Binnaz Abla

Nedemiş büyüklerimiz sabrın sonu selamettir.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.dostluğunuza zeval gelmesin.

Nedemiş büyüklerimiz sabrın sonu selamettir.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.dostluğunuza zeval gelmesin.

Aminn iyi dileklerin için tesekkur ederim..oda farkında bunun ondan geri cekiliyor biliyorum dostsak bir mesaj atmalı cok merak ettim umarım dediğin gibi olur dua ediyorsan benide unutma sevinirim tesekkurler..

canım benim ah keşke buraya bunu daha önce yazsaydım ve sen de aynı şekilde bu açıklamayı bana yapmış olsaydın:) neden bu kadar görmedim kendimi bilmiyorum inan o da dedi zaten sen kendi hatanı görmüyorsun hiç bi şekilde diye haklı sanırım çok saol

kızlar herkese çok çok teşekkür ederim meleklerim benim inşallah sizlerin de çok çok güzel haberlerini alıcam

Halinize şükredin hanımlar, benimki iki senedir platonik. :)))

Ben platonik miyim o bile belli değil, sen platonik olduğundan eminsen en azından durumunu net biliyorsun off yaa en uyuz olduğum şeyler başıma geliyor. Kararsız insanlardan nefret ediyorum

evet kızlar herkese günaydın ufaktan başlayayım şimdi öncelikle şunu belirtmek istiyorum amacım kimseyi ne kötülemek ne de övmek sadece kendi tecrübelerimi paylaşacağım. benimle zıt şeyler yaşamış olanlarınız muhakkak olacaktır:) bir de ben eskisinden ayrıldıktan sonra yeni biriyle görüştüm benimkini unutmak için o yüzden 2 farklı insanı yazacağım bazı fallarda kafanız karışmasın.

Binnaz Abla
Elif Işık:
yaklaşık 10 fal atmışımdır bana çok destek oldu hakkını yiyemem asla o kötü hallerimde terapi geldi enerjisiyle hep barışacağımızı söyledi. bir de yenisi için fal attığım da bana hayır bununla olmayacak demiştir kendisi. normalde falcılar yenisini duyunca evlendiriyor biliyorsunuz:)

Benna Küçüker: 2 fal attım toplamda 18 dakikalık kayıt atmış sorsanız ne dedi diye hatırlamıyorum. aynı cümleler etrafında anlatmış da anlatmış

Kesira Sirel: kart yorumcusu eğer kötü kart seçerseniz olumsuz konuşur.analiz vs de olmadı zaten ama enerjisini ı ıh sevmedim.

Şevval Erdal:
kart yorumcusu eğer kartlarınız olumsuz çıkarsa ona göre konuşuyor. benimkinin aramama nedeni olarak başka kadını söyledi ama inanın olumsuz konuştuğu için bunu yazmıyorum. analiz olarak değerlendirme yapıyorum ayrılma nedenimiz vs bilemedi. ha bir de şubatta yeni bir aşk demiş. ihtimal vermiyorum.

Kerem Avşar: manasız bir faldı. chat fallarına bir daha gitmeyeceğim ağzımdan laf alarak ilerledi ve durumu bilemedi ı ıh.

Can Başaran: bir kart yorumcusu daha. okudu resmen his yok malesef.

Kemal Devrim: şimdi falını okudum da ilk attığım da ne kadar pembe demiştim halbuki hakkını yemişim:) çünkü onun dediği gibi olmuş. ha ama çok pahalı

Peri Sel:
bize evlendirdi şu an bilemiyorum:) ama tatlı bir fal okuyunca yine mutlu oldum doğal olarak kızmayın bana:)

Nehir Ateşoğlu:
bu ablamız cidden özenli 13 dakikalık fal attı 2 gün önce attım ona fal attım benim eskisi ve yenisinin tüm harflerini saydı bi de sıradan harfler değil u,ş gibi harfler o yüzden ortalık karıştı bahsettiği şeyleri kimin için söyledi bilmiyorum o da emin değil. ama tarfileri muazzam soruma cevap verseydi bi de keşke ama ona yine fal atabilirim kesinlikle.

Sezgi Candan: hem eskisi hem yenisi için attım. şöyle söyliyim evet kopyala yapıştır yazdığını gördüm ama benim düşüncem belli kalıpları var ve onun üzerinden ilerliyor çünkü verdiği harfler çok spesifikti ve karşılaştırınca tuttu. gerçekten 2 farklı insan için yapılan analizler hem çok farklıydı hem çok doğruydu ve kızlar sezgiye attığım ilk falı okudum gerçekten onun söylediği gibi gelişti:) devamı olacak mı bilmiyorum ama

Canım sen geysuyu da beğeniyordun, onunla ilgili yorumun nedir?

Canım sen geysuyu da beğeniyordun, onunla ilgili yorumun nedir?

Evet bende Geysu'yu merak ettim. Mavikurdele10 tatlım elbet yaşadıklarını yazmak zorunda değilsin sadece falları kafamda oturtabilmek için soracağım. Cevap vermesen de olur :) İnan benim için sıkıntı değil yani. Şunu merak ettim. Şimdi siz ayrıydınız ve sen yeniden olacak mı diye attın (hepimiz gibi ) ama esas oğlanı arayan sen oldun ve başladınız tekrar

Bu falcılardan;

- O aramayacak sen arayacaksın ve barışacaksınız diyen oldu mu?
-Ya da sen değil o arayacak barışacaksınız diyen?

ben evleneceksin diyenlere inanmıyorum çok zor bunu bilmeleri o sebeple olumlu konuşanların sizin evlenme durumunu değil de yakın gelceceği bilmeleri ve senin adımınla bu işin olumlu sonuçlanacağını bilmelerini çok önemsiyorum Kim bunlar?

Evet sezginin belli bir kalıbı var onu bozmadan falda ne görüyorsa yorumluyor tabi benzer kelime olmasın gayet normal günde kaç kişiye bakıyorlar
Sen selenaya baktırmışmıydın bu aralar ona atıp atmama konusunda kararsızım

Bir Yolun Var

Sema: ilk attığım falda aklımı okuduğunu düşünüyorum tamamen benim gözümden anlattı başka bir kadından şüphelendiğimi bile yazmış. ikinci ve üçüncü fallarında evlilik gördü:) bilemiyorum olsa ne güzel olur:):)

Fama: benim hatam olduğunu da söyleyen tek falcıdır kendisi:) ama analizlerinde katılmadığım şeyler var.

Asiye:
ı ı h malesef onun yazdıklarına göre sorumluluktan kaçmış çocuk ama alakası yok. ve başka birini çıkarmış ortaya bana aşıkmış söyleyemiyormuş vs yok öyle bir şey.

Medyum Cem:
yapılan analizler yanlıştı ha dönecek diyenlerden ama ilk ayrılığın değil vs demesi ı ıh dememe sebep oluyor. çünkü benim için analizler önemli.

Bilge Hatun: eskisi ve yenisi için atmıştım. benim eskiyi fena kötülemişti. ilk okuduğumda sevinmiştim de şu an haksızlık yaptığımı fark ettim ya ben fallardan çok etkileniyorum kızlar galiba adamı tanıyan benim sonuçta.

Fal Sepeti

Dennis:
tekrar dinledim de olayı çevresel faktörlere bağlamış bi de 3 farklı fal açıcam bekleticem demiş 15 saniye biriyle konuştu gibi geldi bana ve sonra anlatmaya başlamış:)

Nesibe: yeni kişiyi tek hisseden kişiydi gerçekten hisli bir kadın tekrar gideceğim ona :)

Ben Sezgi'nin bakımı beğenmiştim. Çıkar çıkmaz bilmem de yazı stili hoşuma gitti. Bana özgü geldi konuşuyor gibiydi ve samimiydi. Standartta değildi sanki ne soracağımı bilmiş yazdığı her satırın ardından kafamda oluşacak bir sonraki soruyu, bir sonraki cümlede yanıtlamıştı :)

İşte bazı falcılar analizde mükemmel oluyor ileriyi bilmiyor. Biz de anda iyi olanlara iyi diyebiliyoruz. Bu sebeple burda fal baktıran kişilerin "iyi falcı" algısı da değişken. Geçmişi harfi harfine bilen kişi benim için falcı değildir mesela. Ama çok gördüm fal topiklerinnde yaşadıklarımı bildi şok oldum diyen. E onu bende biliyorum

Selena bende hiç iyi değildi kızlar ya

anı yorumlama da mı iyi değildi?

ahahah evet beni arayacak mı beni seviyor mu diye attım fallarımı hep:) tüm falcılar bu zamana kadar o arayacak dedi istisnasız ama şu var evet ben yazdım ama dün buluşalım diyen o oldu o yüzden bu konuda yanıldırlar mı inan ben de bilmiyorum:) nasıl değerlendirmeliyim bilmiyorum o yüzden.
yukarda yazdıklarımdan bilge hatun geri dönmeyecek dedi şevval erdal gelecek ama olmayacak dedi, nesibe bana döneceğini ama onu istemeyeceğimi söyledi. bi de aynen bende o evlilik konusuna inanmıyorum mümkün değil bu kadar uzak gelecek ama okuyunca bi mutlu oluyorum :)

kızlar geysu ve selenayı tellwede yazıcam 2sini de baktırdım:) favorim geysu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…