Binnaz Abla

Hayır cafelerdekiler pembeci de olmuyo cok ama onlar da cıkmıyor bana

Bana cikanlari ve ozel degilse olayin gidisatini ozet seklinde ozel mesajla mesaj atar misin merak ettim ben linc atmam aksine olumlu birseyse sevinirim .Hayir kimkime neden tepki gosteriyorsa insan tanimadigi insanin bile mutlulugu icin bile mutlu olmali.

Bu arada be
Bir ara yazarım canım bugün...

Bu arada ben şunu da eklemek istiyorum. Sezgi nin binnaz dan bağımsız baktığı fallar daha iyi bence. Olumlu kasmak zorunda kalmadan olumsuz şeyleri de söylüyor....
Evlilik düşünmeyen biri olduğumu söyleyen bir o bir de çingene oldu....
Gerisi maşallah hep evlendirdi beni.... benim için bu net yorumculuktur. .
Nehir ı de çok severim ama o dahi evlendirdi... Ama belki de evlenirim. Bunu ben bile bilemem şimdiden. Sadece şu an için istemiyorum ve düşünmüyorum. Bu sebeple fallar çok net geleceğı zaten bilemez. Ben kendim bilmezken....

Kızlar yıldızname baktırmak istiyorum aslında iyi bakan biri var mı?

Kızlar yıldızname baktırmak istiyorum aslında iyi bakan biri var mı?

Sezginin bana baktığı fal sakızdan çıkma fal gibiydi enerji dedikleri bu sanırım. Ama herkes için genelleme yerine bana çok çok iyidi şeklinde yazılırsa daha anlamlı olur.
Haklısım canım enerji olayı cok önemli kesinlikle bir de o gün falcının gunu degildir senin enerjin kapalıdır o herkesin cok begendigi damlalar tugba bana tek kelime bilmemeişti aynen sakız dalı gibiydi o yüzden bişi diyemyrm

Ben de ilk defa maille baktırdım yanımda gibi konusmus su an verdigi zaman dilimindeyim ama bi gelişme yok maalesef cıkarsa söz herkese yazcam buraya kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…