Binnaz Abla

canım çok haklısın ama şu da var bence ayrılık nedenini bilmeyen birisi bana barışacaksınız dese ne olur demese ne olur hani bu konu da önemli aslında. çünkü çok yakın geçmişi bile bilemiyorsa ileriyi de göremez gibi geliyor bana:)

Aslında sezgiye basta çok kızmıştım çok olumsuzdu sinirlendim çünkü duymak istemediğim ne varsa duygularımı düşünmeden yorumlamıştı önce inanmadım ama sonra anı sanki benimle yaşar gibi anlatmasıda içime kurt düşürdü nitekimde öyle oldu bana baktığı son fal dışında baktırdıklarım çıktı yoksa bende senin gibi düşünüyorum benim bildiklerimi yorumlayan falcı bana göre de iyi değil yalnız şu ayrımda önemli karşı tarafın kafasındakileri bilmesi .benim şöyle bir şansım vardı teyit edebildim şuan hatırlamıyorum ama birkaç falcı iyi bildi bu durumu

Tellwe

Yeşil Çingene:
benim sürekli gittiğim bir falcıdır kendisi çok özenli bulurum duygular üzerinden hareket etmiyor malesef mantık çerçevesinden değerlendiriyor eskisi dönecek dedi ve onu malesef hiç ama hiç sevmiyor.:) barışma diyor bana haklı çünkü benimkinin yaşam tarzı biraz farklı. yenisi için çok olumlu konuştu karakter olarak. bi de kesin şu olur bu olur demez bana bunu seçersen şöyle olur gibisinden konuşur.

Geysu: herkesin eminim bir favorisi vardır benim favorim da geysu. analizler gerçekten doğruydu her anlamda ayrılık nedeni çocuğun karakteri tekrar barışma durumumuz ancak şunu da söyledi mesela bu ilişkinin geleceği sana bağlı o değişmeyecek dedi dün benimkiyle konuşmamızda geçen cümle bu ilişki senin elinde senden anlayış bekliyorum dedi bi de 2 kişi arasında bocalayacağın bir dönem görüyorum karar senin demiş.

Serüven: kitap falı atmıştım sanırım bir daha atmam atarsam kahve atarım çünkü karışık gelmişti bana bi de şu var iletişim tarihini şubat-temmuz dedi çıkmadı sayıyorum

Akrepgöz:
olmayacak kavga edeceksiniz dedi iletişim tarihine şubat mart dedi çıkmadı sayıyorum bi de başkasıyla evlendirdi

Fallarkraliçesi: eskisiyle barışacaksınız ama olmayacak demiş. başka biriyle evlendirmiş.

Medyumhiper: okudum da senden beklentisi var adım atma konusunda demiş bunu diyen tek kişi sanırım şimdi fark ettim. aramızdaki ilişkiyi futbol maçına benzetmiş bi de bizi evlendirmiş:)

Blackpearl: eskisi dönecek demiş ama yeterli değildi.

Eveline: eskisi dönecek ama istemeyeceksiniz demiş. yenisiyle olacaksın demiş

Hislerenerji: enteresan detaylar bilse de yenisiyle evleneceğimi söylemiş

Nazarr: bu ablamız içten tatlı fakat asla seninle olmak istemiyor demiş ama öyle olmadı

Asmara:
neden fal attım diye sordurtmuş kendisi:) burçlardan yürümüş karakterden yürümüş ki herkese uyabilir yazdıkları yenisiyle evlendirmiş

Medyumemine: yine kendime kızdığım bir fal. 2017 aşk hayatı sayfasından alıp koymuş gibi hiç bir şey yoktu.

Benbillur: ben bu ablamızı çok sevmiştim de olmadı maalesef eskisi için söyledikleri tutmadı yenisiyle evlendirdi.

Kahinhanım: benim eskiyi feci kötülemiş:) dönmeyecek diyenlerden

Selena: çok ince tatlı bir bayan biraz mailleştik kızlar kendisi hem yaşı büyük hem gıda mühendisi hem de gönüllü işlerde çalışıyormuş saygılarım sonsuz. fal konusunda kararsızım çünkü o da çok net göremediği şeyler olduğunu belirtti. eskisi için dönecek ama istemeyeceksin gibisinden konuştu.

Byzmelek:
sildiğim tek faldır. bu kadar olumsuz da olunmaz yenisine yalancı seninle öylesine görüşüyor vs demeseydi olumsuzunu kaldırabilirdim ama çocuğun yalandan nefret ettiğini çok çok iyi biliyorum. eskisi için ne dedi hatırlamıyorum sildim çünkü.

kızlar bu kadar kendimi tebrik ederim fallarla kafayı bozduğum için

Hadi gözün aydın canım, herşey güzel olsun inşallah bu arada ben de geysuya bayılıyorum o yüzden sordum :)

Hadi gözün aydın canım, herşey güzel olsun inşallah bu arada ben de geysuya bayılıyorum o yüzden sordum :)

amin amin canım benim:) biz senle baya konuşmuştuk yeni bir gelişme oldu mu senin o konularla ilgili sana yazmadan yine okudum ay yine kafam karıştı hahah

Sizden olumlu elektrik aldım ben. Her şey yoluna girecek inşallah. :)

Tesekkur ederim ama çok tuhaf ben topic in en vesveseli karamsar kiziyim

Ayyy bunu insAllah Allah yazdirtmistir sana cnm ama ihtimal çok dusuk..ben platonigim konustukta birseyler ama o iliskiden korkuyo vs. sonucta o aşık deil sadece oncesinde dostum du ama oda biter boyle yaparsa dostta olsak bulustuktan sonra aramama nedir ya.....
benim iliskim tek tarafli ve uzucu...nie birakmiyorsun şu adami dersen malesef baglandim...yani nerden olumlu elektrik aldin bilemedim ama yine gulumsetttin saol

Ben platonik miyim o bile belli değil, sen platonik olduğundan eminsen en azından durumunu net biliyorsun off yaa en uyuz olduğum şeyler başıma geliyor. Kararsız insanlardan nefret ediyorum

Oglak misin benimkide oyle cunku ayni onun kurdugu cumle bu

Çingene ve geysu sana tarih vermiş miydi.
Yada söyle sorayım tarih tuttu diyecegim bir falın var mi

Çingene ve geysu sana tarih vermiş miydi.
Yada söyle sorayım tarih tuttu diyecegim bir falın var mi

var canım: yeşil çingene, geysu,sema,elif ışık,kerem avşar, nehir ateşoğlu, aslında çoğu aralıktan itibaren vermişti de nehirin 2 gün önce 1 vade demesi güzel rastlantı oldu:)

Huahah bende ne oldugumu bilmiyorum henuz yuzune bakabilmis degilim

Ben baktım da noldu..simdiki aklim olsa okadar dua etmistim onun icin hicbirini etmezdim cok kotu ekti beni..ok biz dost olarak bulussakta 1 hafta aramayan erkek hakkinda ne dusunulur kizlar???

tecrube olarak yaziyorum onu bekledigim ettifim dualar attigim fallara lanet okuyorum bihaftadir....

ben birini isteyemiyorum allahtan ne biliyim belkide dilime gelmiyor.
kotu hissetme kendini belki "acaba soyle yapsaydim boyle etseydim" diyip durcaktin. yinede lanet okuma sans iste..

amin amin canım benim:) biz senle baya konuşmuştuk yeni bir gelişme oldu mu senin o konularla ilgili sana yazmadan yine okudum ay yine kafam karıştı hahah
:) yok tatlım benim rutin hayatım devam ediyor, o Yensi için geysu başkası var demişti ve anlatmıştı kızı aynı gün öğrenmiştim öyle olduğunu en hızlı çıkan falım :) diğeri biraz karışık olunca gelişme falan Yok beklemiyorum da, ama sana sevindim

canım bahsettiğin durumla ilgili teyit edebildim demişsin hangi falcılar iyi bildi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…