Binnaz Abla

Kendileriyle ilgili olumsuz bisry yazinca hemen yorum yapan falci arkadaslarimiz umarim bunlarida okuyorlardir...

kım o ? ama burayı okudukları kesın ben bı daha baktırmıycagım bı kaç falcı belırledım kesnlıkle mert ve acelya bu kesın ozellıkle mert ıtıcı gelmeye başladı herkesın kendı dusuncesı herksın enerjısı farklı am akararım kesın olucak ınsallah bu ay ne kadar fatura odedım bı ben bılırım =)) bırını bulup ayda bır ınsallah yapabılırım

kızlar fal sepetınde defneye baktırdınız mı ??

Ben tavsiye ederim, ben cok begendim.

DEMIRAK i kesinlikle etmem, hicbir sey bilememis. Salladikca sallamis. Falalemde bir Esra Akdem var, harfleriyle oynayinca Demirak oluyor, yoksa ayni kisiler mi:))) Herkesten suphelenir oldum artik ama profil fotolari da ayni.

Son düzenleme:

Insallah canim bende oyle yapmayi düşünüyorum..daha onceki swyfalarda ilkayin acelyanin falan yorumlari vardi. O yuzden yazdim yani hepsi takip ediyor .ortada bi durum. Mertin gecmis yorumu oldukca iyiydi bende..gelecek icin bilemem. Ama merti seviyorum ben.

kızlar melek diye bahsettiğiniz melek öz mü ? bu arada taygun aralığın 6-7si geri dönüş var demişti.o da patladı bilginiz olsun

hicbirinden memnun kalmadim.melek oz e cook onceleri baktirmistim o da bilememisti hikaye anlatmaya baslamisti.binnazdan da fal sepetinden de asla kimseyi tavsiye etmem..

günlerdir klothoyu bekliyorum..yüz tane baktırdım tellwede bir kere kötü faldan bile iade istemedim.ama bu kadar bekleyipte klotodan kötü fal gelirse kesinlikle iade isterim.

şu tellwedeki ruhaniye baktıran var mı? çok baktırasım var da 20-50 tl fallar.çok geliyor mobil ödeme hakkım kalmamış.50lik su falı alsam 50 dolar alırlar karttan çok kazık

şu tellwedeki ruhaniye baktıran var mı? çok baktırasım var da 20-50 tl fallar.çok geliyor mobil ödeme hakkım kalmamış.50lik su falı alsam 50 dolar alırlar karttan çok kazık

Yapma ya yazık günah parana.Hiçbirinin garantisi yok görüyosun .Zaten takip ettiğim kadarıyla sen bütün mal varlığını tellweye yatırdın.Mobil ödemenin kalmaması seni durdursun bence ,son karar senin tabiki ama yazık.

Kızlar adine fal baktıran var mı ? Durum değerlendirmesi saludan daha iyi takır takır ne yaşadıysam saydı valla helal yani.. Ama gelecek olumsuz dedi adine baktırıp dediğini yaşayan var mı salu seneye evlilik derken adin nayn dedi

esincenin birr söyledigini daha yasamak üzereyim :/
Umarım iyi bişeydir.Bende güveniyodum ona ama genel yorumlar olumsuz olunca güvenim sarsılmıştı biraz.Bakalım bana dedikleri çıkacakmı?

Umarım iyi bişeydir.Bende güveniyodum ona ama genel yorumlar olumsuz olunca güvenim sarsılmıştı biraz.Bakalım bana dedikleri çıkacakmı?

yani pek iyi denmez abi gibi gördügüm biri bana acilacak gibi bir durum diyebilirim .. yeni farkettim hic ihtimal vermiyordum aklimin ucundan bile gecmeyen birsey iste ..
zaten güzel olan hicbirsey cikmiyor olumsuz ne varsa cikiyor
bide zaman konusunda hicbir falci tutturamayabilir ama bu demek degilki fal tamamen tutmayacak böyle dusunmemek gerekiyor

alcazar ins sana güzel yorumlari tutarda burdan mutlu haberler verirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…