Binnaz Abla

cok sükür cıkan fal haberi ile yüregimize su serptin :) hayırlı olsun ayrıntılı yorumlarını bekliyoruz

ben bi ara yengecleri zor saniyordum ama yok yok.. balik erkekleri kadar dengesiz ve zor erkekler var mi daha bilmiyorum

Dengesizlikte ikizler erkeğinin eline kimse su dökemez lütfen balık erkeklerine haksızlık etmeyelim benim lise aşkım balıktı acaip ince düşünceliydi, biraz da duygusal oluyorlar. Genelleme yapmayayım tabi:)

valla antonie süper açılış yaptı. burada çok kasvetli bir hava hakimdi, hatta o kasvette az daha mesajı kaçırıyordum :) hepimizin derdi var ama benzer ama farklı. hepimiz güzel haberlerimizi yazarız inşallah :) ama ben umutluyum, bu güzel bir başlangıç yavaş yavaş alacağız güzel haberleri

Dengesizlikte ikizler erkeğinin eline kimse su dökemez lütfen balık erkeklerine haksızlık etmeyelim benim lise aşkım balıktı acaip ince düşünceliydi, biraz da duygusal oluyorlar. Genelleme yapmayayım tabi:)

yaa ben hep iyisiyle kötüsüyle cekerim su adami diyorum ama cok mu pembeciyim acaba

kızlar gerçekten umarım sırasıyla hepinizden güzel haberler alırız
fal baktırıp durmak o kadar kasvetli bir iş ki… ben 2 hafta önce bırakmıştım baktırmayı. bir tek geçen gün selena yorumladı ama ona da atalı 3-4 hafta olmuştu anca yorumladı. yoksa inanın şu basirly'yi indiresim bile gelmedi

umarım bundan sonra da böyle devam ederim. inşallah hepimiz bırakırız. hepimizin ayda 1-2 seviyesine düşmesini ümit ediyorum :) hiçbir işe yaramıyorlar çünkü aslında

ne zaman baktırmayı -daha doğrusu sık baktırmayı- bırakıyoruz o zaman gelişme yaşanıyor. çünkü gereksiz bir sürü enerjiyi üstümüzde tutmuyoruz :) benim de 3 hafta olacak atmayalı eş dostla eğlencesine baktıklarımızı saymazsak.

mutlu bir yeni yıl olsun hepimize yüzümüzü güldürdün teşekkürler çok

yaa ben hep iyisiyle kötüsüyle cekerim su adami diyorum ama cok mu pembeciyim acaba

Falcılara gide gele pembecilik bulaşıyor tabi haha. yok cesicim ya zaten ilişki meselesi ayrı bir şey bir insanı hatalarıyla, onu o yapan değerleriyle seviyorsun. İnsana hayatındaki ya da hayatında olmasını istediği adam kendisini değersiz hissettirmediği müddetçe mesele yok. Yoksa hiçbirimiz mükemmel değiliz her ilişkinin kendi içinde dinamiği ayrı.

Bir de erkeklerin burç üzerinden dengesizliğinden dem vuruyoruz cidden burcundan bu etkiyi alanlar var ama onun dışında da insan ne istediğini bilmediği dönemlerde dengesiz oluyor, kararlılık önemli:)

Tellwede 25 tl lik kim iyi kredim var yesilcingene yine iade etti .Falaniyethak. Olumsuz konusmustu ona baktirsim.Beyaz melek ve ekurileri coktan patladi su an kim olabilir sizce ozellikle anlik durumda iyi olan biri olursa tercihimdir.

aynen öyle kuzum bende öyle dusunuyorum ben nasil 4 dortluk degilsem onunda oyle olmasini bekleyemem kotu huylarinada raziyim ki biliyorum zaten artik kotu huylarini baya bi ama naoiyim iyi huylari daha agir basiyor
ah Allah hayirlisini versin ne diyelim ki daha fazla.. :/

Tellwede 25 tl lik kim iyi kredim var yesilcingene yine iade etti .Falaniyethak. Olumsuz konusmustu ona baktirsim.Beyaz melek ve ekurileri coktan patladi su an kim olabilir sizce ozellikle anlik durumda iyi olan biri olursa tercihimdir.
Anlık durumda kesinlikle ve kesinlikle Geysu.. tek geçerim o sitede

kızlar merhaba ilkay a fal atan oldu mu su sıralar? ben uzun zamandır atmıyorum da nasıl?

Ya kizlar balik burcu erkekleri yakindam taniyan ve bana yardimci olabilcek kizlar varsa aranizda lütfen benle iletişime gecebilir mi acaba :) acilen yardima ihtiyacim var

Bana Balık demeyin

Uzakkk durrrrrrrr zorlar sevdırene kadar sonraaaa pat kaybolurt sakınm

Heh tam olarak tanım bu.

Kendilerine şu şarkıyı armağan ediyorum:

"Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin,
Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp geçtin"

Senin burcun ne? Bende dengesiz adamlara bağlanıp, stabillerle sıkılıyorum
İkizler, Balık, Terazi bende yer eden burçlardır mesela

Anlık durumda kesinlikle ve kesinlikle Geysu.. tek geçerim o sitede

geysu derim ben de

siz yazınca tekrar geysunun falını okudum ve o an fark etmediğim şeyleri fark ettim. sormadığım ve belirtmediğim halde kariyerimle ilgili çok net bir nokta atışı yapmış. ilişkimizin de tamamını ortaya dökmüş, anda hakikaten çok çok iyiymiş. bizimkinin aile ilişkisine ilişkin nokta atışları bile var. ilk iletişime daha doğrusu bizimkinin özür dileyeceğine ilişkin verdiği tarih patlamış, ama buna takılmıyorum. sıkıntıların sürme tarihini de vermiş aslında.

Gizemhatun'u merak ettim ama Geysu olması şüphesinden dolayı atmak da istemiyorum. Geysu bir ara rahatsızlığından dolayı 1 ay kadar yorum yapmamıştı ve şu an da uzakta gözükerek ara ara fal bakıyor ve günlük fal sınırı var. Enerjisinin düşük olduğu zamanlarda örneğin gece, sabah baksam daha iyi olur yorumun daha iyi olması açısından vs diyor. Gizemhatun'da hiç böyle bir şey oldu mu acaba?

Yani eğer öyleyse, Geysu iken daha çok kazanabilme imkanı varken (25 tl), niye Gizemhatun'da daha çok online (18 tl) gözüksün gibi sorularım mevcut şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…