Benim annem de hep dualarına dikkat et eksik dilekte bulunma dua kapı.in acık olur cekersim der yani mesela bazen deriz yaa su işim olsun su kadar çileye razıyım falan dikkat etmek lazın
"Dualarınıza dikkat edin, gerçekleşebilirler." diye bir söz duymuştum ben de...
Haydaaa vallahi bi benim duaların kabul olmamıs hos iyi ki de olmamıs diyorum şimdiBen canım suankı sevdiğimi ben istemiştim malesef dikkat etmedim gerçekleşti bu sozu kim dediyse altına imzamı atıyorum...
Haydaaa vallahi bi benim duaların kabul olmamıs hos iyi ki de olmamıs diyorum şimdi
Oyle tabii ki canım o yüzden allah herseyin hayırlısını nasip etsinŞükret ben günlügümü okudumda anladım ki zatende biliyordum duam oydu onun gibisiydi hoş Allah bilir ya belki kaderimdekidir belki sınıyor belki ders verecek bana onu bilmediğimden çokta tuhh etmeseydim demiyorum da sadece bir daha etmem dua bilmediğim birşey hakkında diyorum bana ders oldu..adamdada suc yok ben çekmişim ben istemişim herseyi anladım......
Aaa daha bikaç saat önce konusuyoduk buradan
Merhaba balım :) bende aura dan baya memnun kaldim 18 dklik ses kaydı atmış. Birde Nermin den. Sıraç beni hiç beğenmedi fark ettim. Biraz da kötüledi beni bana . Değişik yani :))ben basirlyden memnun kaldım neredeyse hepsine gönderdim falcıların ama özellikle beni çok iyi yorumlayan tamamen anlatanlar oldu. birkaç falcıdan memnun kaldım baya yani ama gelecek çıkar mı bilinmez. sizler ne düşünüyorsunuz kızlar? bu arada ben yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum sizleri merhaba hepinize:)
Selam kizlar tekrar ilk ban imdan sonra geri dondum).
Merhaba balım :) bende aura dan baya memnun kaldim 18 dklik ses kaydı atmış. Birde Nermin den. Sıraç beni hiç beğenmedi fark ettim. Biraz da kötüledi beni bana . Değişik yani :))
Baya uzun atmış :) Ben ücretli attığım fallarda bile çok uzun ses kaydı almadım o yüzden isim verdim :)) Demek ki sende de iyimiş beğendiklerim :) Sıraç iyidir belki ama enerji tutmadı bende. Bana sürekli çok utangaçsın dedi. :) Net cevap ta veremedi :)ben de kesinlikle auradan çok memnun kaldım bana attığı kayıt tam 26 dakikaydı :) reklam olur diye isim vermek istemedim fakat şimdi söyleyebilirim sanırım. ben en çok aura, nermin ve sıraçtan memnun kaldım :) Allah Allah Sıraç ile neden öyle oldu acaba çok özenli bakıyor gibi gelmişti bana
A a banlanmış mı? Hiç bi tartışma da olmadı aslında şaşırdım
Dini paylaşım yapmak yasak mısanırım dini paylaşım meselesinden gitti :/
Baya uzun atmış :) Ben ücretli attığım fallarda bile çok uzun ses kaydı almadım o yüzden isim verdim :)) Demek ki sende de iyimiş beğendiklerim :) Sıraç iyidir belki ama enerji tutmadı bende. Bana sürekli çok utangaçsın dedi. :) Net cevap ta veremedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?