Binnaz Abla

Ben hep ona tarot baktırdım,bence çok ihtiyaç halinde kahveyi beklemeye gerek yok,çünkü Melek'in tarotu çok çok iyi.

Biluyorsun ya canim sebin tavsiyenle bi kere tarot baktirmistim cok cok olumlu bi yorum yapmisti. Ancak hala tik yok. Belki kahvede hayatinda bi kadin varmi yok mu sekillerden cikarabilir diye düşündüm :))) ayy kafayi yedim baska kadin diye diye :)))) sonunda arayip kendim soracagim hayatinda bi kadin mi var diye

Melege ne baktirdin bebek kahve mi tarot mu

Fahriye Isiksacan ' a baktırmıştım.. Dediği hiçbirşey çıkmadı.. Ben artık inanmıyorum.

Guzel kizim guzel yavrum diye fala baslayip pembe tablolar cizen hayalgucunu sonuna kadar kullanan binnaz abla sitesinin senaryo yazarlarindandir bence... kimse kirilmasin falcilar takip ediyorlarmis... pozitiflik komasina sokacaklardi beni binnaz ablada...kasim itibari ile elif isik disinda hepsi patladi, ayse melek. Selma aydin.gizem sitare. Cagan ariman.sevgi yildiz.inci turan.benna kucuker.bilge Özdogru.fahriye isiksacan. Sevval hanim. Gelecekre dedikleri olmadi. Elif isik beklemede ki en cok baktirdirdigim kişi. Soylediklerinin bi kismi cikti diger kisim icin bekliyoruz...

Canım sen Haleh'e baktırdın mı?

Aslında öyle pembe tablocu değildir Melek ama belki gerçekten olumlu gördüyse bişey diyemiyorum.

Kafayı yedim yeminle ya madamsaluya bi de kahve gönderdim umarım en kısa sürede mithatlan evlenebilirim : P

Aslında öyle pembe tablocu değildir Melek ama belki gerçekten olumlu gördüyse bişey diyemiyorum.

Aynen canim pembe tablocu degilmis herkes oyle diyor...mutlaka hissettikleri oyledir yinede birde kahvede denemek isterim. Bu arada haleh cetinerdi sanirim bakrirdim canim malesef olmadi. Benim o sitede denemdigim cok az kisi kaldi. Ceren. marzuka. hulya .meral .umuy isik aklima gelen isimler hic biri cikmadi... o yuzden binnaz abla ve telve bana artik itici geliyor

kızlar melek bgn onlına olmıycak galıba fal sepetinde puanım kalmış sımdı gordum baktırsam mı beren gunes nasıl yıne baktrmıycam dedım baktırıyorum ıyıımı

Haklısın vallaha canım üst üste hayâl kırıklığı yaşıyoruz.itici gelmesi çok doğal,benimde şu anki ruh halimle hiçbirine inanasım yok.

Haklısın vallaha canım üst üste hayâl kırıklığı yaşıyoruz.itici gelmesi çok doğal,benimde şu anki ruh halimle hiçbirine inanasım yok.

Canim önümüzdeki 1 ay benim zamanim cikmazsa fal sepeti ve fal alem falcilarida ne yazikki patlayacak. Inanki aynen her gecen gun umudum bitiyor kabuledis boyun egis durumuna geciyorum

Canim önümüzdeki 1 ay benim zamanim cikmazsa fal sepeti ve fal alem falcilarida ne yazikki patlayacak. Inanki aynen her gecen gun umudum bitiyor kabuledis boyun egis durumuna geciyorum

Benimde şubat ve nisan tam olarak hepsinin tarihlerinin son noktası.O güne kadar bakalım Allah ne gösterecek?Menburen canım elimizden birşey gelmeyince mecburen kabulleniyoruz.

Cherry sen Madam 'a tekrar fal atmışmıydın canım?Nasıl buldun merak ettim de..

Attim sekerim, sorularinin cevaplari katinada yok diyip iade etmis. 2-3 gun bekleyip tarot gonder demis ama emin degilim acikcasi.

Elif Isik'a katina baktirmak niyetindeyim, ne dersiniz arkidisler?

Attim sekerim, sorularinin cevaplari katinada yok diyip iade etmis. 2-3 gun bekleyip tarot gonder demis ama emin degilim acikcasi.

Elif Isik'a katina baktirmak niyetindeyim, ne dersiniz arkidisler?

Biliyosun ben Elif ışık'ı hiç önermedim.Ben tarot baktırmıştım.Geçmiş alâkasızdı,durum analizi eh işte, gelecekte hic inandırıcı değildi.Ama belki sende tutar Cherry 'm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…