Evet canım ya ne senle nede sensiz.inan biz bayanlara zor deniliyor erkekler daha karışık bence.hatta ruh halleri bazen ergenlerinkini geçiyor.çoçuk gibi davranabiliyorlar zaman zaman.garipler işte neyapacanHayir engelliyorsun bari arkasinda dur iki ay sonra acma, iki aydir ulasmadiysam engeli acsan da ulasmam zaten.
Bu engel olayı nedir.evini bilirsin,çalıştığı yeri bilirsin,hayatını bilirsin yinede engel koyarlar.çok çoçukca değil mi?zaten istese karşı taraf herşekilde ulaşır ki.birde bunu yapan hatun olsa bir nebzede olsa aklım alır fakat bir erkeğin yapması çok itici kaçmıyormu?
Aynen bu durumu anlamam bende, kaç yaşına geldim kimseyi engellemedim. Kavgalı olduğum insanlara bile çatır çatır lafımi söylerim yinede engellemem, bir yıl ısrar etmiş bir erkeği bile engellemedim her seferinde neden olmayacagimizi onu sevemedigimi anlattım ama engellemedim. Insanlarıdaki engelleme durtusu bence korkakliktan geliyorbunu yapanın kadın veya erkek olması saçmalığı değiştirmiyor. herhangi bir fark yok.
Tamamiyle teoriktede pratiktede yalnışsın.bazen bir kadın rahatsız ediliyorsa taciz boyutuna geçinilmişse olabiliyor.ki bu gayet normal birşey kadın için budurumda.her bayan güçlü olmayabiliyor.çareyi engellemekte buluyor ya da nebileyim butarz şeylerde.benim olmuştur mesela saplantılı manyaklarım.hayır dediğim halde aramalar mesaj çekmeler.fakat bir erkek ne ki yani bayanın onu rahatsız etme gibi bir durumu nekadar olabilir ki.bunu yapanın kadın veya erkek olması saçmalığı değiştirmiyor. herhangi bir fark yok.
Bence öyle olamayabiliyor herzaman.mesela bir arkadaşım vardı.eski kocası küfürlü mesajlar atıyordu,durdurak bilmiyordu.kadın şikayet etti fakat devam ediyordu adam.tel numarasını değiştiği halde ulaşmıştı eski kocası.kadın engelliyordu fakat farklı numaralardan rahatsız ediyordu.yani engelleme işi çokta bir kadın için elzem bir olay değil.duruma göre bir nebzede olsa anlaşılır tarafı var.fakat hala altını çiziyorum erkekler bazında düşününce garip geliyor.tabi onlar cephesinde olay nasıl bilemiyecem.Aynen bu durumu anlamam bende, kaç yaşına geldim kimseyi engellemedim. Kavgalı olduğum insanlara bile çatır çatır lafımi söylerim yinede engellemem, bir yıl ısrar etmiş bir erkeği bile engellemedim her seferinde neden olmayacagimizi onu sevemedigimi anlattım ama engellemedim. Insanlarıdaki engelleme durtusu bence korkakliktan geliyor
Tamamiyle teoriktede pratiktede yalnışsın.bazen bir kadın rahatsız ediliyorsa taciz boyutuna geçinilmişse olabiliyor.ki bu gayet normal birşey kadın için budurumda.her bayan güçlü olmayabiliyor.çareyi engellemekte buluyor ya da nebileyim butarz şeylerde.benim olmuştur mesela saplantılı manyaklarım.hayır dediğim halde aramalar mesaj çekmeler.fakat bir erkek ne ki yani bayanın onu rahatsız etme gibi bir durumu nekadar olabilir ki.
Ne kadar süredir ayrisiniz belki bize umut olurbarıştık aslında. ama daha çok yeni. anlaşamadığımız birkaç yer var, ikimiz de "bu benim dediğim gibi olmazsa hiç başlamayalım tekrar" diyoruz. tam çözemedik oraları. ama şu an barışığız. karışık biraz
4,5 aydır ayrıydıkNe kadar süredir ayrisiniz belki bize umut olur
Oo bayada olmuş inşallah geysu banada çıkar ayrıntıları bekliyoruz en kısa zamanda4,5 aydır ayrıydık
Kızlar geçenlerde Venüs Amber'i sormuştum, Facebook'tan duyuruyor demiştiniz ama profili kapalı sanırım mesaj attım yakın zamanda alacak mı diye ama sallamadı pek var mı fikri olan?
Yani öyle ille de baktırayım değilim ama gelirse bi denemek isterim:)
Geçmiş fallarıma kafayı takıp karıştırdım da Hüma bana ciddili çıkıyormuş. Çok spesifik olaylar,zamanlar bilmiş ama mutlu sonda hep patlamışızbundan sonra asenat gelene kadar atarsam da sadece hümaya kart falı atarım gibi geliyor ama fal sorum: "gözünü seveyim evlendirmeden bak" şeklinde olur
Şimdi de Hüma mı yok artıktüm dünya duydu canım sana Hüma cıkıyor
Şimdi de Hüma mı yok artık
Sitedeki profiline de yazıyor, x tarih saatte online olacagım, diye
Sağ üst köşede mercek ikonu var cumartesi gecelerini renklendirmek için "canım" diyip laf sokmak yerine entrylerimi aratabilirsin güncel kalıp kaçırmamak için total durumda kimse üzülmemiş olurhüma ve sezgi den baska biri hakkın yorum yapıyor muydun tüh kacırdım sorry
Sağ üst köşede mercek ikonu var cumartesi gecelerini renklendirmek için "canım" diyip laf sokmak yerine entrylerimi aratabilirsin güncel kalıp kaçırmamak için total durumda kimse üzülmemiş olur
En temizi geç bile kalmışsıntercihimi görmezden gel butonu uzerine kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?