Nedemiş büyüklerimiz sabrın sonu selamettir.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.dostluğunuza zeval gelmesin.Bende bunun altına imzamı atıyorum cok guzel dedin canım evet onceden olusmus bir gonul bagı var biz arkadastık ben hayatta inanmazdım hatta anneme derdim ki ''kızlar nasıl erkeklerle dost kanka oluyorlar anlamıyorum erkekten dost olmaz ' diyordum başıma geldi cunku dostluk sonra baska yerlere kayıyor hatta kopmasından korkuyorsunuz oda böyle diyordu hatta aynı benmkinin cumlelerini kurmussunama işte benm anlatamadıgım bir durum var ilişkimde o sebepten oturu ipler onun elinde ben çekmekteyim sonumuz belli deil yani o bir durum bizi mahvediyor ondan oturu ben falcıya kosuyordum...ama artık bekliycem de akrep burcu yum ben cok sabırsızım..
Nedemiş büyüklerimiz sabrın sonu selamettir.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.dostluğunuza zeval gelmesin.
Allah yar ve yardımcımız olsun...Aminn iyi dileklerin için tesekkur ederim..oda farkında bunun ondan geri cekiliyor biliyorum dostsak bir mesaj atmalı cok merak ettim umarım dediğin gibi olur dua ediyorsan benide unutma sevinirim tesekkurler..
Yanlız değilsin benim de yedi ayyetişmek üzereyim desene benimde 6 ay oldu:) Az daha dişimi sıkarsam yakalayacam
Amin amin aminAllah yar ve yardımcımız olsun...
Halinize şükredin hanımlar, benimki iki senedir platonik. :)))
Sizden olumlu elektrik aldım ben. Her şey yoluna girecek inşallah. :)Yooo yalniz deilsin..ben asigim o deil o boş sadece ...bnm bi iliskim yok sayilir...
kızlar hatalıyken adımı karşı taraftan beklemek çok yanlış olur. hatayı kabul edip özür dilemek doğru olanı, isterseniz barışın isterseniz barışmayın sonucunda. ama hatalıyken özür dilemek gerek.Mavikurdele10 senin için sevindim, doğru olanı yapmışsın :) keşke fallardan önce yapsaydın bunu. umarım çok mutlu olursun. böyle güzel haberler beni mutlu ediyor, devamı gelir inşallah :)
Halinize şükredin hanımlar, benimki iki senedir platonik. :)))
Canım sen geysuyu da beğeniyordun, onunla ilgili yorumun nedir?evet kızlar herkese günaydın ufaktan başlayayım şimdi öncelikle şunu belirtmek istiyorum amacım kimseyi ne kötülemek ne de övmek sadece kendi tecrübelerimi paylaşacağım. benimle zıt şeyler yaşamış olanlarınız muhakkak olacaktır:) bir de ben eskisinden ayrıldıktan sonra yeni biriyle görüştüm benimkini unutmak için o yüzden 2 farklı insanı yazacağım bazı fallarda kafanız karışmasın.
Binnaz Abla
Elif Işık: yaklaşık 10 fal atmışımdır bana çok destek oldu hakkını yiyemem asla o kötü hallerimde terapi geldi enerjisiyle hep barışacağımızı söyledi. bir de yenisi için fal attığım da bana hayır bununla olmayacak demiştir kendisi. normalde falcılar yenisini duyunca evlendiriyor biliyorsunuz:)
Benna Küçüker: 2 fal attım toplamda 18 dakikalık kayıt atmış sorsanız ne dedi diye hatırlamıyorum. aynı cümleler etrafında anlatmış da anlatmış
Kesira Sirel: kart yorumcusu eğer kötü kart seçerseniz olumsuz konuşur.analiz vs de olmadı zaten ama enerjisini ı ıh sevmedim.
Şevval Erdal: kart yorumcusu eğer kartlarınız olumsuz çıkarsa ona göre konuşuyor. benimkinin aramama nedeni olarak başka kadını söyledi ama inanın olumsuz konuştuğu için bunu yazmıyorum. analiz olarak değerlendirme yapıyorum ayrılma nedenimiz vs bilemedi. ha bir de şubatta yeni bir aşk demiş. ihtimal vermiyorum.
Kerem Avşar: manasız bir faldı. chat fallarına bir daha gitmeyeceğim ağzımdan laf alarak ilerledi ve durumu bilemedi ı ıh.
Can Başaran: bir kart yorumcusu daha. okudu resmen his yok malesef.
Kemal Devrim: şimdi falını okudum da ilk attığım da ne kadar pembe demiştim halbuki hakkını yemişim:) çünkü onun dediği gibi olmuş. ha ama çok pahalı
Peri Sel: bize evlendirdi şu an bilemiyorum:) ama tatlı bir fal okuyunca yine mutlu oldum doğal olarak kızmayın bana:)
Nehir Ateşoğlu: bu ablamız cidden özenli 13 dakikalık fal attı 2 gün önce attım ona fal attım benim eskisi ve yenisinin tüm harflerini saydı bi de sıradan harfler değil u,ş gibi harfler o yüzden ortalık karıştı bahsettiği şeyleri kimin için söyledi bilmiyorum o da emin değil. ama tarfileri muazzam soruma cevap verseydi bi de keşke ama ona yine fal atabilirim kesinlikle.
Sezgi Candan: hem eskisi hem yenisi için attım. şöyle söyliyim evet kopyala yapıştır yazdığını gördüm ama benim düşüncem belli kalıpları var ve onun üzerinden ilerliyor çünkü verdiği harfler çok spesifikti ve karşılaştırınca tuttu. gerçekten 2 farklı insan için yapılan analizler hem çok farklıydı hem çok doğruydu ve kızlar sezgiye attığım ilk falı okudum gerçekten onun söylediği gibi gelişti:) devamı olacak mı bilmiyorum ama
Canım sen geysuyu da beğeniyordun, onunla ilgili yorumun nedir?
Evet sezginin belli bir kalıbı var onu bozmadan falda ne görüyorsa yorumluyor tabi benzer kelime olmasın gayet normal günde kaç kişiye bakıyorlarevet kızlar herkese günaydın ufaktan başlayayım şimdi öncelikle şunu belirtmek istiyorum amacım kimseyi ne kötülemek ne de övmek sadece kendi tecrübelerimi paylaşacağım. benimle zıt şeyler yaşamış olanlarınız muhakkak olacaktır:) bir de ben eskisinden ayrıldıktan sonra yeni biriyle görüştüm benimkini unutmak için o yüzden 2 farklı insanı yazacağım bazı fallarda kafanız karışmasın.
Binnaz Abla
Elif Işık: yaklaşık 10 fal atmışımdır bana çok destek oldu hakkını yiyemem asla o kötü hallerimde terapi geldi enerjisiyle hep barışacağımızı söyledi. bir de yenisi için fal attığım da bana hayır bununla olmayacak demiştir kendisi. normalde falcılar yenisini duyunca evlendiriyor biliyorsunuz:)
Benna Küçüker: 2 fal attım toplamda 18 dakikalık kayıt atmış sorsanız ne dedi diye hatırlamıyorum. aynı cümleler etrafında anlatmış da anlatmış
Kesira Sirel: kart yorumcusu eğer kötü kart seçerseniz olumsuz konuşur.analiz vs de olmadı zaten ama enerjisini ı ıh sevmedim.
Şevval Erdal: kart yorumcusu eğer kartlarınız olumsuz çıkarsa ona göre konuşuyor. benimkinin aramama nedeni olarak başka kadını söyledi ama inanın olumsuz konuştuğu için bunu yazmıyorum. analiz olarak değerlendirme yapıyorum ayrılma nedenimiz vs bilemedi. ha bir de şubatta yeni bir aşk demiş. ihtimal vermiyorum.
Kerem Avşar: manasız bir faldı. chat fallarına bir daha gitmeyeceğim ağzımdan laf alarak ilerledi ve durumu bilemedi ı ıh.
Can Başaran: bir kart yorumcusu daha. okudu resmen his yok malesef.
Kemal Devrim: şimdi falını okudum da ilk attığım da ne kadar pembe demiştim halbuki hakkını yemişim:) çünkü onun dediği gibi olmuş. ha ama çok pahalı
Peri Sel: bize evlendirdi şu an bilemiyorum:) ama tatlı bir fal okuyunca yine mutlu oldum doğal olarak kızmayın bana:)
Nehir Ateşoğlu: bu ablamız cidden özenli 13 dakikalık fal attı 2 gün önce attım ona fal attım benim eskisi ve yenisinin tüm harflerini saydı bi de sıradan harfler değil u,ş gibi harfler o yüzden ortalık karıştı bahsettiği şeyleri kimin için söyledi bilmiyorum o da emin değil. ama tarfileri muazzam soruma cevap verseydi bi de keşke ama ona yine fal atabilirim kesinlikle.
Sezgi Candan: hem eskisi hem yenisi için attım. şöyle söyliyim evet kopyala yapıştır yazdığını gördüm ama benim düşüncem belli kalıpları var ve onun üzerinden ilerliyor çünkü verdiği harfler çok spesifikti ve karşılaştırınca tuttu. gerçekten 2 farklı insan için yapılan analizler hem çok farklıydı hem çok doğruydu ve kızlar sezgiye attığım ilk falı okudum gerçekten onun söylediği gibi gelişti:) devamı olacak mı bilmiyorum ama
Bende kararsızdım kalsın o zamanSelena bende hiç iyi değildi kızlar ya
Evet sezginin belli bir kalıbı var onu bozmadan falda ne görüyorsa yorumluyor tabi benzer kelime olmasın gayet normal günde kaç kişiye bakıyorlar
Sen selenaya baktırmışmıydın bu aralar ona atıp atmama konusunda kararsızım
Selena bende hiç iyi değildi kızlar ya
Evet bende Geysu'yu merak ettim.Mavikurdele10 tatlım elbet yaşadıklarını yazmak zorunda değilsin sadece falları kafamda oturtabilmek için soracağım. Cevap vermesen de olur :) İnan benim için sıkıntı değil yani. Şunu merak ettim. Şimdi siz ayrıydınız ve sen yeniden olacak mı diye attın (hepimiz gibi ) ama esas oğlanı arayan sen oldun ve başladınız tekrar
Bu falcılardan;
- O aramayacak sen arayacaksın ve barışacaksınız diyen oldu mu?
-Ya da sen değil o arayacak barışacaksınız diyen?
ben evleneceksin diyenlere inanmıyorum çok zor bunu bilmeleri o sebeple olumlu konuşanların sizin evlenme durumunu değil de yakın gelceceği bilmeleri ve senin adımınla bu işin olumlu sonuçlanacağını bilmelerini çok önemsiyorumKim bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?