canım biraz melankolik oluyorlar hani ıssız adam modları var , bir de gelgitli insanlar ben de yükselen balıgım kendim bile cok gelgitli bir insanım eski sevgililerimden biri balıktı ah ömrümü yedi ama hangisi yemedi ki zaten keramet burcta mı adamlarda mı bilemedim
Uzakkk durrrrrrrr zorlar sevdırene kadar sonraaaa pat kaybolurt sakınmya iş işden geçmiş ise :)) çok zorluyor çoook!!
Uzakkk durrrrrrrr zorlar sevdırene kadar sonraaaa pat kaybolurt sakınm
Kimden bahsedıyosun ? Gızem hatınsa bende soka gırdımhah aynı bana da bir tarif etmiş kimse de öyle bir tarif yok. dusunceler hissiyat karsı tarafın durusu dusuncesini nasıl bildi sasırdım..yeni bir uyelıkle aldım baska yerden gormesi de imkansız. ah keske cıksa :) sevilay kim bu arada cnm?
Tek manyak balık benımkı degılmış aynen katılıyorummmay kesinlikle katılıyorum kendini sevdirene kadar hersey baglandıgını anladıgı anda kayboluyor sonra aylar sonra gelip kafanı karısıtrıyo ben kurtuldum ama zor oldu
Hadı ıyı haber acılışını yapmış ol:) bunudamo bılen olmadı?barıştık derken fazla pembeci oldu aslında :)
anlaşamadığımız 1-2 konu var. onları da çözersek olacak çözemezsek kaldı. ama en azından dönüş oldu, konuştuk ettik, böyle ortada kalmadı. darısı herkesin başına umarım :)
o meseleler de bi hallolsun, sonuca göre en son toptan yazacağım inşallah. daha bu meseleyle ilgili konu baktırmam zaten. birleşmeye karar versek de vermesek de
yok canım net gelgit akıllılar hatta ne yazık ki benim de yukselenim balık ben de cok gelgitli bi insanımTek manyak balık benımkı degılmış aynen katılıyorummm
Ya kizlar balik burcu erkekleri yakindam taniyan ve bana yardimci olabilcek kizlar varsa aranizda lütfen benle iletişime gecebilir mi acaba :) acilen yardima ihtiyacim var
Uzakkk durrrrrrrr zorlar sevdırene kadar sonraaaa pat kaybolurt sakınm
o degil de bi ara burda başak burcu erkeklerine saydırıyoduk şimdi balık , benim biri balıktı biri basak ne talihsiz basım varmısBenim ayrıldığım kişi balık canını seviyorsan kaç kurtar kendini
kesinlikle en doğru tanımı altına imzamı atarım..
nerede bela burç var çekmişsino degil de bi ara burda başak burcu erkeklerine saydırıyoduk şimdi balık , benim biri balıktı biri basak ne talihsiz basım varmıs
Hahaha benim ki bunlardan hiçbiri değildi ama adam gibi adamdı vesselam.benim onunla hiçbir problemim yok.ayrılığımız çok medeni bir şekilde oldu.lakin bitti işte.deme ki neymiş burçlar çokta etki etmiyormuş bitişlereo degil de bi ara burda başak burcu erkeklerine saydırıyoduk şimdi balık , benim biri balıktı biri basak ne talihsiz basım varmıs
Akrep burcu muPeki kızlar akrep burcu erkeğini etkilemenin yolu nedir? İlla seksi ol demeyin zira utangaç biriyimdir ben.
Hahaha benim ki bunlardan hiçbiri değildi ama adam gibi adamdı vesselam.benim onunla hiçbir problemim yok.ayrılığımız çok medeni bir şekilde oldu.lakin bitti işte.deme ki neymiş burçlar çokta etki etmiyormuş bitişlere
nerede bela burç var çekmişsin
sıkıntı olacağını mı?Hadı ıyı haber acılışını yapmış ol:) bunudamo bılen olmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?