Binnaz Abla

Ne güzel tespit bencede ya bu bir kumar acayip bağımlılık yapıyor.kurtulmak istedikçede bu illete batıyorsun.Çokşükür zorlansakta uzak durmayı başardık.umarım hep böyle gider

Sana şöyle söyleyeyim canım ortalama bir üyelikten atılan fal sayısı 6-7 ,ki bu az gibi görünse de ortalama olunca cok ciddi bir rakama denk geliyor ve günde 15 fal atan insanlar var .
Yani istatistik kısmını cok iyi biliyorum bu işin yıllardır içindeyim ama gel gör ki bazen insan kendi düşüyor içine

Bu arada bu eski brokerim yani borsadaki insan profilini de biliyorum fal sitelerindekini de ikisinin de birbirinden farkı yok inan ki sadece falda aylık harcayabilecegin para miktarı daha sınırlı , hele dısarda kişisel gelişim zırvalarına , hacılara hocalara ( tiplerine baksanız hayatta inanmazsınız) ortalama 10bin civarı kaptıran sevgili plaza kadını arkadaslarım var .

Ne yazık ki benim de zaafım var bu tarz seylere ama inanın burda yazmamın sebebi biraz da olsa insanların farkındalıgını saglamak , lütfen beni yanlış anlamayın yargılayıcı bir tavrım asla ve asla olamaz ama eger işin eglencesinden cıkıp bagımlıklık seviyesine gelmişseniz lütfen bi kendinizi sorgulayın hepimiz muhtesem hanımlarız ben gercekten kendimi cok sanslı hissediyorum sizleri tanıdıgım için

Ya birde uzun zamandır düşündüğüm bir konu var.artık isim zikretmeyecem ama ismi çok geçen bazı falcılar var.Günde 20_25 fal aldıklarını bilirim.ciddi ciddi saymaya başlamıştım yakalamak için.bu nasıl bir enerjidir.bu durum beni rahtsız ettiği zamanlar sabah ilk yorum alan kişi olmaya özen gösteriyordum ki fallarım çıksın.fakat enerjileri geceden sabaha borçlu kalktığı için gene enerjiler allak bullak oluyordu.Demek oluyordu burdaki amaç insanlara yol göstermek değil tamda senin dediğin gibi ticari amaç.

Ben bana burda kızan yargılayan insanlara kızmıyorum.inan o kadar doğru tespitlerin var ki... bazen insan gözünün önündekilerini göremeyebiliyor.ben ilk fal batağına saplandığım zamanlar arkadaşlarım beni uyardığında ve de ailem kızıyordum onlara.bu benim için terapi deyip geçiştiriyordum.Halbu ki bataklığa saplanıyormuşum da haberim yokmuş.

aynen canım işte tam da orada baslıyor sorun ilk bir kaç falı terapi diye baktırıyosun sonra beklentiler giriyor devreye ay suna da baktırayım diyorsun sonra kafanı kurcalayan bir soru oluyor atıyorsun sonra arada bi falcı olumsuz konusuyor o etkiden kurtulmak için atıyorsun kısır döngüye giriyor ve anlamıyorsun paran nasıl gitmiş .

Ben hala fal baktırmayı cok seviyorum , ama enerjimi cok düşürüdgü için uzak duruyorum .

Fakat bir de bu şekilde maddi boyutuna ufak bir deginmek istedim .

Paralar cepte, falcılar sepette dursun şimdilik.Aslında bende falı seviyorum.ama hani eskiden dostlar sofrasından kalktığımızda içilen kahveler, tutulan niyetler,çevrilen fincanlar ve birbirimizin ruhunu okşamalar.ben onları özledim.Fallardan türeyen muhabbetler güzeldi burası gibi işte

Bakalım seneye bu zamanlar hepimizin hayatında neler olacak , kimler gelip kimler geçecek ...

Görelim Mevla'm ne eyler , ne eylerse güzel eyler !

hah aynı bana da bir tarif etmiş kimse de öyle bir tarif yok. dusunceler hissiyat karsı tarafın durusu dusuncesini nasıl bildi sasırdım..yeni bir uyelıkle aldım baska yerden gormesi de imkansız. ah keske cıksa :) sevilay kim bu arada cnm?

Ya kizlar balik burcu erkekleri yakindam taniyan ve bana yardimci olabilcek kizlar varsa aranizda lütfen benle iletişime gecebilir mi acaba :) acilen yardima ihtiyacim var

Benim de ilk baktırdığım falda okuduğum bölümü bilip beni şok etmişti ki forumda bilen yok okuduğum bölümü An konusunda üstüne tanımıyorum, bir de gelecek çıksa...
Sevilay'ı merak ediyorum ama biryolunvar sitesini sevmediğim için atasım gelmiyor :/

Ya kizlar balik burcu erkekleri yakindam taniyan ve bana yardimci olabilcek kizlar varsa aranizda lütfen benle iletişime gecebilir mi acaba :) acilen yardima ihtiyacim var
Balık kadınıyım.. Balık burcunu genel itibari ile bilirim burcumdan dolayı

ya iş işden geçmiş ise :)) çok zorluyor çoook!!

canım biraz melankolik oluyorlar hani ıssız adam modları var , bir de gelgitli insanlar ben de yükselen balıgım kendim bile cok gelgitli bir insanım eski sevgililerimden biri balıktı ah ömrümü yedi ama hangisi yemedi ki zaten keramet burcta mı adamlarda mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…