Binnaz Abla

sezgi de çıkmadı kızlar…
olumlu konuşmuştu ama onun dediği gibi olmadı hiç
zaten falda kopyala yapıştır kısımlar olduğu için bir daha ona baktırmayacağımı yazmıştım burda

bir daha kesinlikle gideceğim isimler: gizem hatun, geysu

Gizem e hiç baktırmadim ama geysu gerçekten hisli birisi, umarım bizede öngörüleri tutar

belki 24 saatte birdir o yüzden sormuştum canım bulduysan iyi ben 2 kez baktırdım..Eftelyayı beğendin mi bende ilk olumsuz konuşan oydu...
Çok beğendim kahve attım ama kahve gibi değildi. Bir cümle söyleyip onun üstüne yorum yaptı gibi ve söyledikleri doğruydu. Belki arkadaşlarından yardım almıştır.

Çok beğendim kahve attım ama kahve gibi değildi. Bir cümle söyleyip onun üstüne yorup yaptı gibi ve söyledikleri doğruydu. Belki arkadaşlarından yardım almıştır.
biliyorum canım bana ağırlık yaptı zaten öyle tipler bana iyi gelmiyor bana komşu teyze falı lazım)

Kızlar geysu ya rica edin Facebook'tan ben çok seviyorum kendisini insalığını da çok sevdim :)

Keza selena da öyle maille ulaşın gerçekten o da çok ince bir kadın

Aynı kişi olma ihtimali sence varmı ? Bir çok kişi yazmıştı daha önce

Seni çok iyi anlıyorum.hepimizin hayelleri zaman zaman böyle parçalanmadı mı? Acılarımız birbaşkasının acısından daha fiyakalı değil elbet.geçecek bugünlerde biz yeterki sabretmesini bilelim.elim durmadan fallara gidiyor ve çekiyorum kendimi.aklım devreye giriyor.onlarca fal attım nedeğişti diyorum gene değişmeyecek.sonra az dayan diyorum kendimi dejarz ediyorum.bizim biraz arınmamız lazım ozaman hayat tüm güzelliklerini inan ki sunacak.öokşükür birçokşeye sahibiz,sevdiklerimiz bizimle.bir kişi olmamış olmuş çokta önemli değil.hayatın sunumlarını tadıp halimize şükredecez.Ben inanıyorum seninde çok mutlu olacağına.söyledi dersin:)

1.5 sayfa yazılı fal gönderiyomuş ee yani kopy olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…