Banada beher çıktı fakat ne gelen var ne gidenbahçeler çıkmıştı sana hatırlıyorum :)
Seni çok iyi anlıyorum.hepimizin hayelleri zaman zaman böyle parçalanmadı mı? Acılarımız birbaşkasının acısından daha fiyakalı değil elbet.geçecek bugünlerde biz yeterki sabretmesini bilelim.elim durmadan fallara gidiyor ve çekiyorum kendimi.aklım devreye giriyor.onlarca fal attım nedeğişti diyorum gene değişmeyecek.sonra az dayan diyorum kendimi dejarz ediyorum.bizim biraz arınmamız lazım ozaman hayat tüm güzelliklerini inan ki sunacak.öokşükür birçokşeye sahibiz,sevdiklerimiz bizimle.bir kişi olmamış olmuş çokta önemli değil.hayatın sunumlarını tadıp halimize şükredecez.Ben inanıyorum seninde çok mutlu olacağına.söyledi dersin:)
Çok sevdiğim bir dostumda aynısını söylüyor.herkim kötülük yapmışsa önüne gelecek diyor.farklı şehirlerdeyiz ben ayrılık sonrası şehir değiştirdim.Arkadaşa nasıl olacak diyorum göremem ki ben diyorum olacak diyor önüne bir bir gelecekler diyor.biz gözede geldik.çok konuşulan bir çifttik.Nazara mesela çok inanırım.kötü enerjiler bizden uzak olsun diyorum.Canım ya tüm dualarına kalben katılıyorum.Amin diyorum...canım oyle yürekten istiyorum ki tüm acı çeken insanlar için her günümüze şükretmek lazım zamanında olmayan insanlara iyi ki de olmamış diyorum herseyde bir hayır vardır umarım gercek dogru insanlar hayatımıza girer rabbim merhametli kullarıyla karsılastırsın hepimizi ben senin için de en iyisi olacagına inanıyorum ve her kim varsa senin mutsuzlugunda parmagı olan tek tek göreceksin hepsini kuzum
Çok sevdiğim bir dostumda aynısını söylüyor.herkim kötülük yapmışsa önüne gelecek diyor.farklı şehirlerdeyiz ben ayrılık sonrası şehir değiştirdim.Arkadaşa nasıl olacak diyorum göremem ki ben diyorum olacak diyor önüne bir bir gelecekler diyor.biz gözede geldik.çok konuşulan bir çifttik.Nazara mesela çok inanırım.kötü enerjiler bizden uzak olsun diyorum.Canım ya tüm dualarına kalben katılıyorum.Amin diyorum...
aynen canım üzerinde çok düşündüm bu konun.Kesinlikle olacağı vardı bunlarda vesile oldu.Aman bunların keyfimizi kaçırmasına izin vermeyelelim. Birde şurdan bakmak lazım demek ki göze gelinmeyecek kadar vasat kızlar değilmişizcanım biliyorsun seninle ilk konusmamızdan bu yana nedense hep haksızlıga ugradıgını hissettim , (malum hislerim)
ama inan ki ben de çok haksızlıklara ugradım nazara geldigimi de cok düşündüm hatta daha kötü enerjiler de yasandı maalesef ama hep sunu bilirim her sey allahın izniyle oluyor evet vesilesi nazar olabilir ama olacagı varmıs eden bulur her zaman
hahahhaahah işte bu ! :) güzel ve akıllı kızlar ...aynen canım üzerinde çok düşündüm bu konun.Kesinlikle olacağı vardı bunlarda vesile oldu.Aman bunların keyfimizi kaçırmasına izin vermeyelelim. Birde şurdan bakmak lazım demek ki göze gelinmeyecek kadar vasat kızlar değilmişiz
kızlar çıkan çıkmayan fal haberleri yapacağım ama selena yorumladığının ertesi günü patladı
geçmiş ile ilgili yazdığı her şey kelimesi kelimesine doğruydu ama olumsuz konuştuğunun ertesi günü barıştık
fincanında üç vakte kadar yakışıklı,ahlaklı bir bey görüyorum güzel bayan.lakin ilkin sen bir burun kıvıracaksın,fakat sonrası nayırrrr diyemeyeceksin.Sizler ereceksiniz muradınıza bizler çıkacaz kerevetinehahahhaahah işte bu ! :) güzel ve akıllı kızlar ...
barışmanıza çok çok sevindim :) umarım çok daha mutlu huzurulu devam edersiniz.
çıkan-patlayan haberlerini de bekliyoruz. sonunda başlıkta güzel haberler
fincanında üç vakte kadar yakışıklı,ahlaklı bir bey görüyorum güzel bayan.lakin ilkin sen bir burun kıvıracaksın,fakat sonrası nayırrrr diyemeyeceksin.Sizler ereceksiniz muradınıza bizler çıkacaz kerevetine
bak falına bende baktımNeredeyse Ekim'den Kasım'ın ortasına kadar 25 fal falan baktırdım canım cafeler de dahil , tek bir çıkan kelime dahi yok ne yazık kiçoğu zaten patladı bir kaç tanesinin de Ocak ortalarına kadar vadesi var göreceğiz !
Ben falcılar yüzünden uğursuz nişanlımla evlenip ayrılmaktan yoruldm.Arada doğurduğumuz çoçuklara yazık.onlar ziyan oldu.Kız bunlarda ne vijdansız.bize acımıyorlarsa şu arada yaptırdıkları yavrulara acısınlarAahahhahaha maalesef ben hep eskiye döndürüldüm sevgili falcılarımız tarafından sendenim yani ben de he bizim imkansız bir durum yok yeniden gelişmeler olabilmesi yüksek ihtimal ama yeteeerrrrrrr diyorum artık .
Fallara da aşk olsun yine sen çıkacaksannnn
barıştık derken fazla pembeci oldu aslında :)barışmanıza çok çok sevindim :) umarım çok daha mutlu, huzurlu devam edersiniz.
çıkan-patlayan haberlerini de bekliyoruz. sonunda başlıkta güzel haberler
Ben falcılar yüzünden uğursuz nişanlımla evlenip ayrılmaktan yoruldm.Arada doğurduğumuz çoçuklara yazık.onlar ziyan oldu.Kız bunlarda ne vijdansız.bize acımıyorlarsa şu arada yaptırdıkları yavrulara acısınlar
antonie cok sevindim umarım gonlunce olur masallah diyelim seytanin bacagini kirariz ins topic olarak :)barıştık derken fazla pembeci oldu aslında :)
anlaşamadığımız 1-2 konu var. onları da çözersek olacak çözemezsek kaldı. ama en azından dönüş oldu, konuştuk ettik, böyle ortada kalmadı. darısı herkesin başına umarım :)
o meseleler de bi hallolsun, sonuca göre en son toptan yazacağım inşallah. daha bu meseleyle ilgili konu baktırmam zaten. birleşmeye karar versek de vermesek de
antonie cok sevindim umarım gonlunce olur masallah diyelim seytanin bacagini kirariz ins topic olarak :)
barıştık derken fazla pembeci oldu aslında :)
anlaşamadığımız 1-2 konu var. onları da çözersek olacak çözemezsek kaldı. ama en azından dönüş oldu, konuştuk ettik, böyle ortada kalmadı. darısı herkesin başına umarım :)
o meseleler de bi hallolsun, sonuca göre en son toptan yazacağım inşallah. daha bu meseleyle ilgili konu baktırmam zaten. birleşmeye karar versek de vermesek de
Ya size ne soyleyecegim. Nurbanu ile gizem hatunun yazi sekilleri ve faok ayni.
Ama harika bakmiyo mu? Her detayi fln bildi. Sok oldum. Acaip seyler bildi.
hüma ve geysu. başka bilen de vardır elbet ama eski fallara bakmam gerek. bu ikisi kaldı aklımda en çokInsallah çözersiniz son sorunlari :) umarim her sey gönlünce olur; hepimizin insallahh. Bu süreci en net bilen kimdi sende peki? Ben artik baktirmiyorum 1 aydan fazla ama bazen aklim eski fallara gitmiyor degil :))
Ne güzel tespit bencede ya bu bir kumar acayip bağımlılık yapıyor.kurtulmak istedikçede bu illete batıyorsun.Çokşükür zorlansakta uzak durmayı başardık.umarım hep böyle gideraynen yaa valla yazık gunah degil mi o cocuklara benim de bi oğlum olacakmıs da mısmısmıs , ben zaten durumu öğrenmek için fal baktırmayı seviyordum gelecek için deigl onlar yazdı da yazdılar ,
valla çıkar çıkmaz orasını bilemem de fallar bende ciddi enerji kaybı yasattı işim gücüm daha da kötüye gitmeye basladı kasım ortasından bu yana fal atmadım kimseye enerjim daha yeni toplanıyor ufak ufak gelişmeler olmaya basladı maddi durumumla ilgili o yüzden gercekten artık baktırmıcam bende kötü etki yaptıgını düşünüyorum cok ihtiyac duyarsam ayda yılda bir ataarım ..
Herkese de buradan acizhane tavsiyem ayda en az 150-200 tl para veriyorsunuz fallara , ben de verdim bişi demiyorum ama inanın para kolay kazanılmıyor gidin alışveriş yapın güzel bir yerde yemek yiyin sinemeye tiyatroya gidin güzel bir caz konserine gidin mesela ..bunlar ruhun gıdası , fallar anlık kandırmacadan baska bir sey degil .
ve ben bu sektörün mutfak kısmını az cok biliyorum bazı iş baglatılarımdan dolayı bu işi yapan site sahiplerinin çoğuyla da tanısıklıgım var buna ragmen cok üzülüyorum giden paralara aylık ciroları emin olun adam akıllı bir sitenin 100 binden aşağı degil, cidden kumardan farkı yok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?