- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Geçenlerde topikte Çingene nin copy paste fal baktığını söyleyen iki arkadaş vardı, sence öyle mi.Son birkaç günde;
-Hümanın falında öngördüğü kötü bir olay harfiyen çıktı(sonuç pembeydi, linçlere karnım tok)
-Blackpearl falcı diye ortada gezmesin berbattı
-Çingeneciğim görüşmediğimiz zamanda performansından hiçbir şey kaybetmemiş hatikaydı
-Basirly Eftelya ciddi kötüydü değerlendirmeme bile gerek yok ama Can kardeşime hiç fena değildi
V vaselin ciğim Helene gelecek olursak; çok muallaktayım. İki ihtimal var; ya kadın ciddi duru görü sahibi inanılmaz şeyler tasvir ediyor. Ya da komple sıkıyor çünkü birçoğu teyit edebileceğim şeyler değil. Tekrar denerim ama biraz bekleyip görmek lazım
-Nehir Ateşoğlu ilk kez fala benzeyen bir fal baktı. Böyle dediğime de bakmayın kadın kimsenin ben söylemeden bilemediği bir detayı bildi
Sezgiden de falım gelecek yarın. Şu yaşadığım süreç komple anlattığı gibi fakat yeni falını da ilerleyen zamanlarda gerek görürsem yazarım
Bir süre KK detoksundayım kızlarcım. Sezgiden sonra fal detoksuna da gireceğim zira iyi geceler:)
ben tüm fallarımı ortaya döktüm. inanın nazar değdireceğiniz bir halim yok, bu sefer başka başka sorunlarım var. yine de bana nazar değdirirseniz o sizin ayıbınız
O kadar yoğundum ki bayadır yapmıyordum. Artık önemi yok gibi.. Aralık bitiyor... Fallar patlıyor.. Bu saatten sonra gelmesin...
Esas oğlandan da, fallardan da soğudum. Ama burdan kopamıyorum
Bu arada en son ki stalk çalışmamda toplu bir iş yemeği fotoğrafını görünce masa üzerinde duran sağ eldeki bir yüzük dikkatimden tabi ki kaçmayacaktı.Fotoğrafı kaydettim ve büyüterek baktım ama kahrolası fotoyu hesap makinesiyle mi çekmişler nedir büyüttükçe berbat bir bulanıklık oldu. Yüzük alyans gibi de, değil de. Altın değil, gümüş değil. Bakır gibi Biraz daha irdeleyince yarabandı bile olabilir dedim Arkadaşıma gösterdim böyle yüzük olmaz çok kalın yara bandı veya aksesuar olarak taktığı bir yüzük bence dedi. Hay zevkine onun dedim
Rahatlıkla 10 tane fal baktırmışımdır,yakın çevremden çok insan baktırdı ihtimal vermiyorum. Enerjisini çok seviyorum çok iyi niyetli biri ama iddianın dayanağına da bakmak lazımGeçenlerde topikte Çingene nin copy paste fal baktığını söyleyen iki arkadaş vardı, sence öyle mi.
Yanlış hatırlamıyorsam o arkadaş ilk önce çok olumsuz konuştu beğenmedim dedi, daha sonra da iki arkadaş baktırdım ikimize de aynı şeyi yazmış dedi. Benim çok fazla fal tecrubem yok o yüzden senin fikrini öğrenmek istedimRahatlıkla 10 tane fal baktırmışımdır,yakın çevremden çok insan baktırdı ihtimal vermiyorum. Enerjisini çok seviyorum çok iyi niyetli biri ama iddianın dayanağına da bakmak lazım
Canim benimki zaman gecse de gecmiyordu inat edip gelicek diye bekleyerek 1 yil gecirdim ne zamanki Ya latife basladim 1 ay gibi bir surede mucize yasayip unuttum adami adi vardi ama acim yoktuAsk acisina en iyi ilaç Zaman maalesef
Çok doğru katılıyorum sana bende miti yaşadım etkileriniCanim benimki zaman gecse de gecmiyordu inat edip gelicek diye bekleyerek 1 yil gecirdim ne zamanki Ya latife basladim 1 ay gibi bir surede mucize yasayip unuttum adami adi vardi ama acim yoktu
Bu arkadaşlardan biri benGeçenlerde topikte Çingene nin copy paste fal baktığını söyleyen iki arkadaş vardı, sence öyle mi.
çıktı. zehrinaya cevap olarak yazmıştım ama gideyim mi forumdan? :)Senin fallar çıkmamış miydi.
valla olabilir de canım niye olmasın? belki hakikaten değmiştir. nazar değdirmek için kötü niyetli olmaya gerek yok sonuçta, hepimizinki değmiş olabilir. ama ben burda günlerce aylarca konuştuktan sonra çıkanları yazmamayı arkadaşlara haksızlık olarak görüyorum ya…Ayy ne bilim kizzz bilemedim ben bi haftadir sudan cikmis balik gibiyim bir fal cikti yazdim gitti ama adamdan ses yok gene neyse birseye baglamiyorum bu sefer....
o değil de ben 3 ay önce bu topiğe geldigimde 8.ooo lerdeydik , 5 senede 8000 olan sayfayı 3 ayda 10bin yaptık
Ben cvp vermek istiyorum çünkü zamanında benim ex le böyle oldu herkes gelecek sen bekle fln Dedi bende bekledim bekledim birşey olmuyor diye yazmıştım.ilk zmn hiç yazmamıştı sonradan bir yazmalar sorma .falcıların dediği gibi geri döndü yani fal patlamadı aslında ben sadeve yardım ettim hızlı bir şekilde çıksın diye :)kızlar günaydın:) şimdi şöyle ben benim eskisiyle konuşmaya başladım ancak adım atan ben oldum bu durumda fallar ne oluyor:)
Falcılar da bir özellik var bekletiyorlar bizi .En sonunda da adım atmak zorunda kalıyosun. Senin yaptığın gibi. :) Ben artık içimden ne hissediyorsam ona göre adım atıyorum. :)kızlar günaydın:) şimdi şöyle ben benim eskisiyle konuşmaya başladım ancak adım atan ben oldum bu durumda fallar ne oluyor:)
Ben cvp vermek istiyorum çünkü zamanında benim ex le böyle oldu herkes gelecek sen bekle fln Dedi bende bekledim bekledim birşey olmuyor diye yazmıştım.ilk zmn hiç yazmamıştı sonradan bir yazmalar sorma .falcıların dediği gibi geri döndü yani fal patlamadı aslında ben sadeve yardım ettim hızlı bir şekilde çıksın diye :)
Bilmem anlaya bildim mi ,biraz karışık yazmış olabilirim de
Falcılar da bir özellik var bekletiyorlar bizi .En sonunda da adım atmak zorunda kalıyosun. Senin yaptığın gibi. :) Ben artık içimden ne hissediyorsam ona göre adım atıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?