Binnaz Abla

ben bi ara yengecleri zor saniyordum ama yok yok.. balik erkekleri kadar dengesiz ve zor erkekler var mi daha bilmiyorum

Benimkide yengecti dengesizlikleri içine kapanık halleri tüketti beni.

Benimkide yengecti dengesizlikleri içine kapanık halleri tüketti beni.

Kimden bahsedıyosun ? Gızem hatınsa bende soka gırdım

ay kesinlikle katılıyorum kendini sevdirene kadar hersey baglandıgını anladıgı anda kayboluyor sonra aylar sonra gelip kafanı karısıtrıyo ben kurtuldum ama zor oldu
Tek manyak balık benımkı degılmış aynen katılıyorummm

Hadı ıyı haber acılışını yapmış ol:) bunudamo bılen olmadı?

Ya kizlar balik burcu erkekleri yakindam taniyan ve bana yardimci olabilcek kizlar varsa aranizda lütfen benle iletişime gecebilir mi acaba :) acilen yardima ihtiyacim var

Benim ayrıldığım kişi balık canını seviyorsan kaç kurtar kendini

Uzakkk durrrrrrrr zorlar sevdırene kadar sonraaaa pat kaybolurt sakınm

kesinlikle en doğru tanımı altına imzamı atarım..

Benim ayrıldığım kişi balık canını seviyorsan kaç kurtar kendini

kesinlikle en doğru tanımı altına imzamı atarım..
o degil de bi ara burda başak burcu erkeklerine saydırıyoduk şimdi balık , benim biri balıktı biri basak ne talihsiz basım varmıs

o degil de bi ara burda başak burcu erkeklerine saydırıyoduk şimdi balık , benim biri balıktı biri basak ne talihsiz basım varmıs
Hahaha benim ki bunlardan hiçbiri değildi ama adam gibi adamdı vesselam.benim onunla hiçbir problemim yok.ayrılığımız çok medeni bir şekilde oldu.lakin bitti işte.deme ki neymiş burçlar çokta etki etmiyormuş bitişlere

Kızlar işle ilgili problemlerim var.İki adet sürekli baktırdığım falcı vardı biri maalesef eski tadı vermiyor diğerine de yeni baktırdığım için iş ve anla ilgili dedikleri tutarlı biri var mı önerebileceğiniz?

aynen kuzu yaa burc kısmı işin eglencesi :)

Hadı ıyı haber acılışını yapmış ol:) bunudamo bılen olmadı?
sıkıntı olacağını mı?
gizem hatun demişti. bu çocuk değişmek ya da ilişki için fedakarlık yapmak istemiyor, ona göre barışma kararı al demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…