Binnaz Abla

Aynı fikirdeyim
Bende çıksa söylemem herhalde

Resmen tellwede 25krediyle kaldim basbasa.Tellwe yonetimi yeni falcilar transfer ediniz olanlar patladi .

doğrudur evet iyi gözlemlemişsin benim arkadaşım gitti ama çıkmadı ancak yine de silmedim listemden. arkadaşın hayatı biraz karışıktı çünkü o ara.
Canım bana da bu adam sana 4 kasımda gelecek dedi o gunu bekle sakın üstüne gitme dedi ben dayanamadım baya estim gürledim adama dolayısıyla gelmedi ama tam 4 kasım gecesi baska eaki sevgilim geldi ama onun dısında ikimiz arasındaki durumu hüma , sezgi dısında en iyi bilen nihaldir üstüne yok cafelerde handeyi de deniyim bi ara

kendi adıma çıktığı ve naklen gelip anlatmadığım çok oldu. Sebebi nazardan ziyade burada bana "bana bir kere bile çıkmadı" "nasıl çıkar ya" gibi tepkilerde negatif enerji almak istemiyorum. O riski almayan arkadaşlarıma da saygı duyuyorum. Çünkü burada sıkıntılarımızın bizi birleştiriyor olması herkesi iyi niyetli insanlar yapmıyor. Sıkıntımı da yazmam açık açık bundan bile "hani sana sezgi çıkıyordu?" Diyip insan psikolojisini düşünmeden saldıracak insanlar var mesela Sezginin çıktı dediğim son iki falının olumsuz olduğunu bilmeden:)

Anne adı dogum tarihi ben telefonda baktırdım şimdi yanlız haftaya yerıne gidicem mutlak şişlideymiş tanımak istiyorum kendisini randevu aldım haftayada gelıcem diye

Aa anladım canım iyi ki soyledin beşiktas symbol nihale baktırdın mı hiç o da bana anda resmen hislerimi adamın hayatını aramızda gecen özel konusmalara kadar döktü yani
Ay deme bana öyle yaaa zaten asiri fal atasam var ama atamiyorum nihali hic bilmiyorum kuzum, yuz yuze baktirdigim falcilar var bir kac tane ama hande ve tuba disinda kimse aklimda kalmado fos yani tuba da gerci an konusunda herkesle paraleldi ama gel görki gelecek hicbirinde cikmadi. Hande dahil... zaman mi öteleniyor biz mi etkiliyoruz bilmiyorum ama eger olacak bir seyi ben kendim olmaza sürüklüyorsam o zaman vay halime...

aynen ya anda hümadan başkası asla ... Cok cok iyi

Bilemedim valla ben cikarsa yazarim ama su an hayatim bambaska olucak yonde eskisini sildim ,ama hayat bu buyum konusmamak lazim.25 krediyi bekleticem oyle kriz aninda atarim elbet yeni bireri cikar.

Çıktı deyince bir laf bile yiyebiliyoruz

Çıkarsa ben detay vermeden çıktı der geçerim kızlar sonra da bir felak nas okurum çaresiz
Artık ben çıktı bile demek istemiyorum. Bazı gelişmeler olmasına rağmen... Kimse ile ilgili bir sıkıntımda yok. Sadece kendi enerjimi koruyabilmek için demem, demeyeceğim. Kimin çıktığını insanlar haklı olarak merak ediyor. Çıktı deyince kimin çıktığını da söylemek gerekir diye düşünüyorum. Eee o zaman da bir linç başlıyor. Size mi yoksa falcıya mı anlamadan enerjiniz pofff diye sönüyor. 2 aydır kendimi arındırmak için o kadar uğraşmış biri olarak ben bunu göze alamıyorum maalesef.. en temizi hiç konusunu etmemek... kusura bakmayın kızlar... Burada insanlarla didismek yerine sessiz kalma hakkımı kullanıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…