- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
iki kere attım ikisinde de bakması kısmet olmadı bana. birinde geri çekmek zorunda kaldım diğerini de iade ettiBlackpearl nasıldı kızlar
Dini paylaşım yapmak yasak mı
tabi ki yasak kızlar :)Dini paylaşım hakikaten yasak mı
Aaa ben de bilmiyordumtabi ki yasak kızlar :)
bu topikte rahatız, whatsapp grubuymuşçasına takılıyoruz ama bdv'de dini yorum yaptığın an banlanırsın mesela
Ne diyelim umarım bizde o poncik topiklere terfi oluruzMllet öteki başlıklarda kayınvalide,aşk,evlilik,balayı,cinsellik fln konuşuyo... Burda mllet telveden karttan ufacık bişey cıkcak mı diye...bu başlık hayal arkadaşlar, gercek hayatla ilgisi yok, muamma bi üzüldm gece. Gece...
Ne diyelim umarım bizde o poncik topiklere terfi oluruz
Birsey söyleyeyim mi bdv ne bilmiyorumbdvden sonra buraya kurban olayım ben
Bence falı çıkanlar da yazmıyo nazar deger dye...
Birsey söyleyeyim mi bdv ne bilmiyorumAyy cahilligime güldüm
ben tüm fallarımı ortaya döktüm. inanın nazar değdireceğiniz bir halim yok, bu sefer başka başka sorunlarım var. yine de bana nazar değdirirseniz o sizin ayıbınızBunu bende düşündüm ya cidden degiyorsa..bikere yazdim malesef ozmn dan beri kendimi kotu hissediyirum yazmamalari normal
Stalk pişmanlıktirEsas oğlandan da, fallardan da soğudum. Ama burdan kopamıyorum
Bu arada en son ki stalk çalışmamda toplu bir iş yemeği fotoğrafını görünce masa üzerinde duran sağ eldeki bir yüzük dikkatimden tabi ki kaçmayacaktı.Fotoğrafı kaydettim ve büyüterek baktım ama kahrolası fotoyu hesap makinesiyle mi çekmişler nedir büyüttükçe berbat bir bulanıklık oldu. Yüzük alyans gibi de, değil de. Altın değil, gümüş değil. Bakır gibi Biraz daha irdeleyince yarabandı bile olabilir dedim Arkadaşıma gösterdim böyle yüzük olmaz çok kalın yara bandı veya aksesuar olarak taktığı bir yüzük bence dedi. Hay zevkine onun dedim
Stalk pişmanlıktir
Umarim parmağindaki şey yara bandı dir,
o zaman cem karaca söyleyelimO kadar yoğundum ki bayadır yapmıyordum. Artık önemi yok gibi.. Aralık bitiyor... Fallar patlıyor.. Bu saatten sonra gelmesin...
Senin fallar çıkmamış miydi.o zaman cem karaca söyleyelim
madem ki gittin hiç dönmesen de olur, hatta hiç dönmesen çok daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?