çıkan falı olup söylemeyen kaç kişi vardır sizce? büyük kısım söylemiyor gibime geliyor, sonuçta buraya gelen herkes inançlı, doğal olarak nazar'a da inanıyorlar. nazar değmesin diye söylemiyorlar. o yüzden patlayan haber çok, çıkan haber az. umut tacirliği olsaydı bu sektör bu kadar büyükmezdi. bu başlıktakilerin çoğu işinde gücünde, aklı başında, okumuş görmüş geçirmiş insanlar. falları çıkmayan insanlar oluyor gözlüyorum ben, onlar gelmiyorlar misal bir daha. umut da bir yere kadardır nihayetinde.
Canım bana da bu adam sana 4 kasımda gelecek dedi o gunu bekle sakın üstüne gitme dedi ben dayanamadım baya estim gürledim adama dolayısıyla gelmedi ama tam 4 kasım gecesi baska eaki sevgilim geldidoğrudur evet iyi gözlemlemişsinbenim arkadaşım gitti ama çıkmadı ancak yine de silmedim listemden. arkadaşın hayatı biraz karışıktı çünkü o ara.
Iade alsana canım iletişime gec olmadı mobil ödemenin cagrı merkezini ara hizmet alamadıgını soyleResmen tellwede 25krediyle kaldim basbasa.Tellwe yonetimi yeni falcilar transfer ediniz olanlar patladi .
Yıldznne cıkar canım yaa hayatını önüne döker diyolarlar ben de baktırmıstım 3 yıldır su anki adamı taf ediyorlardıMerha arkadaslar Medyum atusaya bir yıldıznagme baktırın derim şuan şoklardayım
Ben o kadar kışiye baktırdım boylesini gormedimAma hayatımı degiştiricem suandan sonraYıldznne cıkar canım yaa hayatını önüne döker diyolarlar ben de baktırmıstım 3 yıldır su anki adamı taf ediyorlardı
kendi adıma çıktığı ve naklen gelip anlatmadığım çok oldu. Sebebi nazardan ziyade burada bana "bana bir kere bile çıkmadı" "nasıl çıkar ya" gibi tepkilerde negatif enerji almak istemiyorum. O riski almayan arkadaşlarıma da saygı duyuyorum. Çünkü burada sıkıntılarımızın bizi birleştiriyor olması herkesi iyi niyetli insanlar yapmıyor. Sıkıntımı da yazmam açık açık bundan bile "hani sana sezgi çıkıyordu?" Diyip insan psikolojisini düşünmeden saldıracak insanlar var mesela Sezginin çıktı dediğim son iki falının olumsuz olduğunu bilmeden:)çıkan falı olup söylemeyen kaç kişi vardır sizce? büyük kısım söylemiyor gibime geliyor, sonuçta buraya gelen herkes inançlı, doğal olarak nazar'a da inanıyorlar. nazar değmesin diye söylemiyorlar. o yüzden patlayan haber çok, çıkan haber az. umut tacirliği olsaydı bu sektör bu kadar büyükmezdi. bu başlıktakilerin çoğu işinde gücünde, aklı başında, okumuş görmüş geçirmiş insanlar. falları çıkmayan insanlar oluyor gözlüyorum ben, onlar gelmiyorlar misal bir daha. umut da bir yere kadardır nihayetinde.
Degişikmiş canım nerede bakıyor anne adıyla falan bakıyor degil mi tıldnzname kolay bişi degildri vnkuBen o kadar kışiye baktırdım boylesini gormedimAma hayatımı degiştiricem suandan sonra
Yine de temkinli ol canım isminin basına medyum koyanlar bana pek guven vermiyorAnne adı dogum tarihi ben telefonda baktırdım şimdi yanlız haftaya yerıne gidicem mutlak şişlideymiş tanımak istiyorum kendisini randevu aldım haftayada gelıcem diye
Ay deme bana öyle yaaa zaten asiri fal atasam var ama atamiyorumAa anladım canım iyi ki soyledin beşiktas symbol nihale baktırdın mı hiç o da bana anda resmen hislerimi adamın hayatını aramızda gecen özel konusmalara kadar döktü yani
aynen ya anda hümadan başkası asla ... Cok cok iyiCanım bana da bu adam sana 4 kasımda gelecek dedi o gunu bekle sakın üstüne gitme dedi ben dayanamadım baya estim gürledim adama dolayısıyla gelmedi ama tam 4 kasım gecesi baska eaki sevgilim geldiama onun dısında ikimiz arasındaki durumu hüma , sezgi dısında en iyi bilen nihaldir üstüne yok cafelerde handeyi de deniyim bi ara
Sen benim kalbimin pro'susun zatenEvet onlar burjuva takimı :)) ben de pro olacam canim ben de pro olacam
Iade alsana canım iletişime gec olmadı mobil ödemenin cagrı merkezini ara hizmet alamadıgını soyle
Artık ben çıktı bile demek istemiyorum. Bazı gelişmeler olmasına rağmen... Kimse ile ilgili bir sıkıntımda yok. Sadece kendi enerjimi koruyabilmek için demem, demeyeceğim. Kimin çıktığını insanlar haklı olarak merak ediyor. Çıktı deyince kimin çıktığını da söylemek gerekir diye düşünüyorum. Eee o zaman da bir linç başlıyor. Size mi yoksa falcıya mı anlamadan enerjiniz pofff diye sönüyor. 2 aydır kendimi arındırmak için o kadar uğraşmış biri olarak ben bunu göze alamıyorum maalesef.. en temizi hiç konusunu etmemek... kusura bakmayın kızlar... Burada insanlarla didismek yerine sessiz kalma hakkımı kullanıyorum....Çıktı deyince bir laf bile yiyebiliyoruz
Çıkarsa ben detay vermeden çıktı der geçerim kızlar sonra da bir felak nas okurum çaresiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?