ? Bir çok kişi yazmıştı daha önce
Seni çok iyi anlıyorum.hepimizin hayelleri zaman zaman böyle parçalanmadı mı? Acılarımız birbaşkasının acısından daha fiyakalı değil elbet.geçecek bugünlerde biz yeterki sabretmesini bilelim.elim durmadan fallara gidiyor ve çekiyorum kendimi.aklım devreye giriyor.onlarca fal attım nedeğişti diyorum gene değişmeyecek.sonra az dayan diyorum kendimi dejarz ediyorum.bizim biraz arınmamız lazım ozaman hayat tüm güzelliklerini inan ki sunacak.öokşükür birçokşeye sahibiz,sevdiklerimiz bizimle.bir kişi olmamış olmuş çokta önemli değil.hayatın sunumlarını tadıp halimize şükredecez.Ben inanıyorum seninde çok mutlu olacağına.söyledi dersin:)İnan öyle zor zamanlardan geçiyorum ki kafam beynim hayallerim hepsi bin parça ama bugüne kadar tek çarem dualarım oldu , eskiden keyif için baktırılır diyodum şimdi onun da kötü enerji yaydıgına inanıyorum hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim
Geysuya kahve mi baktirdinGizem e hiç baktırmadim ama geysu gerçekten hisli birisi, umarım bizede öngörüleri tutar
1.5 sayfa yazılı fal gönderiyomuş ee yani kopy olacaksezgi de çıkmadı kızlar…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?