şimdi denedimKızlar tek kart tarot deneyen var mı içinizde. Geçenlerde bi sitenin tek kart sayfasından soru sorarak tek kart çektim. Sorularıma cevap verdi. Şaşırtıcı ama.
Enerjiler nasıl düşük olmasın fallar patlamak üzere gelen giden yok , ah ahyil sonu enerjiler düşük mu oluyor ne anlamadim ben herkes bir halsiz hissiz boyle bi sanki
hep aralik ocak diyen falcilar ahhhhh ediyorum size çok fena bari mart mayis felan diyin....
Enerjiler nasıl düşük olmasın fallar patlamak üzere gelen giden yok , ah ah
Ay sorma canim ama ben ilkkez inanmıştım iyi fallara ya noldiki birde bire ya hani kimseden ses seda yok offf...cikmamis demekki tesadufmus diyorum...ya bana ilkkez hayatimda devam var ayrilik yok hatta niye baktiriyorsun dediler ama gidisat aksi yonde gibi....noldu dunya tersine m döndü...
Valla al benden de o kadar ilk defa bi adama bu adam hayırlı dediler ne ses var ne seda of
Aaaa gözün aydın. Sonunda güzel haberler duymak ne güzel. Allah nazaran saklasin da deyim de nazar değmesin. Fal özetlerini bekliyoruzKızlar ben eski sevgilimle görüştüm ve barıştık şunu söyliyim bana dediki neden bu kadar bekledin sana kızgındım ama arasaydın tekrar barışırdık bekledim dedi. Tabi diyemedim 60 tane fal attım hepsi de beklememi söyledi diye. Yani demem o ki içinizden geleni yapın beklemeyin
Ayrılan sen miydin peki?Kızlar ben eski sevgilimle görüştüm ve barıştık şunu söyliyim bana dediki neden bu kadar bekledin sana kızgındım ama arasaydın tekrar barışırdık bekledim dedi. Tabi diyemedim 60 tane fal attım hepsi de beklememi söyledi diye. Yani demem o ki içinizden geleni yapın beklemeyin
Çok sevindim cnm .Kızlar ben eski sevgilimle görüştüm ve barıştık şunu söyliyim bana dediki neden bu kadar bekledin sana kızgındım ama arasaydın tekrar barışırdık bekledim dedi. Tabi diyemedim 60 tane fal attım hepsi de beklememi söyledi diye. Yani demem o ki içinizden geleni yapın beklemeyin
Yok bana ilk kez bi adam için olumlu konsutulad otekilere falcılar bile pembe tablo cizemiyodu arrık sen düşünHadi ya ilkkez mi dediler..ne rastlandi ya banada 2yilda ilkkez ayni adam icin olumlu konustular ne geliyosun be dediler ama gelgorki stalkliyo yazmiyo ruhsuz herif..
ooo gozun aydın kimler cıkmıs oldu acabaa?Kızlar ben eski sevgilimle görüştüm ve barıştık şunu söyliyim bana dediki neden bu kadar bekledin sana kızgındım ama arasaydın tekrar barışırdık bekledim dedi. Tabi diyemedim 60 tane fal attım hepsi de beklememi söyledi diye. Yani demem o ki içinizden geleni yapın beklemeyin
Kızlar ben eski sevgilimle görüştüm ve barıştık şunu söyliyim bana dediki neden bu kadar bekledin sana kızgındım ama arasaydın tekrar barışırdık bekledim dedi. Tabi diyemedim 60 tane fal attım hepsi de beklememi söyledi diye. Yani demem o ki içinizden geleni yapın beklemeyin
Yok bana ilk kez bi adam için olumlu konsutulad otekilere falcılar bile pembe tablo cizemiyodu arrık sen düşün
Bende de bazilari diyor ki adim atma bazilarida ufaktan adim atman lazim diyor. Haydaaa :) ama işin en kötü tarafi, insan fallara baktira baktira kendi hissinide ayirt edemiyor artik. Bu şimdi hissim mi yoksa fallardan mi etkilendim oluyor insan... en dogrusu belkide düzgun faliciyi bulduktan sonra ayda yilda atmak sadece..Ayni seyi yasadim gecen haftalarda burda beni ekcek diye agliyordum hatirlayaniniz vardir...ikilemde kalmistim yazma sen diyorlar die yazmiycaktim son anda yazdim ve barismistik...
bana sen hic yazma dediler ocakta 8ay beklemistim meger o benden bekliyormuş...
gecen sene de sen yaz dedi biri yazdim coj ters tepmisti..
tavsiyeye kulak tikayin bence çok siddetli onerimdir..tecrube...
Bende de bazilari diyor ki adim atma bazilarida ufaktan adim atman lazim diyor. Haydaaa :) ama işin en kötü tarafi, insan fallara baktira baktira kendi hissinide ayirt edemiyor artik. Bu şimdi hissim mi yoksa fallardan mi etkilendim oluyor insan... en dogrusu belkide düzgun faliciyi bulduktan sonra ayda yilda atmak sadece..
Ah ah balım yüzümüz güler de ne zaman mutlu insanlara bakıp iç çekmekten bi hal oldumAynii hatta forumda hep fal kotu cikti die agliyodum hatirliyosanbiranda aguz birlig8 eder gibi meleke yaptilar adami şaştım...dur kiz belki bukez yuzumuz gulcek gibi
Ya barismaniza cok sevindim cidden hele ki bu aralar olumlu haberler duymak me güzel. Ama erkeklere okadar gicik oluyorum ki artik. Niye aramadin ben bekledim ne demek ya. Ben cekindim sen aramasaydin ben adim.atmayacaktim vs... niye bir cogu erkek her seyi bizden bekliyorlar ya
Ah ah balım yüzümüz güler de ne zaman mutlu insanlara bakıp iç çekmekten bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?