Binnaz Abla

valla ortamı germek gibi amacım yok kızlar yıllardır bu topikteyim ama huma-sezgi nin nasıl pembeci olduklarını bilmeyen kalmadı hatta copy paste fallardan bahsedildi, hala burda adlarının gecmesine tahammul edemiyorum
sizleri seviyorum kusuruma bakmayın

Tavrınız biraz saldırı tarzında ve fişekleyici ama. Yani kaldı ki M Motherofdragon da sonunu pembeye bağlamasını eleştirmesine rağmen neden gerginlik olup duruyor falcılar yüzünden anlamadım gitti. Birinin pembeci olması kimseye falının çıkmadığı anlamına da gelmez üstelik.

Sizin sevmediğiniz benim sevmediğim onun sevmediği falcıların adı geçmeye devam edecek topiğin amacı bu, bu kadar tahammülsüz olmayın.

Yıllardır bu topikte değilim ama Hümanın pembeci olduğunu defalarca yazdım bu da yeni moda: "göz ardı et+giydirmeye devam et enter"
Mesele ne Hüma ne baskasi. Kavgadan beslenen insan tipi belli işte , duramıyor canı sıkılıyor :) En iyisi görmezden gelmek. cevap vermeye bile tenezzül etmeye,ona istediğini vermeye gerek yok :)

Kızlar elif hanzadeye tarot attım ama attığıma atacağına pişman oldum parama da yazık oldu. Ben ondan daha iyi bakıyorum resmen aynı kelimeleri yuvarlayip yuvarlayip söylemiş sorduğum sorulara net bir cevap vermemiş hele zaman hicc söylememiş sorduğum sorulara olumlu olur yada olumsuz olur diyede dememiş çok kızgın ve pişmanım

Mesele ne Hüma ne baskasi. Kavgadan beslenen insan tipi belli işte , duramıyor canı sıkılıyor :) En iyisi görmezden gelmek. cevap vermeye bile tenezzül etmeye,ona istediğini vermeye gerek yok :)
Şu an bu tip olaylarda gerildiğim günlere gülüyorum sakinim prensesim ne demiş büyük düşünür "ortamı germeye germeye niyetim yok" germeyelim

sadece pembeci olması degil mevzu daha yeni konusuldu copy-paste fal gönderdiği, bu da dolandırıcılağa girer
benimde begendiğim falcılar oldu ama gelip defelarca yazmadım, bahsettim gectim cunku burayı kac kisi okuyup fal atıyor, burası sayesinde o yakalayamadıgımız falcılar iste "yakalanmayan" oluyor, ben birinin falı mı cıktı eyvallah fikir olsun diye yazarım ama bilirim de herkese cıkmaz kimsenin ne vebaline girmek isterim nede bos yere parası gitsin isterim
bu arkadasın sürekli ama sürekli bu isimlerden bahsetmesi beni bile tasırdı ki bugune kadar burda dalasmalara falan dahil olmadım 3 yıldır burdayım
kusura bakmayın ama bunlar benim dusuncelerim istemem asla gerginlik cıksın insanların bir yıgın derdi var zaten

Bu arada belki etiketlenmekten hoşlanmaz burada yazıştığım,samimi bulduğum bir arkadaşım bahsetti sanırım Hüma eleştirilmiş ben yokken fakat 3 gündür siteye bile girmiyordum "kör göze parmak sokmak" gibi olmuş ama alakası yok taraflı davranmayan biri zaten Hümanın pembeciliğine oldukça fazla giydirdiğimi bilir

Biraz haksız/yersiz eleştiri yapıyorsunuz ama M Motherofdragon nın üye olduğu günden bu yana kaç falcının değerlendirmesini yapmıştır size bahsedilen isimler konuşuldu mu batıyor gibi olmuş sanki. Hüma ile ilgili de en son ne zaman yazmıştı onu bile hatırlamıyorum ki düzenli takip ediyorum topiği. Kimsenin yorumunu da siz makasla kesemezsiniz ya, hemfikir olmadığınız kısmı saygı çerçevesinde yazarsınız olur biter. Sizinki biraz haksız sataşmak oldu bana göre. Bir falcıyla ilgili derdiniz varsa onu dile getirin başkasının mesajı üzerinden kişisel saldırıya girmeyin.

Geçenlerde kızlar falı çıkanların yazmadığını söyledi bi nebze katılıyorum. Zira a kişisi geliyor "c bana çıktı" diyor başkası gelip aa bana nasıl çıkmaz, sana nasıl çıkar mevzusuna giriyor. Falı çıkan da bu enerjiye girmek istemiyor olabilir.

Şurada bir avuç insanız falcılar üzerinden kişisel saldırıya dönüşen gereksiz gerginlik olmasın lütfen artık.

Şöyle bebisim , biz standart uyeler renkli yazmak istedigimizde her mesajimizda ayri ayri ustten renk boyut secip duzenlememiz gerekiyor ama pro uyelikte tek bir yazim rengi ve sekli belirleyip sonrasinda otomatik o sekilde yazabiliyorsun diye biliyorum yanlis biliyorsam duzeltilsin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…