Binnaz Abla

Mllet öteki başlıklarda kayınvalide,aşk,evlilik,balayı,cinsellik fln konuşuyo... Burda mllet telveden karttan ufacık bişey cıkcak mı diye...bu başlık hayal arkadaşlar, gercek hayatla ilgisi yok, muamma bi üzüldm gece. Gece...

Ne diyelim umarım bizde o poncik topiklere terfi oluruz

Bunu bende düşündüm ya cidden degiyorsa..bikere yazdim malesef ozmn dan beri kendimi kotu hissediyirum yazmamalari normal
ben tüm fallarımı ortaya döktüm. inanın nazar değdireceğiniz bir halim yok, bu sefer başka başka sorunlarım var. yine de bana nazar değdirirseniz o sizin ayıbınız

Hepinize cevap vereyim, evet dini içerik yasak sitede, bir arkadaşınızında dediği gibi burası bir derdim var bölümüne göre gayet rahat aslında, burada da tüm site kuralları geçerli fakat emin olun bir derdim var bölümüne sürekli yorum yazsanız mutlaka kurallardan birini ister istemez ihlal edeceğinizden bansız anınız geçmez

Konuyu hemen toparlayayım yasak olduğundan dini içerik yazmayın, birde sizlerde olmuyor ama bilmediğinizi gördüğümden onu da yazayım, siyasi yorumda yasaktır.
Hayırlı geceler

Esas oğlandan da, fallardan da soğudum. Ama burdan kopamıyorum

Bu arada en son ki stalk çalışmamda toplu bir iş yemeği fotoğrafını görünce masa üzerinde duran sağ eldeki bir yüzük dikkatimden tabi ki kaçmayacaktı. Fotoğrafı kaydettim ve büyüterek baktım ama kahrolası fotoyu hesap makinesiyle mi çekmişler nedir büyüttükçe berbat bir bulanıklık oldu. Yüzük alyans gibi de, değil de. Altın değil, gümüş değil. Bakır gibi Biraz daha irdeleyince yarabandı bile olabilir dedim Arkadaşıma gösterdim böyle yüzük olmaz çok kalın yara bandı veya aksesuar olarak taktığı bir yüzük bence dedi. Hay zevkine onun dedim

Stalk pişmanlıktir
Umarim parmağindaki şey yara bandı dir,

O kadar yoğundum ki bayadır yapmıyordum. Artık önemi yok gibi.. Aralık bitiyor... Fallar patlıyor.. Bu saatten sonra gelmesin...
o zaman cem karaca söyleyelim
madem ki gittin hiç dönmesen de olur, hatta hiç dönmesen çok daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…