barıştık derken fazla pembeci oldu aslında :)
anlaşamadığımız 1-2 konu var. onları da çözersek olacak çözemezsek kaldı. ama en azından dönüş oldu, konuştuk ettik, böyle ortada kalmadı. darısı herkesin başına umarım :)
o meseleler de bi hallolsun, sonuca göre en son toptan yazacağım inşallah. daha bu meseleyle ilgili konu baktırmam zaten. birleşmeye karar versek de vermesek de
anbean takipçim
ben bi ara yengecleri zor saniyordum ama yok yok.. balik erkekleri kadar dengesiz ve zor erkekler var mi daha bilmiyorum
Dengesizlikte ikizler erkeğinin eline kimse su dökemez lütfen balık erkeklerine haksızlık etmeyelimbenim lise aşkım balıktı acaip ince düşünceliydi, biraz da duygusal oluyorlar. Genelleme yapmayayım tabi:)
kızlar gerçekten umarım sırasıyla hepinizden güzel haberler alırızvallaantonie süper açılış yaptı. burada çok kasvetli bir hava hakimdi, hatta o kasvette az daha mesajı kaçırıyordum :) hepimizin derdi var ama benzer ama farklı. hepimiz güzel haberlerimizi yazarız inşallah :) ama ben umutluyum, bu güzel bir başlangıç yavaş yavaş alacağız güzel haberleri
kızlar gerçekten umarım sırasıyla hepinizden güzel haberler alırız
fal baktırıp durmak o kadar kasvetli bir iş ki… ben 2 hafta önce bırakmıştım baktırmayı. bir tek geçen gün selena yorumladı ama ona da atalı 3-4 hafta olmuştu anca yorumladı. yoksa inanın şu basirly'yi indiresim bile gelmedi
umarım bundan sonra da böyle devam ederim. inşallah hepimiz bırakırız. hepimizin ayda 1-2 seviyesine düşmesini ümit ediyorum :) hiçbir işe yaramıyorlar çünkü aslında
yaa ben hep iyisiyle kötüsüyle cekerim su adami diyorum ama cok mu pembeciyim acaba
Oooo sen falcılarıda geçtinyaa ben hep iyisiyle kötüsüyle cekerim su adami diyorum ama cok mu pembeciyim acaba
Falcılara gide gele pembecilik bulaşıyor tabi haha. yok cesicim ya zaten ilişki meselesi ayrı bir şey bir insanı hatalarıyla, onu o yapan değerleriyle seviyorsun. İnsana hayatındaki ya da hayatında olmasını istediği adam kendisini değersiz hissettirmediği müddetçe mesele yok. Yoksa hiçbirimiz mükemmel değiliz her ilişkinin kendi içinde dinamiği ayrı.
Bir de erkeklerin burç üzerinden dengesizliğinden dem vuruyoruz cidden burcundan bu etkiyi alanlar var ama onun dışında da insan ne istediğini bilmediği dönemlerde dengesiz oluyor, kararlılık önemli:)
Anlık durumda kesinlikle ve kesinlikle Geysu.. tek geçerim o sitedeTellwede 25 tl lik kim iyi kredim var yesilcingene yine iade etti .Falaniyethak. Olumsuz konusmustu ona baktirsim.Beyaz melek ve ekurileri coktan patladi su an kim olabilir sizce ozellikle anlik durumda iyi olan biri olursa tercihimdir.
geysu derim ben deTellwede 25 tl lik kim iyi kredim var yesilcingene yine iade etti .Falaniyethak. Olumsuz konusmustu ona baktirsim.Beyaz melek ve ekurileri coktan patladi su an kim olabilir sizce ozellikle anlik durumda iyi olan biri olursa tercihimdir.
Ya kizlar balik burcu erkekleri yakindam taniyan ve bana yardimci olabilcek kizlar varsa aranizda lütfen benle iletişime gecebilir mi acaba :) acilen yardima ihtiyacim var
Uzakkk durrrrrrrr zorlar sevdırene kadar sonraaaa pat kaybolurt sakınm
aynen öyle kuzum bende öyle dusunuyorum ben nasil 4 dortluk degilsem onunda oyle olmasini bekleyemem kotu huylarinada raziyim ki biliyorum zaten artik kotu huylarini baya bi ama naoiyim iyi huylari daha agir basiyor
ah Allah hayirlisini versin ne diyelim ki daha fazla.. :/
Anlık durumda kesinlikle ve kesinlikle Geysu.. tek geçerim o sitede
geysu derim ben de
Uzakta diyyoooo.geysu derim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?