Binnaz Abla

100$ ne hakkaten verilmez:) diğerleri sana hiç mi olmadı peki? Beğenilen isimler mi onlar genel olarak?

100$ ne hakkaten verilmez:) diğerleri sana hiç mi olmadı peki? Beğenilen isimler mi onlar genel olarak?
Vallahi kuzu bana çıkan hiç bir falcı olmadı sadece beşiktas symbolde nihan super bildi duurmu gelecek patladı ama bana bi hamleyi skaın yapma demişti ben yaptım akış degişmiş olabilir bilmyrm onun dısında cıkan hiç bir falcı yok telefonda da gecen sene sehballe eylem bilmişlerdi bikaç ufak sey

Mi Cafe Hande'yi bi dene derim:)

Habaha canım bendende selam söyle hemi.uzun zaman oldu görülmeyeli özledim mi ne

Kizlar bana geysu onemli bi detayda tarihiyle cikmisti, iki aydir engelimi acmayan adam icin uc haftaya acabilir dedi tam uc hafta sonea acti engeli

Çok ilginç biz de sildik birbirimizi. Bende engelledim çünkü stalk peşinde koşmak istemiyorum O engelledi mi bilmiyorum ama ben silince o da beni sildi. Whatsapp da fotosu yok.

tarihi tutanlar: hüma (2. falı), geysu, gizem hatun, nehir, ecem23

Hadi bakalım benim baktırdıklarım var arasında.

aa ona ben de baktırmıstım gecen yıl mı neee :)

Evet bi ona baktırmadım yoksa tugbası falan hepsi tutmadı mesela damlalar tugba hiç çıkmadı bende
Hande cok farkli yaa seviyorum kendisini cok ve cidden enerjisi tuttugu insanlara patir patir dedikleri cikiyor. Ve cok tatli ve iyi niyetli bir kadin kendisi. Denemeye değer eğer baktirmayi düşünüyorsan :)

Hande cok farkli yaa seviyorum kendisini cok ve cidden enerjisi tuttugu insanlara patir patir dedikleri cikiyor. Ve cok tatli ve iyi niyetli bir kadin kendisi. Denemeye değer eğer baktirmayi düşünüyorsan :)
Belki bi ara kızlarla fal krizim tutrasa giderim beşiktasta di mi zaten yakın bana da sagol tatlım

Bende de Tuğba hiç çıkmadı.2-3 kez baktırdım anda çok iyi ama gelecek yok.
Vallahi tugbayı anlayabilseydim belki tutanlar vardır o zamanki adamjn hayatında kız yok sen oyle düşünysn dedi adam bi hafta sonra kızla fotosunu koydu direk patlamıstı yani tek tutan seyi hayatına egeli bi adam gircek dedi o tuttu sonradan baska hiçbişi yok

çıkan falı olup söylemeyen kaç kişi vardır sizce? büyük kısım söylemiyor gibime geliyor, sonuçta buraya gelen herkes inançlı, doğal olarak nazar'a da inanıyorlar. nazar değmesin diye söylemiyorlar. o yüzden patlayan haber çok, çıkan haber az. umut tacirliği olsaydı bu sektör bu kadar büyükmezdi. bu başlıktakilerin çoğu işinde gücünde, aklı başında, okumuş görmüş geçirmiş insanlar. falları çıkmayan insanlar oluyor gözlüyorum ben, onlar gelmiyorlar misal bir daha. umut da bir yere kadardır nihayetinde.

Evet canim besiktas ama randevu ile calisiyormus artik onceden arayip alman lazim haberin olsun boş yere gitme :)
Aa anladım canım iyi ki soyledin beşiktas symbol nihale baktırdın mı hiç o da bana anda resmen hislerimi adamın hayatını aramızda gecen özel konusmalara kadar döktü yani

nihal nerede şu an? hamileydi en son
Beşiktas symbolde canım en son iki ay önce baktı bana hamile gibi görünmüyordu ama symbolde herkesin kucagında dolasan cok tatlıs bi bebek var 7aylık falan dogurmus olabilir mi :) her gittimde de yok cunku orda nihal

Beşiktas symbolde canım en son iki ay önce baktı bana hamile gibi görünmüyordu ama symbolde herkesin kucagında dolasan cok tatlıs bi bebek var 7aylık falan dogurmus olabilir mi :) her gittimde de yok cunku orda nihal

doğrudur evet iyi gözlemlemişsin benim arkadaşım gitti ama çıkmadı ancak yine de silmedim listemden. arkadaşın hayatı biraz karışıktı çünkü o ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…