Bende eren in aşkısı diye başlamasına hastayım.... "söyle yiğidim anlat hele ne var ne yok" diyesim geldi."son dakika" haberi gibi fal
O an anlamak imkansiz zaten , ses kaydi almistim sonradan kaydi yavaslatarak dinledim ancak anlasiliyorAllah aklah öyle mi diyor? Ben zaten fala basladigi ilk cumleleri anlamakta hep zorluk çekmişimdir trans olayindan demekki kaçirmişim
Asiyeye bende bı kez baktırdım,dedıgı gıbı ılerlıyor sen begendın mi cıktımı bışeyCok etlileyici degildi ama sonuc dedigi gbi oldu gercekten..bir de zamani cikmadi...20 miydi ne ben o kadara baktirmistim..ama anda biseyler solemisti hatirlamiyorum ama suan anda benim icin en iyi gizem hatun nurbanu selena bir de asiye var..
Bende eren in aşkısı diye başlamasına hastayım.... "söyle yiğidim anlat hele ne var ne yok" diyesim geldi.
O an anlamak imkansiz zaten , ses kaydi almistim sonradan kaydi yavaslatarak dinledim ancak anlasiliyor
Bana su falı bakmıstı canım onda fena degildi ama sonra bi baktım 30dan 100 yapmıs hayatta baktırmam bir de üstünde kalkan gibi bişi var dedi göremyrm dedi korumam var benim dedim sonra o kişiye sole yapamamıs tuhaf oldum bakamıcam dedi anladım ki varlıklarla bakıyo cunku korumamaı yapamasa neden bakamasın ki :/Cok etlileyici degildi ama sonuc dedigi gbi oldu gercekten..bir de zamani cikmadi...20 miydi ne ben o kadara baktirmistim..ama anda biseyler solemisti hatirlamiyorum ama suan anda benim icin en iyi gizem hatun nurbanu selena bir de asiye var..
[/QUOTE]nilmil Özelden yazmak diğer güzellerime de haksızlık olacak. Kıyamam hepsini ayrı seviyorum.
Nehir e 4 kez kendim 1 kezde bir arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak attım...
Önce benimkileri söyleyeyim.
1. Falda söylediklerine hiç inanmadım. Nisan da fal baktirma ya başlamıştım ve Nehir e mayıs sonu atmıştım. Aynı fincanı müge ye de aynı gun atmıştım. Ve muge pembiş pembiş daha hoşuma gitmişti. Çok beğenmediğimi soru kısmında yazdım ve düşük puan verdim. Gelgelelim dedikleri temmuz da cikti kadının. Ve o arada online olmuyordu. Yakalar yakalamazda tekrar attım. İlk puanlama içinde mahcubiyetimi belirttim. Tekrar baktı. Kısmen çıktı ama sonuç için zaman vermedi. 3. Falı başka birini sormak için atmıştım. Başka birini de bana 5 harfle ve tip tarifiyle söyledi. Adamın adı zaten 6 harfli 5 ini verdi. Ama olmaz dedi bununla. Aynı falda beni yine önceki ile birleştirdi. Ve evlendirdi. Şu ara olasılık var bunda da. Evlilik düsünen biri degilim bilmiyorum su an. Zaten bu ayrilik birazda bu dusuncemden oldu. Evlenmiceksem adam niye emek versin ?
O olduğuna emin misin diye sordum son falda. Kullandığı çantayı tarif etti. Sıradan bir çanta değil mesleki olarak. Adamı da çok özledim evlensem mi ki ?
Benim nehir yorumum bu...
Arkadaşımda ise 1 ayda dediği şey 3 haftada oldu. Harf ve tıp tarifleri tamam. Bu arkadaşım yalnız ne online fal bilir ne topik. Konu komşu falında başka. Enerjisi çok temizdi ondan belki de çabucak çıktı.
Kendimi fallardan çok zor arindirdigim süreçteyim. Uzun bir zaman daha böyle gitmek istiyorum. Ama nehir e atarım bir fal 3 - 5 ay sonra ....
3. Falımı bende yeni biri için atmıştım... olmaz dedi. Ama tarif etti. Diz çökmüş bu adam önünde demişti. Arka arkaya 3 görüşmen olacak 15 - 20 gün içinde demişti. Bu adam benim ameliyatımı yapan doktorum. Dikişlerim alınması kontrol vs. 15-20 gün içinde 3 kez görüştük. Diz çöktü demesi de dikişlerimi kendi alması. Normalde asistanları yapar Bu işi. Hastanede yakını misiniz diye soran oldu. O kadar sıradışı ilgisi vardı ama olduramadık. Aklım başka yerde.... bu kadın telve yorumluyor ama bende hep tutuyor iste ne bileyim....[/QUOTE]Canım çok çok teşekkür ederim ayrıntılı uzun uzun yazmışsın.Bende anda inanılmaz isabetli ama gelecek için baharı beklemem gerekiyor.Bu arada eskisi için değil yeni biri için olur mu diye baktırıyorum ben.
Ben bir kere baktırıdm canım sadece falı cok guzeldi gelecek kısmını bilmiyorum bu aralar olacaktı dedigine göre ama zamana da takılma diye uyarmıs zaten benim de bekleme hevesim de kalmadı artık :)4 yorum aldım ben kendisinden. Sadece ilk falında zaman tuttu. Diğerlerinde dediği şeyler kısmen oldu ama zamanlar tutmadı. Son falda da zaman vermemişti.... bu arada yazmam derken sizlerle ilgisi yok. Nazar vs değil yani... sürtüşnelerden yıldım... çıktı der demez nasıl çıkar, o sahtekar, bu kopyala yapıştırcı, bana birşey bilmedi nasıl olurculardan fena halde sıkıldım... yoksa hepimiz bir güzel haber görmek istiyoruz şu topikte ille bize gelmesi şart değil. Kim olursa sevinirim ben..
Telini değiştirme silme engelleme. Yoksay tamamen. İlişkinize dair bir mesaj atmadık da cevap verme. Toplu mesaj süsü yahut cuma mesajlarına hiç bir şekilde cevap verme. Direk sana birşey yazarsa yazdığına uygun sakın ve nezaket kuralları çerçevesinde yaz. Ama uzatma... sana yazmasını da bekleme.... kendini bozma. Yeni insanlara enerjini aç. seni 1 günlüğüne alem yapmaya mı çağırmış? Sen köşe minderi misin ? Dur şurada daha iyisini bulamazsam döner dolaşır gelirim tavrına malzeme olma... sakın. Sadece bekle.. Hadi göreyim seni.... başa çıkmayacağın bir durum olursa da bize yaz....topikçe arkandayız... dimi kızlarrrrr. ...Selam kızlar. Aklımda birsey var yalnız yapip yapmama arasindayim. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.Benim by dengesiz ben issiz kaldığım zaman beni bir iki kere aramisti neden çıktın bulursun o sırada annemde midesinden ameliyat olnustu çok şükür iyi şimdi onu da sordu.Neyse ben is bulunca ona haber verdim is buldum diye o kadar ilgilenip sordugu için neyse çok sevindim nerde ne işi falan diye sordu.Sonra ben seni araycam dedi bir gün sonra aradı bir saat falan konuştu. Ben kapatayım yarın is var dedim ona rağmen konuştu. Tek yaşıyor haftada bir eve temizlikci geliyor dedi.Alkol alıyorsun evde birileri olunca istedigini yapmıyorsun.Kızları çağırmak eğlenmek anlarsınız kızlar. Bana sende bir günlüğüne misafirum ol dedi.Ben gerek yok dedim bozuldu lafı kivirip öylesine söyledim dedi.Çok b..Ktan bir adam benden hoslandi benle konuşmak istiyor.Ama ben bu lafları duyunca ondan bazen Tiksiniyorum.Fal baktiriyor musin hala dedi ben sekuz senedir baktiririm zatendedim.Benim icin bakturdin demi dedi ben de ne alakasi var niye isin icine kendini katiyirsun dedi.Benim icinde baktir dedi bakalum ne zaman olucem diye.Ben de sana hicbirsey olmaz dedim.O da kotuye birsey olmaz dogru dedi.Teli kapatinca görüşürüz dedi.Bahçeli onun videosunu attı. Neyse geçen cuma toplu mesajı ayağına cuma mesajı attı çünkü bir senedir tanıyorum hiç atmadi atan her hafta atar herkese toplu mesajı ben de hiç cevap vermedim.Eminim benden cevap bekledi o atınca hemen karşılık verecegimi sandı ama cvp vermedim.Ben numaramı degistircektim ama annem niye degistiriyorsun falan dedi ama artık değiştiricem çünkü hem bıktım hem yoruldum bu adamdan.Ama ona artık onun bu tarz konuşmalarından bıktım numaramı değiştirdim bana da yazik ne yaparsan yap yeter hersey bir yere kadar ben de bir insan evladiyim senin bu egon dan da bıktım.Gerçekten egolu yok benden sonra kimseye iflah olmazsın.Benim için fal baktirdin demi yalanıni yiyim senin demesi.İstiyor kI bir köşede ben onu bekliyim.Sizce bu mesajı atsam ne dusunur yapmalıyım kızlar cvp verirseniz çok sevinirim. BİraZ uzu oldu ama Kusura bakmayın içimi dökmem lazimdi.
İlk falında @hadicanimsendee demiştim bende.. kötü puan bile verdim kadına... çıktı bencehala çıkabilir.... nolur olumsuz bakma. Olmuyorsa da daha iyisi olacağı için olmuyordur....Ben bir kere baktırıdm canım sadece falı cok guzeldi gelecek kısmını bilmiyorum bu aralar olacaktı dedigine göre ama zamana da takılma diye uyarmıs zaten benim de bekleme hevesim de kalmadı artık :)
Hayır tatlım olumsuz bakmıyorum sadece artık beklemekten vazgectim cünkü su an ben de bir iliikisye hazır hissetmedigime karar verdim o yüzden beklemiyorum yoksa falı cıkabilir daha tarihi yeni geldi zaten verdigi , ben begenmiştim zaten favorilerimdendirİlk falında @hadicanimsendee demiştim bende.. kötü puan bile verdim kadına... çıktı bencehala çıkabilir.... nolur olumsuz bakma. Olmuyorsa da daha iyisi olacağı için olmuyordur....
ilk dedigi zaman olumsuz demisti ama ortada olumsuz olcak bisey yoktu sonra bir anda isler terse dondu ve malesef dedıgı cıktı. simdi olumlu dıyor henuz cıkmadı o sekılde ılerlıyor durumlar..ben asıyeyı begenıyorum baya bilmisti bir onceki falında..Asiyeye bende bı kez baktırdım,dedıgı gıbı ılerlıyor sen begendın mi cıktımı bışey
bana bir falci demisti ki kahve ye düsüncelerimiz yansirmis....dogru söylüyorsun zihin okumasi bu faldan ziyadebide ben bisey farkettim, belki siz de farketmissinizdir, cok diplerde sürünüyosam yani frekansım cok kotuyse örnek vericem diyelim hayatında baska kız var diye dusunuyorum falcılar da bana oyle söylüyo, bir müddet sonra fikrim degisiyo aileden kaynaklı diyorum,bu sefer falcılar aileden kaynaklı diyo, hop bidaha degisiyo fikrim, bu sefer sundan sundan diyorlar...işte sanırım burda fal degil de zihin okuma giriyor devreye..boyle cok bakan var hatta surda baktırdıgım cogu kisi boyle. ama hic dusunmedigim seyleri bilen, soyleyen dillendiren nadir kisiler var..ve uzun zamandır onlar daha dogru cıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?