Binnaz Abla

yil sonu enerjiler düşük mu oluyor ne anlamadim ben herkes bir halsiz hissiz boyle bi sanki
hep aralik ocak diyen falcilar ahhhhh ediyorum size çok fena bari mart mayis felan diyin....

Mars balikta, 28 ocaga kadar oyle hissedebilirmisiz baslanan seyler yarim kalabilir hemen sonuc alamayabilirmisiz
Ruyalar da bilincalti olurmus genelde

Ağustosda baktırdıpım 2 falda kasım tarihi verilmişti. Hiçbişey olmadı ama.

Biz biraz siddetli kavga etmistik o ara..sonra inanilmaz bir olay oldu o bna geri dondu ama cidden degiserek ilkkezde biriyle bukadar sık ve yogun konustum onla zaten biz okul arkadsiydik bu arada...geri geldiginde mesajlasmaktan iş yapamaz hale gelmistim bu 2ay surdu...
suansa bir durumdan dolayi mesajlasip konusamiyoruz ve ben bu ilgi cekilmesinden oturu kalakaldim saskoloz oldum...
kulagima arada mesaj sesleri geliyor surekli gozum tel.de oda stalkliyo bende...
boyle salakca bir durum var bizde ve sunu diyim kizlar okadar da uzun sevgilisiz kalmak iyi deil yogunlasinca birine cekildiginde kalakaliyorsunuz...suan benim durm bu biri uflese un ufak olcam....

Mars balikta, 28 ocaga kadar oyle hissedebilirmisiz baslanan seyler yarim kalabilir hemen sonuc alamayabilirmisiz
Ruyalar da bilincalti olurmus genelde

Ikiyil bekledik sevgili olmak icin bula bula marsi mi bulduk ne talihsiz basim varmis yaaaaa ooooo yatti bizim o iş gelmez devam etmez bu iliski....uyuz mars

Ahahahha o bişi mi bana bir yıl sonra evlenip dönen bile var

daha önce söylemiştim, bizim de 8 aylık uzuun bir ayrılık dönemimiz var.

Yaaaa kizlar bunlar ne adamlar boyle...benimkinin en kisa ayriligi konustugumzda 5gundu suan bu sure 1hafta oldu umudu kesiyimmi..ama iyiki paylasiyoruz sunu anladim erkekler dönüyor donuyorda bulabilceklermi bakalim bizi....

Yaaaa kizlar bunlar ne adamlar boyle...benimkinin en kisa ayriligi konustugumzda 5gundu suan bu sure 1hafta oldu umudu kesiyimmi..ama iyiki paylasiyoruz sunu anladim erkekler dönüyor donuyorda bulabilceklermi bakalim bizi....
Daha cok yeni bekle bence canım

Ustaaa sen işi cozmussun
ayni dedigin gibi yapiyorlar kasimda aralik ve ocak senle bir yakinlasma diyor bunu neden diyor o an biz zaten konusuyorduk ondan herhalde ...osebeplede ayrilik yok diyorlar tabii kirk yilin basi iliskideyken fal baktirdim oda fos cikarsa cok uzulcem ....
olucak ayrilik varsa da goremezlerse falciyim die oturmasinlar..tabi boyle bi ayrilik varsa kuruntu yapiyo olabilirim

Canım lütfen ilişkin varsa fal atma ve rica ediyorum kötü düşünceleri kendine çekme.Bak ben bu hataları yaptım ve ayrıldım.Falcılara gelince hepsi sallama.Onlara asla kulak asma vede inanma.kendi mantığın ne söylüyorsa iki kere düşünerek hareket et.Bu dönemde akıllıca davranır tüm enerjini fallara değil,ilişkine verirsen kazanan sen olacaksın.bunun altına imzamı atıyorum.

Tesekkur ederim daha tam sevgili sayılmayız bizde alısmıslık ve oncesindeki dostluk var sevgili denemeleri konusmaları oldu ama daha cuk oturmadı zaten bende oyüzden attım...ama olumsz gormediler ki belkide boyle sık konustugumuzdandır..ama dı diyorum cunku artık konusamıyoruz bir durumdan oturu ve ben çok alışmıştım kulagıma onun mesaj sesleri geliyor..ben otuz yasındayım uzun suredir sevgilim olmadıbenm onunda oyle alısmıs kudurmus hikayesi neysee..anladınız siz..

Anladım canım.Ama şu var.içimizde en şanslı kişi sensin. herşey biter lakin dostluk bakidir.sizin aranızda güzel bir gönül bağı var anladığım kadarıyla.hatta bu güzelliği sevgili olarak daha baki hale getirmeye çalışmışsınız.Nasip kısmet işi artık gerisi.Sen bekle sabrını koru ve kesinlikle karşındakine ılımlı yaklaş.çünkü siz istesenizde samimiyetiniz öyle bir fırtınayla sarsılamaz hemen.Artık aklın devere girecek.Aslında Erkekler çoçuk gibidir.Bazen biz yönetim işini pek beceremiyoruz.Bazende gerçekten şansızlığımızı yaşıyoruz.

Bende bunun altına imzamı atıyorum cok guzel dedin canım evet onceden olusmus bir gonul bagı var biz arkadastık ben hayatta inanmazdım hatta anneme derdim ki ''kızlar nasıl erkeklerle dost kanka oluyorlar anlamıyorum erkekten dost olmaz ' diyordum başıma geldi cunku dostluk sonra baska yerlere kayıyor hatta kopmasından korkuyorsunuz oda böyle diyordu hatta aynı benmkinin cumlelerini kurmussun ama işte benm anlatamadıgım bir durum var ilişkimde o sebepten oturu ipler onun elinde ben çekmekteyim sonumuz belli deil yani o bir durum bizi mahvediyor ondan oturu ben falcıya kosuyordum...ama artık bekliycem de akrep burcu yum ben cok sabırsızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…