- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Melek bu ay kahve acmayacakmis artik((((( biraz zaman gesinde tarot gondereyim bari ne yapayim.
Kendileriyle ilgili olumsuz bisry yazinca hemen yorum yapan falci arkadaslarimiz umarim bunlarida okuyorlardir...
kızlar fal sepetınde defneye baktırdınız mı ??
kızlar fal sepetınde defneye baktırdınız mı ??
Melege ne baktirdin bebek kahve mi tarot mu
kım o ? ama burayı okudukları kesın ben bı daha baktırmıycagım bı kaç falcı belırledım kesnlıkle mert ve acelya bu kesın ozellıkle mert ıtıcı gelmeye başladı herkesın kendı dusuncesı herksın enerjısı farklı am akararım kesın olucak ınsallah bu ay ne kadar fatura odedım bı ben bılırım =)) bırını bulup ayda bır ınsallah yapabılırım
Insallah canim bende oyle yapmayi düşünüyorum..daha onceki swyfalarda ilkayin acelyanin falan yorumlari vardi. O yuzden yazdim yani hepsi takip ediyor .ortada bi durum. Mertin gecmis yorumu oldukca iyiydi bende..gelecek icin bilemem. Ama merti seviyorum ben.
kızlar melek diye bahsettiğiniz melek öz mü ? bu arada taygun aralığın 6-7si geri dönüş var demişti.o da patladı bilginiz olsun
hicbirinden memnun kalmadim.melek oz e cook onceleri baktirmistim o da bilememisti hikaye anlatmaya baslamisti.binnazdan da fal sepetinden de asla kimseyi tavsiye etmem..
Melege kahve mi tarot mu baktirdin canim
şu tellwedeki ruhaniye baktıran var mı? çok baktırasım var da 20-50 tl fallar.çok geliyor mobil ödeme hakkım kalmamış.50lik su falı alsam 50 dolar alırlar karttan çok kazık
Umarım iyi bişeydir.Bende güveniyodum ona ama genel yorumlar olumsuz olunca güvenim sarsılmıştı biraz.Bakalım bana dedikleri çıkacakmı?esincenin birr söyledigini daha yasamak üzereyim :/
Umarım iyi bişeydir.Bende güveniyodum ona ama genel yorumlar olumsuz olunca güvenim sarsılmıştı biraz.Bakalım bana dedikleri çıkacakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?