- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Evet bi ona baktırmadım yoksa tugbası falan hepsi tutmadı mesela damlalar tugba hiç çıkmadı bende
Hande cok farkli yaa seviyorum kendisini cok ve cidden enerjisi tuttugu insanlara patir patir dedikleri cikiyor. Ve cok tatli ve iyi niyetli bir kadin kendisi. Denemeye değer eğer baktirmayi düşünüyorsan :)
Ben tugbanin kiz arkadasi ile tanismistim haberim olmadan, ona sormustum varlikla bakiyor mu diye hayir dedi bende cok sordum dedi ama kizin hissleri asiri kuvvetli benim her seyimi biliyor ben anlatmasamda ve cikiyormus da onda. Cidden bazen dusunuyorum her iyi falci ayni seylero soyluyorsa neden cikmiyor bi türlü bana bu sonuçTuğba zaten varlıkla baktığı için gelecekte tutmamasına çok şaşırmıyorum ben aslında. Anda acaip iyi geçmişi biliyor da gelecek muamma. Bir de ben en son gittiğimde enerjimi paçalarımdan çeke çeke düşürdüklerinden bir daha Tuğba'ya gideceğimi sanmıyorum:)
4 yorum aldım ben kendisinden. Sadece ilk falında zaman tuttu. Diğerlerinde dediği şeyler kısmen oldu ama zamanlar tutmadı. Son falda da zaman vermemişti.... bu arada yazmam derken sizlerle ilgisi yok. Nazar vs değil yani... sürtüşnelerden yıldım... çıktı der demez nasıl çıkar, o sahtekar, bu kopyala yapıştırcı, bana birşey bilmedi nasıl olurculardan fena halde sıkıldım... yoksa hepimiz bir güzel haber görmek istiyoruz şu topikte ille bize gelmesi şart değil. Kim olursa sevinirim ben..Ben de ilk defa maille baktırdım yanımda gibi konusmus su an verdigi zaman dilimindeyim ama bi gelişme yok maalesef cıkarsa söz herkese yazcam buraya kızlar
Bana çıkmadı diyen insanlara da aaaa nasıl çıkmaz diyenlere de ayrıca kızıyorum... bana çıkan sana çıkmaz, sana çıkan bana çıkmaz... çıkmayan da yazsin çıkan da... sadece sürtüşme çıkaracak yorumlar olmasın... Ama şu kadar sürede ki tek tespitim enerjinizin tuttuğu kişilere ara ara atmak... Çok sık ve değişik yorumcular cidden enerji tıkıyor... Ne zaman fala 1 ay üstü ara verdimse o zaman gelişme yaşadım. Ki son aram 45 gündür ve hala da atmayı düşünmüyorum kimseye.... memnun olmadiginiz halde denenmişi denemek saçmalık bana göre...
Ben tugbanin kiz arkadasi ile tanismistim haberim olmadan, ona sormustum varlikla bakiyor mu diye hayir dedi bende cok sordum dedi ama kizin hissleri asiri kuvvetli benim her seyimi biliyor ben anlatmasamda ve cikiyormus da onda. Cidden bazen dusunuyorum her iyi falci ayni seylero soyluyorsa neden cikmiyor bi türlü bana bu sonuç
Valla ya ck doğru sana cıkmaz bana çıkar.. Sayfalarca o falcı umut verdi o falcının ipliğini pazara ckarcam o falcı yüzünden öldüm bttm.... Iyi de bana cıktı o, Ayşe'ye de cıkıyo ... Çıkmadı de geçBana çıkmadı diyen insanlara da aaaa nasıl çıkmaz diyenlere de ayrıca kızıyorum... bana çıkan sana çıkmaz, sana çıkan bana çıkmaz... çıkmayan da yazsin çıkan da... sadece sürtüşme çıkaracak yorumlar olmasın... Ama şu kadar sürede ki tek tespitim enerjinizin tuttuğu kişilere ara ara atmak... Çok sık ve değişik yorumcular cidden enerji tıkıyor... Ne zaman fala 1 ay üstü ara verdimse o zaman gelişme yaşadım. Ki son aram 45 gündür ve hala da atmayı düşünmüyorum kimseye.... memnun olmadiginiz halde denenmişi denemek saçmalık bana göre...
Beni kast ettiyseniz ben hüma demedim. Sadece sezgi de demedim.... Çingene demişim nehir de demişim... cımbızla çekmek etik değil.... bazı mesajların zamanlaması cidden mükemmel... Son 3 mesajımda söylemek istediğimi doğrular nitelikte.... teşekkürler.....Kusura bakmayın kızlar gerginlik adına söylemiyorum ama bu konuların sadece hüma-sezgiden çıkması düşündürücü ve konu artık sıkıyor o falcılardan da soğutuyor üzgünüm
Ben sizi kasttemedim topiğin genel konuşmalarını söyledim sıkıyor çünkü bu konu olumsuz olanlar onlara çok yükleniyor .olumlularda Çok ilahlaştırıyor ben buna karşıyım. Eminim sizde bu tarz şeylere karşısınızdır. Fal bu enerjisi yoğun ve karmaşıktır. Çokta bel bağlamamak lazım.Beni kast ettiyseniz ben hüma demedim. Sadece sezgi de demedim.... Çingene demişim nehir de demişim... cımbızla çekmek etik değil.... bazı mesajların zamanlaması cidden mükemmel... Son 3 mesajımda söylemek istediğimi doğrular nitelikte.... teşekkürler.....
Seni kastetmediler bence ncarenot.Senin objektif yorum yaptığını düşünüyorum her zaman.Ve nehirle ilgili yorumunu merak ediyorum burdan yada özel mesajla.Beni kast ettiyseniz ben hüma demedim. Sadece sezgi de demedim.... Çingene demişim nehir de demişim... cımbızla çekmek etik değil.... bazı mesajların zamanlaması cidden mükemmel... Son 3 mesajımda söylemek istediğimi doğrular nitelikte.... teşekkürler.....
Çok bel bağlamamak kısmına da ayrıca katılıyorum....Ben sizi kasttemedim topiğin genel konuşmalarını söyledim sıkıyor çünkü bu konu olumsuz olanlar onlara çok yükleniyor .olumlularda Çok ilahlaştırıyor ben buna karşıyım. Eminim sizde bu tarz şeylere karşısınızdır. Fal bu enerjisi yoğun ve karmaşıktır. Çokta bel bağlamamak lazım.
Tuğba lafina "bizlere gelen bilgiye göre " diye basliyor :)) sizler kimsiniz ve bilgi nereden geliyorBen tugbanin kiz arkadasi ile tanismistim haberim olmadan, ona sormustum varlikla bakiyor mu diye hayir dedi bende cok sordum dedi ama kizin hissleri asiri kuvvetli benim her seyimi biliyor ben anlatmasamda ve cikiyormus da onda. Cidden bazen dusunuyorum her iyi falci ayni seylero soyluyorsa neden cikmiyor bi türlü bana bu sonuç
Allah aklah öyle mi diyor? Ben zaten fala basladigi ilk cumleleri anlamakta hep zorluk çekmişimdir trans olayindan demekki kaçirmişimTuğba lafina "bizlere gelen bilgiye göre " diye basliyor :)) sizler kimsiniz ve bilgi nereden geliyor
Tövbe bismillah. Ben varlıkla baktigini dusunuyorum kesinlikle
Cok etlileyici degildi ama sonuc dedigi gbi oldu gercekten..bir de zamani cikmadi...20 miydi ne ben o kadara baktirmistim..ama anda biseyler solemisti hatirlamiyorum ama suan anda benim icin en iyi gizem hatun nurbanu selena bir de asiye var..Sen begenmişmiydin canım ben bikaç defa baktırmıstım ucuzdu sonra zam yapınca baktırmadjm bi daha
Tuğba lafina "bizlere gelen bilgiye göre " diye basliyor :)) sizler kimsiniz ve bilgi nereden geliyor
Tövbe bismillah. Ben varlıkla baktigini dusunuyorum kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?