Binnaz Abla

Senin adına sevindim canım. Hadi gözün aydın. Ama bazen de duyguları dizginlemek gerekiyor. Ben arasam olmaz. Hep aklımda oysaki benim onu beklemekten başka yolum yok o da aramayacak zaten artık eminim. Sanırım beklerken unutacağım bu şekilde olcak :)))))

Kızlar burdan topluca yazayım detaylıca yazıcam yarın fallarımı okuyup dinleyip çünkü baya var:) şöyle bi durum oldu aslında ayrılığımızda benim hatam vardı o ayrılmıştı bugün bu konu üzerine konuştuk ona sözler verdim:) yani arayıp aramama konusu gerçekten hislerinize bırakın ben biliyordum mesela hatamı aslında daha önce arardım fal baktırmasaydım:)

Malesef bende arayamiyorum kac kez elin telefona gidiyor deilmi bu cok kotu bir durum ya

Evet aralık ayı da bitti ne iyi ne kötü sonuç sıfır güya 2017 çok güzel olacak sonuç alan arkadaşların rabbim sonunu görmeyi nasip etsin

Malesef bende arayamiyorum kac kez elin telefona gidiyor deilmi bu cok kotu bir durum ya

Mavikurdele10 Senin hatan vardı, o ayrıldı. Hatanı anlayıp senin araman normal canım. Madem biliyordun hatanı neden o kadar fal attın arayaydın ya çocuğu:))) Dasdar benim elim telefona gitmiyor yani sadece stalk için gidiyor ben aramam/arayamam beni yok sayan kendisi. Sitem ettiğim halde cevap dahi vermeyen kendisi. Asla aramam. Falcılar kafası bulanık dedi ona bağladı. Pişman olcak, gelcek dedi. Bekle dedi. Herkes bekletiyor zaten yapcak başka bişeyim yok :) Ama ben dönmeyecek diyorum hala. Artık bıraktım falı da. Canım istemiyor, merakım kalmadı. Tabi insan arasın istiyor en azından o pişmanlığı görmek isterdim

Evet sırada 2017 sizin yılınız olacak var

Aynen. Ben aslında sene sonlarında fal baktırmaktan hiç hoşlanmam. Çünkü hep yeni yılda herşey daha güzel olacak klişeleri yazılır, söylenir. Ancak benim işler Eylül'de iyice sarpa sarmaya başlayınca fal attım ve hep Aralık dediler. Kimse Ocak demedi ( sadece pearl Ocak dedi) Eylül,Ekim,Kasım fallarım hep Aralık sonuçluydu en ufak bir gelişme bile olmadı o ayrı. Kıytırık bakılan fallarım da, burda "çok iyi" denilen falcılar da hep Aralık dedi.

Valla benim de subat sonuna kadar ne oldu oldu sonrasında hepsi net patlamış olcak hoş o zamana kadar ben de adamdan vazgecmiş olurum zaten basladım da vazgecmeye

Ahahahaha hadi bakalım valla symbol nihan da aynısını solemişti , ama o da sonra o kişi de bu adam olcak dedi :/

Aaaa ne ilginc ayni banada...hadi bakalim insallah bu sefer tutar bize ya..bize herzmm demez ler tadini cikaralim..

Canim belki dorudur benimkide iki yil once çok cektirdi bende çok sitem etti işini bahane etti ne soguk mesajlasmalardi o gunler hatirlarim ama nerdeyse 8ay sonra kendi döndü aylardir konustuk simdi gene ayni seyi yasatcak gibi...onun icin doru olabilir yanii demem oki..
şu sitem olayini bi ben beceremiyorum hep barisiyorum yine sıkışınca gelcek biliyorum...

kızlar hatalıyken adımı karşı taraftan beklemek çok yanlış olur. hatayı kabul edip özür dilemek doğru olanı, isterseniz barışın isterseniz barışmayın sonucunda. ama hatalıyken özür dilemek gerek. Mavikurdele10 senin için sevindim, doğru olanı yapmışsın :) keşke fallardan önce yapsaydın bunu. umarım çok mutlu olursun. böyle güzel haberler beni mutlu ediyor, devamı gelir inşallah :)

8 ay mı bizimki bir ilişki düzeyinde olmamasına rağmen bana çok fazla bu tip bir süre. 1.5 ay oldu bize, bu bile çok.. isteyen her türlü gelir felsefem bu. Aylar/yıllar sonra gelen adamlara anlam veremiyorum. Nitekim ex sevgilim 1 yıl sonra facebook dan eklemişti. Ne gerizekalı birini sevişim demiştim Düşünsenize bir önemi yok ama koca bir yıl geçmiş sevgilinle iletişim kurmak istiyorsun yol olarak facebook'u seçiyorsun yine de arkadaşlık isteğini yoksaymak müthiş bir hazdı.

Falcı takvimi:
Ocak falı, Mart_ Nisan
Mart_Nisan falı, Temmuzda
Temmuz falı, Eylülde
Ağostos falı, Ekim_Kasım
Eylül falı, Kasım_Aralık
Ekim_Kasım fallarıda Baharda çıkar (İşiniz çok acilse Yıl bitmeden gerçekleştiğide rivayetlere göre söylenebilinir).

Ahahahha o bişi mi bana bir yıl sonra evlenip dönen bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…