Binnaz Abla

Tellwede 25 tl lik kim iyi kredim var yesilcingene yine iade etti .Falaniyethak. Olumsuz konusmustu ona baktirsim.Beyaz melek ve ekurileri coktan patladi su an kim olabilir sizce ozellikle anlik durumda iyi olan biri olursa tercihimdir.

Ecem'in ilk falı çok iyiydi bende geçen sene, çıkmıştı da büyük oranda ancak sonraki fallardan hiç verim alamadım. Yine de çok iyi niyetli bi hatun olduğu kanısındayım.

Akrepgöz anda değişik detayları bildi bende bilmiyorum denedin mi hiç ama bi arat yorumları istersen beğenmeyen de var. Tellwe topiğinde blackpearl konuşuluyor son zamanlarda.

Yani güzel bi noktaya parmak bastın artılar fazlaysa terazide hiç korkma yürü:) Gönlüne göre olsun ♥

Özür diledi mi peki. Yani olayı bildi mi? Tarih mi saptı?

Ay Allah'ını seven Geysu'nun dediği çıktı desin artık

Senin burcun ne? Bende dengesiz adamlara bağlanıp, stabillerle sıkılıyorum
İkizler, Balık, Terazi bende yer eden burçlardır mesela

Ben kovayim :) bana sorsana bugune kadar kac tane "normal" erkeklere asik.oldugugumu... sifir hepsinde bi sorun masallah bi güzelce cekiyorum.ama bu balik.kadar yorani olmadi ama kopmakta bi okadar zor :)

Özür diledi mi peki. Yani olayı bildi mi? Tarih mi saptı?

Ay Allah'ını seven Geysu'nun dediği çıktı desin artık

hayır henüz değil, ama ben onun neyi beklediğini biliyorum eli kulağındadır. bu sıkıntılı tarihleri bilmiş. ama kariyerle ilgili dediği şey çok çok doğru dediği gibi yani ona çıktı diyebilirim. geysuya patladı diyemiyorum

Çene kuvvetli oluyor. Zalımın oğlu

şuna da çok güldüm ayrıca

Sevilay bir yolun var da canim an icin o da gizem hatunla yarisirdi bende. Ama tirt baktiklari da olmus bilemedim o yuzden.

Sevilay bir yolun var da canim an icin o da gizem hatunla yarisirdi bende. Ama tirt baktiklari da olmus bilemedim o yuzden.

Atma hayatim bosver. Gizem hatun gibi o da iste an iyi gelecek ya tutarsa, paran cebine kalsin. Saka maka 3 ay olcak ben baktirmiyorum. Hatta biraz once arkadaslarlaydim bir arkadasimiz baska sehirden geldi ve fal bakiyor ona dahi baktirmadim, herkes baktirdi ben kahve bile icmedim. Cok rahat boyle her sey.

Benım aklım karıştı barışmadınız mı?
barıştık aslında. ama daha çok yeni. anlaşamadığımız birkaç yer var, ikimiz de "bu benim dediğim gibi olmazsa hiç başlamayalım tekrar" diyoruz. tam çözemedik oraları. ama şu an barışığız. karışık biraz

Barışacağınız tarihi net bilen çıktı mı?

Kizlar bana geysu onemli bi detayda tarihiyle cikmisti, iki aydir engelimi acmayan adam icin uc haftaya acabilir dedi tam uc hafta sonea acti engeli

Kizlar bana geysu onemli bi detayda tarihiyle cikmisti, iki aydir engelimi acmayan adam icin uc haftaya acabilir dedi tam uc hafta sonea acti engeli
Bu engel olayı nedir.evini bilirsin,çalıştığı yeri bilirsin,hayatını bilirsin yinede engel koyarlar.çok çoçukca değil mi?zaten istese karşı taraf herşekilde ulaşır ki.birde bunu yapan hatun olsa bir nebzede olsa aklım alır fakat bir erkeğin yapması çok itici kaçmıyormu?

Hayir engelliyorsun bari arkasinda dur iki ay sonra acma, iki aydir ulasmadiysam engeli acsan da ulasmam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…