- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Kuzu symbol cafe nişantası aykut soledi mirza soledi symbol beşiktasta murat soledi bi bunlar bana tutturamadı ve murat övüç diye biri var bir de ama 100usd ye fal bakıyor ben hayatta vermem o parayı isterse bütün hayatımı döksün vermem ama bildi mi bildi valla
Vallahi kuzu bana çıkan hiç bir falcı olmadı sadece beşiktas symbolde nihan super bildi duurmu gelecek patladı ama bana bi hamleyi skaın yapma demişti ben yaptım akış degişmiş olabilir bilmyrm onun dısında cıkan hiç bir falcı yok telefonda da gecen sene sehballe eylem bilmişlerdi bikaç ufak sey100$ ne hakkaten verilmez:) diğerleri sana hiç mi olmadı peki? Beğenilen isimler mi onlar genel olarak?
Vallahi kuzu bana çıkan hiç bir falcı olmadı sadece beşiktas symbolde nihan super bildi duurmu gelecek patladı ama bana bi hamleyi skaın yapma demişti ben yaptım akış degişmiş olabilir bilmyrm onun dısında cıkan hiç bir falcı yok telefonda da gecen sene sehballe eylem bilmişlerdi bikaç ufak sey
Habaha canım bendende selam söyle hemi.uzun zaman oldu görülmeyeli özledim mi neGeçmiş fallarıma kafayı takıp karıştırdım da Hüma bana ciddili çıkıyormuş. Çok spesifik olaylar,zamanlar bilmiş ama mutlu sonda hep patlamışızbundan sonra asenat gelene kadar atarsam da sadece hümaya kart falı atarım gibi geliyor ama fal sorum: "gözünü seveyim evlendirmeden bak" şeklinde olur
Alam Alam nasıl bir cümledir ben bile anlamakta zorlandımHabaha canım bendende selam söyle hemi.uzun zaman oldu görülmeyeli özledim mi ne
Kizlar bana geysu onemli bi detayda tarihiyle cikmisti, iki aydir engelimi acmayan adam icin uc haftaya acabilir dedi tam uc hafta sonea acti engeli
tarihi tutanlar: hüma (2. falı), geysu, gizem hatun, nehir, ecem23
aa ona ben de baktırmıstım gecen yıl mı neee :)Telefonla baktırıyodum bi ara canım instagramda bulmustum sehbal fal bakım gibi bişidi adresi fena degildi mesela o da hiç aklımda bile yokken iş degişikliğimi bilmişti ama bi senedir hiç yollamadm numarasını da silmişim
Sen begenmişmiydin canım ben bikaç defa baktırmıstım ucuzdu sonra zam yapınca baktırmadjm bi dahaaa ona ben de baktırmıstım gecen yıl mı neee :)
Evet bi ona baktırmadım yoksa tugbası falan hepsi tutmadı mesela damlalar tugba hiç çıkmadı bendeMi Cafe Hande'yi bi dene derim:)
Hande cok farkli yaa seviyorum kendisini cok ve cidden enerjisi tuttugu insanlara patir patir dedikleri cikiyor. Ve cok tatli ve iyi niyetli bir kadin kendisi. Denemeye değer eğer baktirmayi düşünüyorsan :)Evet bi ona baktırmadım yoksa tugbası falan hepsi tutmadı mesela damlalar tugba hiç çıkmadı bende
Bende de Tuğba hiç çıkmadı.2-3 kez baktırdım anda çok iyi ama gelecek yok.Evet bi ona baktırmadım yoksa tugbası falan hepsi tutmadı mesela damlalar tugba hiç çıkmadı bende
Belki bi ara kızlarla fal krizim tutrasa giderim beşiktasta di mi zaten yakın bana daHande cok farkli yaa seviyorum kendisini cok ve cidden enerjisi tuttugu insanlara patir patir dedikleri cikiyor. Ve cok tatli ve iyi niyetli bir kadin kendisi. Denemeye değer eğer baktirmayi düşünüyorsan :)
Vallahi tugbayı anlayabilseydim belki tutanlar vardırBende de Tuğba hiç çıkmadı.2-3 kez baktırdım anda çok iyi ama gelecek yok.
Evet canim besiktas ama randevu ile calisiyormus artik onceden arayip alman lazim haberin olsun boş yere gitme :)Belki bi ara kızlarla fal krizim tutrasa giderim beşiktasta di mi zaten yakın bana dasagol tatlım
Aa anladım canım iyi ki soyledin beşiktas symbol nihale baktırdın mı hiç o da bana anda resmen hislerimi adamın hayatını aramızda gecen özel konusmalara kadar döktü yaniEvet canim besiktas ama randevu ile calisiyormus artik onceden arayip alman lazim haberin olsun boş yere gitme :)
Aa anladım canım iyi ki soyledin beşiktas symbol nihale baktırdın mı hiç o da bana anda resmen hislerimi adamın hayatını aramızda gecen özel konusmalara kadar döktü yani
Beşiktas symbolde canım en son iki ay önce baktı bana hamile gibi görünmüyordu ama symbolde herkesin kucagında dolasan cok tatlıs bi bebek var 7aylık falan dogurmus olabilir mi :) her gittimde de yok cunku orda nihalnihal nerede şu an? hamileydi en son
Beşiktas symbolde canım en son iki ay önce baktı bana hamile gibi görünmüyordu ama symbolde herkesin kucagında dolasan cok tatlıs bi bebek var 7aylık falan dogurmus olabilir mi :) her gittimde de yok cunku orda nihal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?