- 23 Ağustos 2012
- 52.073
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.684
- 898
madama at sen boşver elifii
kuzuuuum benim yasadigim olay ders olsun ben ikinci kez eski sevgilimin nisanini goruyorum gozlerim yaniyo artik yas kalmadi telefonumun ekrani kirildi veee hic bir falci bunu bilemedi elifmis venusmus falan salla o paralari biriktir hayatima biri girecek mi bu adambeni sevecek mi eski sevgilim donecek mi diyee diyee para da kalmadi kafa da bugun tuuum fallari dinledim umut tacirligi ya eski sevgilisine donmemis seni hala cok seviyo senin aramani bekliyo nooldu yani ??? son fal cikti iste bi yener yuzuk gordu melek de baskasi var cok net dedi gerisi fossssOlabilir , zaten Venusamber de yine piyasada yok. Madam bence 1.ci falinda durumu net gorememis, kafasina gore yorum uydurmus bana.Durum cok daha cetrefilli aslinda. Nefertiti de durumu bilememis aslinda.
Bu arada Elif i niye gec dedin sekerim, burda 15 kez baktirani var
Amannnnnn diyerek Taygun'a katina baktirmaliyim belki de.
kuzuuuum benim yasadigim olay ders olsun ben ikinci kez eski sevgilimin nisanini goruyorum gozlerim yaniyo artik yas kalmadi telefonumun ekrani kirildi veee hic bir falci bunu bilemedi elifmis venusmus falan salla o paralari biriktir hayatima biri girecek mi bu adambeni sevecek mi eski sevgilim donecek mi diyee diyee para da kalmadi kafa da bugun tuuum fallari dinledim umut tacirligi ya eski sevgilisine donmemis seni hala cok seviyo senin aramani bekliyo nooldu yani ??? son fal cikti iste bi yener yuzuk gordu melek de baskasi var cok net dedi gerisi fossss
kuzuuuum benim yasadigim olay ders olsun ben ikinci kez eski sevgilimin nisanini goruyorum gozlerim yaniyo artik yas kalmadi telefonumun ekrani kirildi veee hic bir falci bunu bilemedi elifmis venusmus falan salla o paralari biriktir hayatima biri girecek mi bu adambeni sevecek mi eski sevgilim donecek mi diyee diyee para da kalmadi kafa da bugun tuuum fallari dinledim umut tacirligi ya eski sevgilisine donmemis seni hala cok seviyo senin aramani bekliyo nooldu yani ??? son fal cikti iste bi yener yuzuk gordu melek de baskasi var cok net dedi gerisi fossss
Attim sekerim, sorularinin cevaplari katinada yok diyip iade etmis. 2-3 gun bekleyip tarot gonder demis ama emin degilim acikcasi.
Elif Isik'a katina baktirmak niyetindeyim, ne dersiniz arkidisler?
Pardon da sorularının cevabı katinada yok ne demek ? Katinada göremem para bayıl göz gönder yıldızname gönder mi demek ? Yoksa sallayacak bişey bulamadım mı demek ? 3. Gözü açık olan biri için tarot katina farketmez ki melek perde parcası bile yeter diyor.. Yakısmadı sana madam
çoookkkk üzüldüm canım benm,geçmişte ben de üstüste eski sevgililerimin nişanlanıp evlendiği haberlerini alan birisi olara acını çok derinden hissedebiliyorum...ama zaman geçince iyiki de onlar olmamış diyebiliyorum...Allah senin yardımcın olsun ve benden çok daha kısa sürede atlatırsın umarım...Bir tek Melek sanırım bişeyler söylemiş,tam olarak ne bildi sende,yani nişan olayını falan bildi mi?ve daha önce meleğe baktırdysan eğer hayatnda birisi var,bekleme dedi mi sana?
Gauss cum ne olur boyle seyler yazma icimi parcaliyorsun.
ben hep eski sevgilisine donup donmedigini sorardim falcilara insan hissediyo iste melek ilk falinda seni cok sevmis ama donecegini goremedim demisti ikincide daha olumlu bi faldi yedi ay sonra melege kahve attim iste o da bariz baskasi var dedi kizi tarif etti eski sevgilisi mi bilemem dedi ama onu uzecek biri dedi ruyalarin sana yol gosterecek dedi dun ruyamda gordum bugun gozlerimle iste
Ben Melek in samimi olarak 3. goz cakrasi acik bir insan oldugunu dusunuyorum. Madam zaten 1. falini da sallamasyon bakmisti bana, durumu bilememisti.
Benimde şubat ve nisan tam olarak hepsinin tarihlerinin son noktası.O güne kadar bakalım Allah ne gösterecek?Menburen canım elimizden birşey gelmeyince mecburen kabulleniyoruz.
Rabbim gönlündkini versin güzel arkadasim
melegi bekleyin kizlar bosa para harcamayin bence
meleklede konustum kahve profilini gelecek ay acabilirim demis
banada daha önce melegin bazi söyledigi olumsuz olaylar cikmisti is ile alakali ...ask hala beklemede galiba bahtsizim ben sevgilim falan olamiycak umuduumu kestimaz önce cok eskiden benden hoslanan bi cocugun profiline rastladim cocuk evlenmis icim bi tuhaf oldu sanki hep yerimde sayiyormusum gibi hissettim
1000 sayfa olmus ve hicbirimizde mutlu bir haber yok..
Olabilir , zaten Venusamber de yine piyasada yok. Madam bence 1.ci falinda durumu net gorememis, kafasina gore yorum uydurmus bana.Durum cok daha cetrefilli aslinda. Nefertiti de durumu bilememis aslinda.
Bu arada Elif i niye gec dedin sekerim, burda 15 kez baktirani var
Amannnnnn diyerek Taygun'a katina baktirmaliyim belki de.
ahh bee canımm okudum ıcım acıdı :S bende oyle bı durumdayım su anda bızımkı başka sebeblerden ama bıttı sonucta sımdı bıle olmasa bıtıce cunku ben yoruldum ınan hayat oylekı ıstedıklerımız olmuyo ama allah elbet bırgun daha ıyısını cıkartıyo karşımıza ınsallah sende benım gıbımısın bılmıyorum ama ben fazla dert anlatmayı sevmem arkadaş cevreme genelde ınsanların dertlerını dınlerım boyle yapa yapa bı fallara sardım bazen gormek ıstemıyorum ordakı bı umut bızı baglıyo ve olan paramıza zamanımıza en onemlısıde saglıgımıza oluyo cunku boyle yapa yapa pskolojımızı bozduk mıde agrılarıyla uyanıyorum aglıyarak allahh nasıp etsın ınsallahh guzel gunler gorelım yaşıyalım yazdım burayada coğu falcı samımıyetsız gelıyo artık bana melekte cok onemlı bıseyımı bılmıştı soyledım ondan o ozeldır benım ıcın kotu seeylerıde soyler sanırım bı kısı secıp ayda bır zevk dıye baktırabılsek keskee keskee boyle dıyorum ya sımdıde yolladım fal duramıyorum cunku merak edıyorum ıcım ıcımı yıo ama noluyo olan bıze oluyo
Üst üste olumsuzluklar,ruhen çöküş of of... Hep söyledim Melek iyidir,sallama falı yoktur.Tabiki %100 bilemez imkânsız.Ancak on kişiyi denemektense bir tek Melek'i yinelemek hem cebimiz hem ruhumuz için daha avantajlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?