- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Şöyle bebisim , biz standart uyeler renkli yazmak istedigimizde her mesajimizda ayri ayri ustten renk boyut secip duzenlememiz gerekiyor ama pro uyelikte tek bir yazim rengi ve sekli belirleyip sonrasinda otomatik o sekilde yazabiliyorsun diye biliyorum yanlis biliyorsam duzeltilsin :))))
Yani biz yaya olarak gidiyoruz iş gücü falan her seferinde değiştir et, prolar araçlarıyla prenses prenses ayarlanmış :))
Evet onlar burjuva takimı :)) ben de pro olacam canim ben de pro olacamYani biz yaya olarak gidiyoruz iş gücü falan her seferinde değiştir et, prolar araçlarıyla prenses prenses ayarlanmış :))
Ay super ya ne guzel çokıyor işte inanırım benim arkadasıma da falcılar ne dese cıkar kıza su tarihte evlencen dediler o bile cıktı bende anı bile cok az falcı bilebilir yakın gelecekte de bi iki tane bile Zar zor çıkar 50falda.bir diyelim enerji meselesi bence ben biraz o konuda kapalıyım bana su falı bakan bi falcı enerji alamıyoum senden garip bi koruma var sende demişti :)))Az önceNaiaddd söyledi bunun enerji anlamında karşılığı nedir bilmiyorum ama bana bir falcı fal bakabiliyorsa(anda ve geçmişte iyi ise) genelde çıkıyor bu muhtemelen benimle alakalı ama art niyetim asla olamaz. Zaman zaman faturamı ödeyemeyen biriyim niye size de boş yere fal attırayım.
(Elif hanzade,geysu"ilk falında", yesilcingene, hülya demir,kemal devrim,sema,fama,hüma bal,sezgi candan,asenat kılıç) belki unuttuklarım da vardır ya yakın gelecekte bana en az 1 kez nokta atışlı şekilde çıkmış falcılardır. Bazılarını daha çok konuşabilirim çünkü güncel durumda hepsine baktırmaya devam etmiyorum ama bana "hepsi patladı" gibi bir durum en azından yakın gelecek için pek olmadı. Yani bende işler böyle yürüyor diye yazmamam mı gerekiyor bu noktada anlaşabilmemiz lazım:)
Ay nasıl oldu bu iş bütün kızceler pro olmusEvet onlar burjuva takimı :)) ben de pro olacam canim ben de pro olacam
Ay super ya ne guzel çokıyor işte inanırım benim arkadasıma da falcılar ne dese cıkar kıza su tarihte evlencen dediler o bile cıktı bende anı bile cok az falcı bilebilir yakın gelecekte de bi iki tane bile Zar zor çıkar 50falda.bir diyelim enerji meselesi bence ben biraz o konuda kapalıyım bana su falı bakan bi falcı enerji alamıyoum senden garip bi koruma var sende demişti :)))
Bazı özel koruma dualarım yapıldı belki ondandır bilemyrm
Telefonla baktırıyodum bi ara canım instagramda bulmustum sehbal fal bakım gibi bişidi adresi fena degildi mesela o da hiç aklımda bile yokken iş degişikliğimi bilmişti ama bi senedir hiç yollamadm numarasını da silmişimTam olarak hangi falcı demişti:))
Ay yazasım geldi birden
Evet onlar burjuva takimı :)) ben de pro olacam canim ben de pro olacam
Medyum_sehbal miş adresi de baktım şimdi takip ediyomusum halaTelefonla baktırıyodum bi ara canım instagramda bulmustum sehbal fal bakım gibi bişidi adresi fena degildi mesela o da hiç aklımda bile yokken iş degişikliğimi bilmişti ama bi senedir hiç yollamadm numarasını da silmişim
Ay super ya ne guzel çokıyor işte inanırım benim arkadasıma da falcılar ne dese cıkar kıza su tarihte evlencen dediler o bile cıktı bende anı bile cok az falcı bilebilir yakın gelecekte de bi iki tane bile Zar zor çıkar 50falda.bir diyelim enerji meselesi bence ben biraz o konuda kapalıyım bana su falı bakan bi falcı enerji alamıyoum senden garip bi koruma var sende demişti :)))
Bazı özel koruma dualarım yapıldı belki ondandır bilemyrm
Kuzu symbol cafe nişantası aykut soledi mirza soledi symbol beşiktasta murat soledi bi bunlar bana tutturamadı ve murat övüç diye biri var bir de ama 100usd ye fal bakıyor ben hayatta vermem o parayı isterse bütün hayatımı döksün vermem ama bildi mi bildi vallaŞimdi kk kadınlarının sesi olacağım müsaadenle; arkadaşına evlilik tarihini bilen falcı kimdi?
Enerjinin açık/kapalı olma olayı var gerçekten.
Kuzu symbol cafe nişantası aykut soledi mirza soledi symbol beşiktasta murat soledi bi bunlar bana tutturamadı ve murat övüç diye biri var bir de ama 100usd ye fal bakıyor ben hayatta vermem o parayı isterse bütün hayatımı döksün vermem ama bildi mi bildi valla
Gel gel sen de gel Cumartesi gecemizi şenlendiriyoruz şurda
Biraz haksız/yersiz eleştiri yapıyorsunuz ama M Motherofdragon nın üye olduğu günden bu yana kaç falcının değerlendirmesini yapmıştır size bahsedilen isimler konuşuldu mu batıyor gibi olmuş sanki. Hüma ile ilgili de en son ne zaman yazmıştı onu bile hatırlamıyorum ki düzenli takip ediyorum topiği. Kimsenin yorumunu da siz makasla kesemezsiniz ya, hemfikir olmadığınız kısmı saygı çerçevesinde yazarsınız olur biter. Sizinki biraz haksız sataşmak oldu bana göre. Bir falcıyla ilgili derdiniz varsa onu dile getirin başkasının mesajı üzerinden kişisel saldırıya girmeyin.
Geçenlerde kızlar falı çıkanların yazmadığını söyledi bi nebze katılıyorum. Zira a kişisi geliyor "c bana çıktı" diyor başkası gelip aa bana nasıl çıkmaz, sana nasıl çıkar mevzusuna giriyor. Falı çıkan da bu enerjiye girmek istemiyor olabilir.
Şurada bir avuç insanız falcılar üzerinden kişisel saldırıya dönüşen gereksiz gerginlik olmasın lütfen artık.
İnsan dolar kuruna göre ayarlama yapar ya
makasla almıyorum, ben bu topikte özelden konustugun derdimi paylastıgım insanların bile hangi falcıyı sevdiklerini aklımda tutamıyorum, ama artık öyle gözümüze sokuldu ki artık o kisiyi ezberledik sadece bunu bilmek bile yetiyor öyle isanlar kac kere bahsetti hesabına gerek yok yani
hicbir falcı ile derdim yok ama ortada dolandırıcılık var, copy-paste var, konu bu kadar ciddi oldugu icin can sıkıcı
yoksa biliyoruz zaten binnazdakilerin cogunun pembeci oldugunu, hatta falcı olma sartlarından birinde var olumlu yorum yazmak, öyle yorum yapıyorlar
bunları söylemekte en dogal hakkım cunku burda zamanında ne dolandırıcılıklar döndü, kendi falcı olup burda yazan kisilerden özel olarak binnaz abla sitesinin reklamını yapana kadar, tellwe yönetimi birkac arkadası salak yerine koydugundan beri bir fal bile atmadım o siteye, bunun icin burdayız
kendimi anlatabilmisimdir umarım, iyi geceler
makasla almıyorum, ben bu topikte özelden konustugun derdimi paylastıgım insanların bile hangi falcıyı sevdiklerini aklımda tutamıyorum, ama artık öyle gözümüze sokuldu ki artık o kisiyi ezberledik sadece bunu bilmek bile yetiyor öyle isanlar kac kere bahsetti hesabına gerek yok yani
hicbir falcı ile derdim yok ama ortada dolandırıcılık var, copy-paste var, konu bu kadar ciddi oldugu icin can sıkıcı
yoksa biliyoruz zaten binnazdakilerin cogunun pembeci oldugunu, hatta falcı olma sartlarından birinde var olumlu yorum yazmak, öyle yorum yapıyorlar
bunları söylemekte en dogal hakkım cunku burda zamanında ne dolandırıcılıklar döndü, kendi falcı olup burda yazan kisilerden özel olarak binnaz abla sitesinin reklamını yapana kadar, tellwe yönetimi birkac arkadası salak yerine koydugundan beri bir fal bile atmadım o siteye, bunun icin burdayız
kendimi anlatabilmisimdir umarım, iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?