- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
uzun bir süre kahve açmicam dedi bana ama 1 2hafta açmaz gibime geldi öyle diyince
Ayyy bende sans yokki
Ben hep ona tarot baktırdım,bence çok ihtiyaç halinde kahveyi beklemeye gerek yok,çünkü Melek'in tarotu çok çok iyi.
onlarca fal baktırdım hiçbiri uymadı bir melek güzel baktı bir de chloe ya..şu klotyağmurda baksa da falcı arama dönemini kapatıp tek falcılı döneme geçsem.. tek baktıracağım melek bundan sonra. nesibe rezan ilkay milkay kiraz esince vs kimse olmuyor.parama yazık..
ben de fal bakarım böyle bu ne canım.. çok üzülmüşsün çok seviyormuşsun sen değer vermişsin ama pişman olacak de,o günün tarihine bak üstüne 3 ay ekle inandırıcı olsun diyede küsürat ekle.aralık başı mı şubat sonlarına mart başına doğru gelir de tamamdır.
tarotuda iyi bebeem bende tarotta deneyebilirsin.
Fahriye Isiksacan ' a baktırmıştım.. Dediği hiçbirşey çıkmadı.. Ben artık inanmıyorum.
Canım sen Haleh'e baktırdın mı?Guzel kizim guzel yavrum diye fala baslayip pembe tablolar cizen hayalgucunu sonuna kadar kullanan binnaz abla sitesinin senaryo yazarlarindandir bence... kimse kirilmasin falcilar takip ediyorlarmis... pozitiflik komasina sokacaklardi beni binnaz ablada...kasim itibari ile elif isik disinda hepsi patladi, ayse melek. Selma aydin.gizem sitare. Cagan ariman.sevgi yildiz.inci turan.benna kucuker.bilge Özdogru.fahriye isiksacan. Sevval hanim. Gelecekre dedikleri olmadi. Elif isik beklemede ki en cok baktirdirdigim kişi. Soylediklerinin bi kismi cikti diger kisim icin bekliyoruz...
Aslında öyle pembe tablocu değildir Melek ama belki gerçekten olumlu gördüyse bişey diyemiyorum.Biluyorsun ya canim sebin tavsiyenle bi kere tarot baktirmistim cok cok olumlu bi yorum yapmisti. Ancak hala tik yok. Belki kahvede hayatinda bi kadin varmi yok mu sekillerden cikarabilir diye düşündüm :))) ayy kafayi yedim baska kadin diye diye :)))) sonunda arayip kendim soracagim hayatinda bi kadin mi var diye
Aslında öyle pembe tablocu değildir Melek ama belki gerçekten olumlu gördüyse bişey diyemiyorum.
Haklısın vallaha canım üst üste hayâl kırıklığı yaşıyoruz.itici gelmesi çok doğal,benimde şu anki ruh halimle hiçbirine inanasım yok.Aynen canim pembe tablocu degilmis herkes oyle diyor...mutlaka hissettikleri oyledir yinede birde kahvede denemek isterim. Bu arada haleh cetinerdi sanirim bakrirdim canim malesef olmadi. Benim o sitede denemdigim cok az kisi kaldi. Ceren. marzuka. hulya .meral .umuy isik aklima gelen isimler hic biri cikmadi... o yuzden binnaz abla ve telve bana artik itici geliyor
Haklısın vallaha canım üst üste hayâl kırıklığı yaşıyoruz.itici gelmesi çok doğal,benimde şu anki ruh halimle hiçbirine inanasım yok.
Canim önümüzdeki 1 ay benim zamanim cikmazsa fal sepeti ve fal alem falcilarida ne yazikki patlayacak. Inanki aynen her gecen gun umudum bitiyor kabuledis boyun egis durumuna geciyorum
Binnazdaki Arnisa bence fena degil.
Falsepetindeki Defne Baburu begendim ben, kahvede.
Cherry sen Madam 'a tekrar fal atmışmıydın canım?Nasıl buldun merak ettim de..
Attim sekerim, sorularinin cevaplari katinada yok diyip iade etmis. 2-3 gun bekleyip tarot gonder demis ama emin degilim acikcasi.
Elif Isik'a katina baktirmak niyetindeyim, ne dersiniz arkidisler?
Attim sekerim, sorularinin cevaplari katinada yok diyip iade etmis. 2-3 gun bekleyip tarot gonder demis ama emin degilim acikcasi.
Elif Isik'a katina baktirmak niyetindeyim, ne dersiniz arkidisler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?