Binnaz Abla

Son birkaç günde;
-Hümanın falında öngördüğü kötü bir olay harfiyen çıktı(sonuç pembeydi, linçlere karnım tok)
-Blackpearl falcı diye ortada gezmesin berbattı
-Çingeneciğim görüşmediğimiz zamanda performansından hiçbir şey kaybetmemiş hatikaydı
-Basirly Eftelya ciddi kötüydü değerlendirmeme bile gerek yok ama Can kardeşime hiç fena değildi
V vaselin ciğim Helene gelecek olursak; çok muallaktayım. İki ihtimal var; ya kadın ciddi duru görü sahibi inanılmaz şeyler tasvir ediyor. Ya da komple sıkıyor çünkü birçoğu teyit edebileceğim şeyler değil. Tekrar denerim ama biraz bekleyip görmek lazım
-Nehir Ateşoğlu ilk kez fala benzeyen bir fal baktı. Böyle dediğime de bakmayın kadın kimsenin ben söylemeden bilemediği bir detayı bildi
Sezgiden de falım gelecek yarın. Şu yaşadığım süreç komple anlattığı gibi fakat yeni falını da ilerleyen zamanlarda gerek görürsem yazarım
Bir süre KK detoksundayım kızlarcım. Sezgiden sonra fal detoksuna da gireceğim zira iyi geceler:)

Geçenlerde topikte Çingene nin copy paste fal baktığını söyleyen iki arkadaş vardı, sence öyle mi.

ben tüm fallarımı ortaya döktüm. inanın nazar değdireceğiniz bir halim yok, bu sefer başka başka sorunlarım var. yine de bana nazar değdirirseniz o sizin ayıbınız

Ayy ne bilim kizzz bilemedim ben bi haftadir sudan cikmis balik gibiyim bir fal cikti yazdim gitti ama adamdan ses yok gene neyse birseye baglamiyorum bu sefer....

O kadar yoğundum ki bayadır yapmıyordum. Artık önemi yok gibi.. Aralık bitiyor... Fallar patlıyor.. Bu saatten sonra gelmesin...

Yarabandidir o...stalkci bir sevgilm var hatta gecenlerde sakladığını bna acikladi..siz stalker olarak ne dusunuyorsunuz canim stalklayip yazmayan adam hakkinda..sonucta arada kavga da yok sa....

Geçenlerde topikte Çingene nin copy paste fal baktığını söyleyen iki arkadaş vardı, sence öyle mi.
Rahatlıkla 10 tane fal baktırmışımdır,yakın çevremden çok insan baktırdı ihtimal vermiyorum. Enerjisini çok seviyorum çok iyi niyetli biri ama iddianın dayanağına da bakmak lazım

Rahatlıkla 10 tane fal baktırmışımdır,yakın çevremden çok insan baktırdı ihtimal vermiyorum. Enerjisini çok seviyorum çok iyi niyetli biri ama iddianın dayanağına da bakmak lazım
Yanlış hatırlamıyorsam o arkadaş ilk önce çok olumsuz konuştu beğenmedim dedi, daha sonra da iki arkadaş baktırdım ikimize de aynı şeyi yazmış dedi. Benim çok fazla fal tecrubem yok o yüzden senin fikrini öğrenmek istedim

Ask acisina en iyi ilaç Zaman maalesef
Canim benimki zaman gecse de gecmiyordu inat edip gelicek diye bekleyerek 1 yil gecirdim ne zamanki Ya latife basladim 1 ay gibi bir surede mucize yasayip unuttum adami adi vardi ama acim yoktu

Bu arkadaşlardan biri ben falımı silmemiş olsaydım hem kendi hemde arkadaşımın falınj buraya yükleye bilirdim o zmn belki ne demek istediğimi görebilirsiniz ve çok şükür bıuuuum diye patladı falı . O adam dönmezlerden tutun ki neler neler .o adam döndü ve minik açıklama da yaptı (aynı blackpearl dediği gibi ) dipnot nazarrr da aynını Dedi

Ayy ne bilim kizzz bilemedim ben bi haftadir sudan cikmis balik gibiyim bir fal cikti yazdim gitti ama adamdan ses yok gene neyse birseye baglamiyorum bu sefer....
valla olabilir de canım niye olmasın? belki hakikaten değmiştir. nazar değdirmek için kötü niyetli olmaya gerek yok sonuçta, hepimizinki değmiş olabilir. ama ben burda günlerce aylarca konuştuktan sonra çıkanları yazmamayı arkadaşlara haksızlık olarak görüyorum ya…

kızlar günaydın:) şimdi şöyle ben benim eskisiyle konuşmaya başladım ancak adım atan ben oldum bu durumda fallar ne oluyor:)

kızlar günaydın:) şimdi şöyle ben benim eskisiyle konuşmaya başladım ancak adım atan ben oldum bu durumda fallar ne oluyor:)
Ben cvp vermek istiyorum çünkü zamanında benim ex le böyle oldu herkes gelecek sen bekle fln Dedi bende bekledim bekledim birşey olmuyor diye yazmıştım.ilk zmn hiç yazmamıştı sonradan bir yazmalar sorma .falcıların dediği gibi geri döndü yani fal patlamadı aslında ben sadeve yardım ettim hızlı bir şekilde çıksın diye :)
Bilmem anlaya bildim mi ,biraz karışık yazmış olabilirim de

Falcılar da bir özellik var bekletiyorlar bizi .En sonunda da adım atmak zorunda kalıyosun. Senin yaptığın gibi. :) Ben artık içimden ne hissediyorsam ona göre adım atıyorum. :)

ahah anladım canım merak etme sen benim ruh halim de öyle:) yani düşünüyorum ben de hızlandırdım galiba 2 ay oldu özledim

Falcılar da bir özellik var bekletiyorlar bizi .En sonunda da adım atmak zorunda kalıyosun. Senin yaptığın gibi. :) Ben artık içimden ne hissediyorsam ona göre adım atıyorum. :)

evet bekle gelecek diyorlardı bana da genel olarak hoş benim ilk mesajım senden nefret ediyorum oldu:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…