- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Benim şimdi ki kendi kendine akışına bırakmıştı hatta yazmıyor diye bende fallara sardım 2-3hafta yazmamıştı sonra 10-14 gün Aralık'la yazar oldu şimdilerde maşallah döndü gibi hatta ben bile inanamıyorum bazen okuduklarıma :)
Ex de ,hani sabah demiştim ya ,ben yazmıştım 3ay aradan sonra diye , ona normal slm nbr nasılsın yazmıştım sonra o da 1-2 ay ara verdi ama dönmüştü hatta itiraf bile etmişti sen yazmasaydın ben cesaret edemezdin diye:)
evet canım benim hatırladım tabi:)
ne kaadar zaman içinde dönmüştü?
geysu buralarda canım uzakta gözükse de bakıyor
Ex seni ki gibi olan :)Masallaho fal attigin surece yazmadi bıraktın yazdi dimi...zaten fal çıkan faldi hatirliyorum Allah bozmasın sizinki bari devam etsin oyleyse anladimki benim fal cikmamis tesadufe ugrasimisim adam ortalarda yok ruh hastasi
Bu Ex hani şu benimki gibi olan ex mi anlarsin yaslm yazdin 2ay sonrami cevap verdi yapar onlar oyle sey...
Çingene şimdi ki için dönmez Dedişimdi ben de tam anlayamadım:) hangisi için dönmez dedi de döndü
Ya onun gibisi niye gelmesin seninle ilgilenmeyecek bir milyon tane adam bulursun ve seni uzecek ... en cok onun gibisi gelir bosversene dost mu yok yani onu gozunde degerli gostermeden acini cekmeye bak sonra azalir ztn zamanla sonra da biter. ediyorum ,hep hepimize dua ediyorum. Sen zaten yarali olan tarafsin yaraliyken bi de kendini yormaDogru diyosun cnm bak hiç boyle dusunmemistim bazen hicbirsey yapmamakta birseydir..bu iliskiyide fazlada uzatmayi dusunmuyorum artik evet cok farki cok iyi bir insan sevgiliginden cok dostlugunuu sevdim evet gercekten klise deil ama onun gibisi gelmez ama yipranmayada gerek yok bu cokta ilerde napcam diye dusunmiycem haklisin...bana dua et inan cok kotuyum
Canim ben anlayamadim , kbakma tekrar sorcam ama cingenenin donmez ddigi adammi donduÇingene şimdi ki için dönmez Dedi
Ex için zamanında başka falcılar döner yazma sen demişlerdi Fakat ben dayanamayıp yazmıştım o da dönmüştü
Umarım bu sefer düzgün anlata bilmişimdir :) bazen karmaşık yazıyorum kızlar kusura bakmayın
Evet o döndü canımCanim ben anlayamadim , kbakma tekrar sorcam ama cingenenin donmez ddigi adammi dondu
Ya onun gibisi niye gelmesin seninle ilgilenmeyecek bir milyon tane adam bulursun ve seni uzecek ... en cok onun gibisi gelir bosversene dost mu yok yani onu gozunde degerli gostermeden acini cekmeye bak sonra azalir ztn zamanla sonra da biter. ediyorum ,hep hepimize dua ediyorum. Sen zaten yarali olan tarafsin yaraliyken bi de kendini yorma
"Kader ecel gibidir" demisler 30 yilda bulamadigin belki cat diye gelir belki gelmeyedebilir bilemicez asla ama inanmaktan vazgecmemek gerekiyo. Bos umut degil bu bi nevi herkesin icinde bir seyleri canli tutması gerek.Son derece haklisin sadece gercekten hem dis gorunus hem idealler acisindan tipatip cok uyumluyduk ben hep otip adamlari eş olarak begenirdim ki 30yasimdayim hic korkutuk sevdigim olmadi ciksamda konusmasammda olmadi hani yasta var nerden bulcam bukadar uyumu diyorum cunku cevremiz belli herkes isinde evinde gucunde..bulurum bulmasina ama onun gibi olmaz...zamanla gecmesi cok aci deilmi sanku o yasanmisliklar boşa gibi zaman cok aci birsey ya zamanla gecer lafi cidden bogrune oturuyo insanin offffff
Ya saka gibi olcak ama benimkine de ben yazdim kendi kendine bana geri dondu ve sonra yine gitti her neyse enerjim tutturamiyorumBenim şimdi ki kendi kendine akışına bırakmıştı hatta yazmıyor diye bende fallara sardım 2-3hafta yazmamıştı sonra 10-14 gün Aralık'la yazar oldu şimdilerde maşallah döndü gibi hatta ben bile inanamıyorum bazen okuduklarıma :)
Ex de ,hani sabah demiştim ya ,ben yazmıştım 3ay aradan sonra diye , ona normal slm nbr nasılsın yazmıştım sonra o da 1-2 ay ara verdi ama dönmüştü hatta itiraf bile etmişti sen yazmasaydın ben cesaret edemezdin diye:)
"Kader ecel gibidir" demisler 30 yilda bulamadigin belki cat diye gelir belki gelmeyedebilir bilemicez asla ama inanmaktan vazgecmemek gerekiyo. Bos umut degil bu bi nevi herkesin icinde bir seyleri canli tutması gerek.
Zamanla geciyo mu yoksa zaman mı geciriyo o kısma bende muallaktayım :)
Ya saka gibi olcak ama benimkine de ben yazdim kendi kendine bana geri dondu ve sonra yine gitti her neyse enerjim tutturamiyorum
Bak bende aynisini o 3 yil onceki exte dusundum ve dusune dusune 2 yil karsima biri cikmadi sonra onu dusunmeyi biraktim bu yil sayisiz kisiyle konustum yani onla ilgili degil benceSon derece haklisin sadece gercekten hem dis gorunus hem idealler acisindan tipatip cok uyumluyduk ben hep otip adamlari eş olarak begenirdim ki 30yasimdayim hic korkutuk sevdigim olmadi ciksamda konusmasammda olmadi hani yasta var nerden bulcam bukadar uyumu diyorum cunku cevremiz belli herkes isinde evinde gucunde..bulurum bulmasina ama onun gibi olmaz...zamanla gecmesi cok aci deilmi sanku o yasanmisliklar boşa gibi zaman cok aci birsey ya zamanla gecer lafi cidden bogrune oturuyo insanin offffff
Onla kavga edip ayrilmistik , sonra 22 gun konusmadik sonra ben yazdim nefret ederek ayrilmayalim diye sonra biz tekrar basladik sonra canim 2 hafta surdu ve yine gitti yani.benim acim yok suan sacma bir durum yasadigim icin uzgunum ve hep bpyle sacma bir durum yasadigim icin benimle ilgili bir sorun var ve onu cozumlersem artik boyle sacma seyler yasamam diye dusunuyorumen son ayrıldı dedikten sonra mı sen yazmıştın canım?
Cingene bana son ayrilik icin belki tekrar iletisim kurar vs yazmis ama baskasiyla da gorusucez yazmis bununla hayirsiz falan yazmis ama aksine ruyalarim da hayirsiz olduguna dair bir isaret alamadim. Yagmur falsepeti, ben en cok ona baktiriyorum o da bana subatta seni sasirtcak vs yazmis da benim icin bu donem baya belirsiz oldu bir yanim donermi diyor bir yanim da kendinle basbasa kalirsan bu olmasa da ilerde gelicek olanla bunu yasamazsin diyoren son ayrıldı dedikten sonra mı sen yazmıştın canım?
Bak bende aynisini o 3 yil onceki exte dusundum ve dusune dusune 2 yil karsima biri cikmadi sonra onu dusunmeyi biraktim bu yil sayisiz kisiyle konustum yani onla ilgili degil bence
Onla kavga edip ayrilmistik , sonra 22 gun konusmadik sonra ben yazdim nefret ederek ayrilmayalim diye sonra biz tekrar basladik sonra canim 2 hafta surdu ve yine gitti yani.benim acim yok suan sacma bir durum yasadigim icin uzgunum ve hep bpyle sacma bir durum yasadigim icin benimle ilgili bir sorun var ve onu cozumlersem artik boyle sacma seyler yasamam diye dusunuyorum
Yarabandidir o...stalkci bir sevgilm var hatta gecenlerde sakladığını bna acikladi..siz stalker olarak ne dusunuyorsunuz canim stalklayip yazmayan adam hakkinda..sonucta arada kavga da yok sa....
Ben yazamam ama merak da ettiğim için stalk'luyorum. O da istemem ama yine de ne yaptığını bileyim modunda yapıyor olabilir çünkü arada kavga yok demişsin. Ben gemileri yakıp kesmiştim iletişimi mecburen. Bu sebeple aramam asla.
Kızlar tek kart tarot deneyen var mı içinizde. Geçenlerde bi sitenin tek kart sayfasından soru sorarak tek kart çektim. Sorularıma cevap verdi. Şaşırtıcı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?