Binnaz Abla

Canim benimki zaman gecse de gecmiyordu inat edip gelicek diye bekleyerek 1 yil gecirdim ne zamanki Ya latife basladim 1 ay gibi bir surede mucize yasayip unuttum adami adi vardi ama acim yoktu

Hayatim oyle dogrudur dedigin ben ilk ayrildigimda kendime bir amac bulmustum 6ayda aklima gelmiyordu adam ama suan iş egitim maddiyat sıkıntılar ustune birde bu adamin ruh hali eklenince bu sefer ben okadar iyi olamiyorum malesef...sanirim şart larda unutmayi etkiliyor...gideli bi hafta oldu inanirmisin hicbir sey yapmadı m ve duada okuyamiorum artik keske cekebilsem ama yapinca aglamak geliyor boyle robot gibi kaldim benn kalakaldimmm

Benimki nazardan olmamistir adam dengesiz bence ondandir ben kabul ettim bu iliskiyi yasamayi hayatıma ben davet ettim sorun bendede ondada bence...

Hemde kisa surede donmustu ve hemde kendi yazmisti dimi canim yanlis hatirlamiyosam..

Kizlar bu ara geysuya baktiran var mi buralar da mi? Bi de nicolatanın akıl okumasını beğenen?

Bu aralar bana çıktı diye yorum yapilan fallarda tesaduf gibi gelmeye basladi kizlar...yani sonuç ta ya doner ya biter ya haber beklersin ya alirsin ya almazsin ya bulusursunuz ya bulusmazsiniz ya o yazar ya sen baska secenekmi var tesaduf işte cikma tutma felan yok ben inancimi yitirdim.

Haklisin canim illaki kolaylastiran bi etkide vardir bende , ve cok dogru dusunuyosun aslinda bosver kendini bisey yapicam diye sikma seninde rahatlamaya e bisey yapmamaya ihtiyacin var

Haklisin canim illaki kolaylastiran bi etkide vardir bende , ve cok dogru dusunuyosun aslinda bosver kendini bisey yapicam diye sikma seninde rahatlamaya e bisey yapmamaya ihtiyacin var

Dogru diyosun cnm bak hiç boyle dusunmemistim bazen hicbirsey yapmamakta birseydir..bu iliskiyide fazlada uzatmayi dusunmuyorum artik evet cok farki cok iyi bir insan sevgiliginden cok dostlugunuu sevdim evet gercekten klise deil ama onun gibisi gelmez ama yipranmayada gerek yok bu cokta ilerde napcam diye dusunmiycem haklisin...bana dua et inan cok kotuyum

evet canım benim hatırladım tabi:)

ne kaadar zaman içinde dönmüştü?

Benim şimdi ki kendi kendine akışına bırakmıştı hatta yazmıyor diye bende fallara sardım 2-3hafta yazmamıştı sonra 10-14 gün Aralık'la yazar oldu şimdilerde maşallah döndü gibi hatta ben bile inanamıyorum bazen okuduklarıma :)

Ex de ,hani sabah demiştim ya ,ben yazmıştım 3ay aradan sonra diye , ona normal slm nbr nasılsın yazmıştım sonra o da 1-2 ay ara verdi ama dönmüştü hatta itiraf bile etmişti sen yazmasaydın ben cesaret edemezdin diye:)

Ben anlamadım iki kişi birden mi döndü

Masallah o fal attigin surece yazmadi bıraktın yazdi dimi...zaten fal çıkan faldi hatirliyorum Allah bozmasın sizinki bari devam etsin oyleyse anladimki benim fal cikmamis tesadufe ugrasimisim adam ortalarda yok ruh hastasi

Bu Ex hani şu benimki gibi olan ex mi anlarsin ya slm yazdin 2ay sonrami cevap verdi yapar onlar oyle sey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…