günlük fal sınırı dolmadıysa bakıyor bazen :)Uzakta diyyoooo.
Tellwede 25 tl lik kim iyi kredim var yesilcingene yine iade etti .Falaniyethak. Olumsuz konusmustu ona baktirsim.Beyaz melek ve ekurileri coktan patladi su an kim olabilir sizce ozellikle anlik durumda iyi olan biri olursa tercihimdir.
aynen öyle kuzum bende öyle dusunuyorum ben nasil 4 dortluk degilsem onunda oyle olmasini bekleyemem kotu huylarinada raziyim ki biliyorum zaten artik kotu huylarini baya bi ama naoiyim iyi huylari daha agir basiyor
ah Allah hayirlisini versin ne diyelim ki daha fazla.. :/
siz yazınca tekrar geysunun falını okudum ve o an fark etmediğim şeyleri fark ettim. sormadığım ve belirtmediğim halde kariyerimle ilgili çok net bir nokta atışı yapmış. ilişkimizin de tamamını ortaya dökmüş, anda hakikaten çok çok iyiymiş. bizimkinin aile ilişkisine ilişkin nokta atışları bile var. ilk iletişime daha doğrusu bizimkinin özür dileyeceğine ilişkin verdiği tarih patlamış, ama buna takılmıyorum. sıkıntıların sürme tarihini de vermiş aslında.
Senin burcun ne? Bende dengesiz adamlara bağlanıp, stabillerle sıkılıyorum
İkizler, Balık, Terazi bende yer eden burçlardır mesela
Ben kovayim :) bana sorsana bugune kadar kac tane "normal" erkeklere asik.oldugugumu... sifirhepsinde bi sorun masallah bi güzelce cekiyorum.ama bu balik.kadar yorani olmadi ama kopmakta bi okadar zor :)
Özür diledi mi peki. Yani olayı bildi mi? Tarih mi saptı?
Ay Allah'ını seven Geysu'nun dediği çıktı desin artık
Çene kuvvetli oluyor. Zalımın oğlu
Kendisi dün bana dedi bazi insanlar hic konusmaz butun gün; ben ise çenesi düsük butun gun konusurumÇene kuvvetli oluyor. Zalımın oğlu
geçen gün baktırdım ve ara ara yoklarim kendisinikızlar merhaba ilkay a fal atan oldu mu su sıralar? ben uzun zamandır atmıyorum da nasıl?
Sevilay bir yolun var da canim an icin o da gizem hatunla yarisirdi bende. Ama tirt baktiklari da olmus bilemedim o yuzden.hah aynı bana da bir tarif etmiş kimse de öyle bir tarif yok. dusunceler hissiyat karsı tarafın durusu dusuncesini nasıl bildi sasırdım..yeni bir uyelıkle aldım baska yerden gormesi de imkansız. ah keske cıksa :) sevilay kim bu arada cnm?
Sevilay bir yolun var da canim an icin o da gizem hatunla yarisirdi bende. Ama tirt baktiklari da olmus bilemedim o yuzden.hah aynı bana da bir tarif etmiş kimse de öyle bir tarif yok. dusunceler hissiyat karsı tarafın durusu dusuncesini nasıl bildi sasırdım..yeni bir uyelıkle aldım baska yerden gormesi de imkansız. ah keske cıksa :) sevilay kim bu arada cnm?
Atma hayatim bosver. Gizem hatun gibi o da iste an iyi gelecek ya tutarsa, paran cebine kalsin. Saka maka 3 ay olcak ben baktirmiyorum. Hatta biraz once arkadaslarlaydim bir arkadasimiz baska sehirden geldi ve fal bakiyor ona dahi baktirmadim, herkes baktirdi ben kahve bile icmedim. Cok rahat boyle her sey.Benim de ilk baktırdığım falda okuduğum bölümü bilip beni şok etmişti ki forumda bilen yok okuduğum bölümüAn konusunda üstüne tanımıyorum, bir de gelecek çıksa...
Sevilay'ı merak ediyorum ama biryolunvar sitesini sevmediğim için atasım gelmiyor :/
Benım aklım karıştı barışmadınız mı?sıkıntı olacağını mı?
gizem hatun demişti. bu çocuk değişmek ya da ilişki için fedakarlık yapmak istemiyor, ona göre barışma kararı al demişti
barıştık aslında. ama daha çok yeni. anlaşamadığımız birkaç yer var, ikimiz de "bu benim dediğim gibi olmazsa hiç başlamayalım tekrar" diyoruz. tam çözemedik oraları. ama şu an barışığız. karışık birazBenım aklım karıştı barışmadınız mı?
barıştık aslında. ama daha çok yeni. anlaşamadığımız birkaç yer var, ikimiz de "bu benim dediğim gibi olmazsa hiç başlamayalım tekrar" diyoruz. tam çözemedik oraları. ama şu an barışığız. karışık biraz
tarihi tutanlar: hüma (2. falı), geysu, gizem hatun, nehir, ecem23Barışacağınız tarihi net bilen çıktı mı?
Bu engel olayı nedir.evini bilirsin,çalıştığı yeri bilirsin,hayatını bilirsin yinede engel koyarlar.çok çoçukca değil mi?zaten istese karşı taraf herşekilde ulaşır ki.birde bunu yapan hatun olsa bir nebzede olsa aklım alır fakat bir erkeğin yapması çok itici kaçmıyormu?Kizlar bana geysu onemli bi detayda tarihiyle cikmisti, iki aydir engelimi acmayan adam icin uc haftaya acabilir dedi tam uc hafta sonea acti engeli
geçen gün baktırdım ve ara ara yoklarim kendisiniilkay bende hep çok iyi an geçmiş gelecek muazzamdır ama hep dedikleri gibi enerji meselesi
Hayir engelliyorsun bari arkasinda dur iki ay sonra acma, iki aydir ulasmadiysam engeli acsan da ulasmam zaten.Bu engel olayı nedir.evini bilirsin,çalıştığı yeri bilirsin,hayatını bilirsin yinede engel koyarlar.çok çoçukca değil mi?zaten istese karşı taraf herşekilde ulaşır ki.birde bunu yapan hatun olsa bir nebzede olsa aklım alır fakat bir erkeğin yapması çok itici kaçmıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?