Binnaz Abla

Evet bi ona baktırmadım yoksa tugbası falan hepsi tutmadı mesela damlalar tugba hiç çıkmadı bende

Tuğba zaten varlıkla baktığı için gelecekte tutmamasına çok şaşırmıyorum ben aslında. Anda acaip iyi geçmişi biliyor da gelecek muamma. Bir de ben en son gittiğimde enerjimi paçalarımdan çeke çeke düşürdüklerinden bir daha Tuğba'ya gideceğimi sanmıyorum:)

Ben tugbanin kiz arkadasi ile tanismistim haberim olmadan, ona sormustum varlikla bakiyor mu diye hayir dedi bende cok sordum dedi ama kizin hissleri asiri kuvvetli benim her seyimi biliyor ben anlatmasamda ve cikiyormus da onda. Cidden bazen dusunuyorum her iyi falci ayni seylero soyluyorsa neden cikmiyor bi türlü bana bu sonuç

Ben de ilk defa maille baktırdım yanımda gibi konusmus su an verdigi zaman dilimindeyim ama bi gelişme yok maalesef cıkarsa söz herkese yazcam buraya kızlar
4 yorum aldım ben kendisinden. Sadece ilk falında zaman tuttu. Diğerlerinde dediği şeyler kısmen oldu ama zamanlar tutmadı. Son falda da zaman vermemişti.... bu arada yazmam derken sizlerle ilgisi yok. Nazar vs değil yani... sürtüşnelerden yıldım... çıktı der demez nasıl çıkar, o sahtekar, bu kopyala yapıştırcı, bana birşey bilmedi nasıl olurculardan fena halde sıkıldım... yoksa hepimiz bir güzel haber görmek istiyoruz şu topikte ille bize gelmesi şart değil. Kim olursa sevinirim ben..

Son düzenleme:
Bana çıkmadı diyen insanlara da aaaa nasıl çıkmaz diyenlere de ayrıca kızıyorum... bana çıkan sana çıkmaz, sana çıkan bana çıkmaz... çıkmayan da yazsin çıkan da... sadece sürtüşme çıkaracak yorumlar olmasın... Ama şu kadar sürede ki tek tespitim enerjinizin tuttuğu kişilere ara ara atmak... Çok sık ve değişik yorumcular cidden enerji tıkıyor... Ne zaman fala 1 ay üstü ara verdimse o zaman gelişme yaşadım. Ki son aram 45 gündür ve hala da atmayı düşünmüyorum kimseye.... memnun olmadiginiz halde denenmişi denemek saçmalık bana göre...

Valla falda "diyorlar" deyip durması o transa girme hali falan bana 'his'ten başka bir şey imajı verdi:) Falın çıkmama nedenlerinden biri çok odaklı kalmak, falda hani şöyle demişti çıkmadı aralık da geldi benimki gelemedi gibi kurma halleri. Akışa bıraktığında bi bakmışsın fal çıkmış...Zaten yaşanacak olan yaşanacak biraz rahat bırakmak lazım enerjiyi.

Valla ya ck doğru sana cıkmaz bana çıkar.. Sayfalarca o falcı umut verdi o falcının ipliğini pazara ckarcam o falcı yüzünden öldüm bttm.... Iyi de bana cıktı o, Ayşe'ye de cıkıyo ... Çıkmadı de geç

Kusura bakmayın kızlar gerginlik adına söylemiyorum ama bu konuların sadece hüma-sezgiden çıkması düşündürücü ve konu artık sıkıyor o falcılardan da soğutuyor üzgünüm

Kusura bakmayın kızlar gerginlik adına söylemiyorum ama bu konuların sadece hüma-sezgiden çıkması düşündürücü ve konu artık sıkıyor o falcılardan da soğutuyor üzgünüm
Beni kast ettiyseniz ben hüma demedim. Sadece sezgi de demedim.... Çingene demişim nehir de demişim... cımbızla çekmek etik değil.... bazı mesajların zamanlaması cidden mükemmel... Son 3 mesajımda söylemek istediğimi doğrular nitelikte.... teşekkürler.....

Ben sizi kasttemedim topiğin genel konuşmalarını söyledim sıkıyor çünkü bu konu olumsuz olanlar onlara çok yükleniyor .olumlularda Çok ilahlaştırıyor ben buna karşıyım. Eminim sizde bu tarz şeylere karşısınızdır. Fal bu enerjisi yoğun ve karmaşıktır. Çokta bel bağlamamak lazım.

Seni kastetmediler bence ncarenot.Senin objektif yorum yaptığını düşünüyorum her zaman.Ve nehirle ilgili yorumunu merak ediyorum burdan yada özel mesajla.

Co
Çok bel bağlamamak kısmına da ayrıca katılıyorum....

Tuğba lafina "bizlere gelen bilgiye göre " diye basliyor :)) sizler kimsiniz ve bilgi nereden geliyor
Tövbe bismillah. Ben varlıkla baktigini dusunuyorum kesinlikle

nilmil Özelden yazmak diğer güzellerime de haksızlık olacak. Kıyamam hepsini ayrı seviyorum.
Nehir e 4 kez kendim 1 kezde bir arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak attım...
Önce benimkileri söyleyeyim.
1. Falda söylediklerine hiç inanmadım. Nisan da fal baktirma ya başlamıştım ve Nehir e mayıs sonu atmıştım. Aynı fincanı müge ye de aynı gun atmıştım. Ve muge pembiş pembiş daha hoşuma gitmişti. Çok beğenmediğimi soru kısmında yazdım ve düşük puan verdim. Gelgelelim dedikleri temmuz da cikti kadının. Ve o arada online olmuyordu. Yakalar yakalamazda tekrar attım. İlk puanlama içinde mahcubiyetimi belirttim. Tekrar baktı. Kısmen çıktı ama sonuç için zaman vermedi. 3. Falı başka birini sormak için atmıştım. Başka birini de bana 5 harfle ve tip tarifiyle söyledi. Adamın adı zaten 6 harfli 5 ini verdi. Ama olmaz dedi bununla. Aynı falda beni yine önceki ile birleştirdi. Ve evlendirdi. Şu ara olasılık var bunda da. Evlilik düsünen biri degilim bilmiyorum su an. Zaten bu ayrilik birazda bu dusuncemden oldu. Evlenmiceksem adam niye emek versin ?
O olduğuna emin misin diye sordum son falda. Kullandığı çantayı tarif etti. Sıradan bir çanta değil mesleki olarak. Adamı da çok özledim evlensem mi ki ?
Benim nehir yorumum bu...
Arkadaşımda ise 1 ayda dediği şey 3 haftada oldu. Harf ve tıp tarifleri tamam. Bu arkadaşım yalnız ne online fal bilir ne topik. Konu komşu falında başka. Enerjisi çok temizdi ondan belki de çabucak çıktı.
Kendimi fallardan çok zor arindirdigim süreçteyim. Uzun bir zaman daha böyle gitmek istiyorum. Ama nehir e atarım bir fal 3 - 5 ay sonra ....[/QUOTE]

Tuğba lafina "bizlere gelen bilgiye göre " diye basliyor :)) sizler kimsiniz ve bilgi nereden geliyor
Tövbe bismillah. Ben varlıkla baktigini dusunuyorum kesinlikle
Allah aklah öyle mi diyor? Ben zaten fala basladigi ilk cumleleri anlamakta hep zorluk çekmişimdir trans olayindan demekki kaçirmişim

Sen begenmişmiydin canım ben bikaç defa baktırmıstım ucuzdu sonra zam yapınca baktırmadjm bi daha
Cok etlileyici degildi ama sonuc dedigi gbi oldu gercekten..bir de zamani cikmadi...20 miydi ne ben o kadara baktirmistim..ama anda biseyler solemisti hatirlamiyorum ama suan anda benim icin en iyi gizem hatun nurbanu selena bir de asiye var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…