- 21 Temmuz 2015
- 294
- 346
- 103
- 27
Kötü olmuş ama en azından 1. Ağızdan öğrenmiş olmuşsun.Mavikurdele10
kızlar tamam ya kötü biliyormuşuzKızlar rezzan ablayı nasıl bilirsiniz dediklerini yaşadım diyen var mı
Arada tuttugu olur ama genel olarak ortada konusuyor bence zamaninsa bildigi 1 2 birsey oldu.Kızlar rezzan ablayı nasıl bilirsiniz dediklerini yaşadım diyen var mı
Aynen bana da bildiği bi kaç şey oldu ondan acaba esas konuyu da bilecek mi dedim ama fikrim kısa sürede olacakları iyi gördüğü yönündeArada tuttugu olur ama genel olarak ortada konusuyor bence zamaninsa bildigi 1 2 birsey oldu.
çıktı. zehrinaya cevap olarak yazmıştım ama gideyim mi forumdan? :)
Canim benimki zaman gecse de gecmiyordu inat edip gelicek diye bekleyerek 1 yil gecirdim ne zamanki Ya latife basladim 1 ay gibi bir surede mucize yasayip unuttum adami adi vardi ama acim yoktu
valla olabilir de canım niye olmasın? belki hakikaten değmiştir. nazar değdirmek için kötü niyetli olmaya gerek yok sonuçta, hepimizinki değmiş olabilir. ama ben burda günlerce aylarca konuştuktan sonra çıkanları yazmamayı arkadaşlara haksızlık olarak görüyorum ya…
kızlar günaydın:) şimdi şöyle ben benim eskisiyle konuşmaya başladım ancak adım atan ben oldum bu durumda fallar ne oluyor:)
Bu arkadaşlardan biri benfalımı silmemiş olsaydım hem kendi hemde arkadaşımın falınj buraya yükleye bilirdim o zmn belki ne demek istediğimi görebilirsiniz ve çok şükür bıuuuum diye patladı falı . O adam dönmezlerden tutun ki neler neler .o adam döndü ve minik açıklama da yaptı (aynı blackpearl dediği gibi ) dipnot nazarrr da aynını Dedi
Evet tatlım :)Hemde kisa surede donmustu ve hemde kendi yazmisti dimi canim yanlis hatirlamiyosam..
Haklisin canim illaki kolaylastiran bi etkide vardir bende , ve cok dogru dusunuyosun aslinda bosver kendini bisey yapicam diye sikma seninde rahatlamaya e bisey yapmamaya ihtiyacin varHayatim oyle dogrudur dedigin ben ilk ayrildigimda kendime bir amac bulmustum 6ayda aklima gelmiyordu adam ama suan iş egitim maddiyat sıkıntılar ustune birde bu adamin ruh hali eklenince bu sefer ben okadar iyi olamiyorum malesef...sanirim şart larda unutmayi etkiliyor...gideli bi hafta oldu inanirmisin hicbir sey yapmadı m ve duada okuyamiorum artik keske cekebilsem ama yapinca aglamak geliyor boyle robot gibi kaldim benn kalakaldimmm
Benimki nazardan olmamistir adam dengesiz bence ondandir ben kabul ettim bu iliskiyi yasamayi hayatıma ben davet ettim sorun bendede ondada bence...
Haklisin canim illaki kolaylastiran bi etkide vardir bende , ve cok dogru dusunuyosun aslinda bosver kendini bisey yapicam diye sikma seninde rahatlamaya e bisey yapmamaya ihtiyacin var
Aaa ben konuscaksiniz demistim ozelden hatirladinmi.....
Evet tatlım :)
Kizlar bu ara geysuya baktiran var mi buralar da mi? Bi de nicolatanın akıl okumasını beğenen?
evet canım benim hatırladım tabi:)
ne kaadar zaman içinde dönmüştü?
Ben anlamadım iki kişi birden mi döndüBenim şimdi ki kendi kendine akışına bırakmıştı hatta yazmıyor diye bende fallara sardım 2-3hafta yazmamıştı sonra 10-14 gün Aralık'la yazar oldu şimdilerde maşallah döndü gibi hatta ben bile inanamıyorum bazen okuduklarıma :)
Ex de ,hani sabah demiştim ya ,ben yazmıştım 3ay aradan sonra diye , ona normal slm nbr nasılsın yazmıştım sonra o da 1-2 ay ara verdi ama dönmüştü hatta itiraf bile etmişti sen yazmasaydın ben cesaret edemezdin diye:)
Benim şimdi ki kendi kendine akışına bırakmıştı hatta yazmıyor diye bende fallara sardım 2-3hafta yazmamıştı sonra 10-14 gün Aralık'la yazar oldu şimdilerde maşallah döndü gibi hatta ben bile inanamıyorum bazen okuduklarıma :)
Ex de ,hani sabah demiştim ya ,ben yazmıştım 3ay aradan sonra diye , ona normal slm nbr nasılsın yazmıştım sonra o da 1-2 ay ara verdi ama dönmüştü hatta itiraf bile etmişti sen yazmasaydın ben cesaret edemezdin diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?