- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
valla ortamı germek gibi amacım yok kızlar yıllardır bu topikteyim ama huma-sezgi nin nasıl pembeci olduklarını bilmeyen kalmadı hatta copy paste fallardan bahsedildi, hala burda adlarının gecmesine tahammul edemiyorum
sizleri seviyorum kusuruma bakmayın
Mesele ne Hüma ne baskasi. Kavgadan beslenen insan tipi belli işte , duramıyor canı sıkılıyor :) En iyisi görmezden gelmek. cevap vermeye bile tenezzül etmeye,ona istediğini vermeye gerek yok :)Yıllardır bu topikte değilim ama Hümanın pembeci olduğunu defalarca yazdımbu da yeni moda: "göz ardı et+giydirmeye devam et enter"
Şu an bu tip olaylarda gerildiğim günlere gülüyorum sakinim prensesim ne demiş büyük düşünür "ortamı germeye germeye niyetim yok" germeyelimMesele ne Hüma ne baskasi. Kavgadan beslenen insan tipi belli işte , duramıyor canı sıkılıyor :) En iyisi görmezden gelmek. cevap vermeye bile tenezzül etmeye,ona istediğini vermeye gerek yok :)
Hayır baktırmadım cabucak sırası dolmustu niyetlendiimde, sonrada denemedimHmm demek ki yakın zamanda girmeyecek, teşekkür ederim kontrol ederim ben de o zaman ara ara. Baktırmış mıydınız siz?
Tavrınız biraz saldırı tarzında ve fişekleyici ama. Yani kaldı ki M Motherofdragon da sonunu pembeye bağlamasını eleştirmesine rağmen neden gerginlik olup duruyor falcılar yüzünden anlamadım gitti. Birinin pembeci olması kimseye falının çıkmadığı anlamına da gelmez üstelik.
Sizin sevmediğiniz benim sevmediğim onun sevmediği falcıların adı geçmeye devam edecek topiğin amacı bu, bu kadar tahammülsüz olmayın.
rüzgar esmemesi için tek ve yeter şart:Iki dakika topige bakmadım küçük çaplı rüzgar esmiş
Ya arkadaslar niye pro uye ildunuz bende renkli yazmak istiyorum
Pro uye olmadan da renkli yaziliyo :)Ya arkadaslar niye pro uye ildunuz bende renkli yazmak istiyorum
Aynen onu yazıcaktım ben de @pamuk_helva hediye etmişti. Proya geçtiğimi bile arkadaşlarım haber verdi:)) tekrar çok teşekkür ederim @pamuk_helvaYa arkadaslar niye pro uye ildunuz bende renkli yazmak istiyorum
Bu arada ben bir ara siteyi kurcalarken renkli seçmiştim(şu anki renk ve puntoyu seçmiştim) olmamıştı şimdi kendi kendine renkli yazmaya başladı amaYa arkadaslar niye pro uye ildunuz bende renkli yazmak istiyorum
sadece pembeci olması degil mevzu daha yeni konusuldu copy-paste fal gönderdiği, bu da dolandırıcılağa girer
benimde begendiğim falcılar oldu ama gelip defelarca yazmadım, bahsettim gectim cunku burayı kac kisi okuyup fal atıyor, burası sayesinde o yakalayamadıgımız falcılar iste "yakalanmayan" oluyor, ben birinin falı mı cıktı eyvallah fikir olsun diye yazarım ama bilirim de herkese cıkmaz kimsenin ne vebaline girmek isterim nede bos yere parası gitsin isterim
bu arkadasın sürekli ama sürekli bu isimlerden bahsetmesi beni bile tasırdı ki bugune kadar burda dalasmalara falan dahil olmadım 3 yıldır burdayım
kusura bakmayın ama bunlar benim dusuncelerim istemem asla gerginlik cıksın insanların bir yıgın derdi var zaten
Şöyle bebisim , biz standart uyeler renkli yazmak istedigimizde her mesajimizda ayri ayri ustten renk boyut secip duzenlememiz gerekiyor ama pro uyelikte tek bir yazim rengi ve sekli belirleyip sonrasinda otomatik o sekilde yazabiliyorsun diye biliyorum yanlis biliyorsam duzeltilsin :))))Bu arada ben bir ara siteyi kurcalarken renkli seçmiştim(şu anki renk ve puntoyu seçmiştim) olmamıştı şimdi kendi kendine renkli yazmaya başladı amaNaiaddd ımın dediği gibiyse de neden böyle oldu anlamadım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?