- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Ben Sezgi'nin bakımı beğenmiştim. Çıkar çıkmaz bilmem de yazı stili hoşuma gitti. Bana özgü geldi konuşuyor gibiydi ve samimiydi. Standartta değildi sanki ne soracağımı bilmiş yazdığı her satırın ardından kafamda oluşacak bir sonraki soruyu, bir sonraki cümlede yanıtlamıştı :)
İşte bazı falcılar analizde mükemmel oluyor ileriyi bilmiyor. Biz de anda iyi olanlara iyi diyebiliyoruz. Bu sebeple burda fal baktıran kişilerin "iyi falcı" algısı da değişken. Geçmişi harfi harfine bilen kişi benim için falcı değildir mesela. Ama çok gördüm fal topiklerinnde yaşadıklarımı bildi şok oldum diyen. E onu bende biliyorum
anı yorumlama da mı iyi değildi?
Aslında sezgiye basta çok kızmıştım çok olumsuzdu sinirlendim çünkü duymak istemediğim ne varsa duygularımı düşünmeden yorumlamıştı önce inanmadım ama sonra anı sanki benimle yaşar gibi anlatmasıda içime kurt düşürdü nitekimde öyle oldu bana baktığı son fal dışında baktırdıklarım çıktı yoksa bende senin gibi düşünüyorum benim bildiklerimi yorumlayan falcı bana göre de iyi değil yalnız şu ayrımda önemli karşı tarafın kafasındakileri bilmesi .benim şöyle bir şansım vardı teyit edebildim şuan hatırlamıyorum ama birkaç falcı iyi bildi bu durumuBen Sezgi'nin bakımı beğenmiştim. Çıkar çıkmaz bilmem de yazı stili hoşuma gitti. Bana özgü geldi konuşuyor gibiydi ve samimiydi. Standartta değildi sanki ne soracağımı bilmiş yazdığı her satırın ardından kafamda oluşacak bir sonraki soruyu, bir sonraki cümlede yanıtlamıştı :)
İşte bazı falcılar analizde mükemmel oluyor ileriyi bilmiyor. Biz de anda iyi olanlara iyi diyebiliyoruz. Bu sebeple burda fal baktıran kişilerin "iyi falcı" algısı da değişken. Geçmişi harfi harfine bilen kişi benim için falcı değildir mesela. Ama çok gördüm fal topiklerinnde yaşadıklarımı bildi şok oldum diyen. E onu bende biliyorum
anı yorumlama da mı iyi değildi?
Gel sarılalım kardeşim hahahah
Hadi gözün aydın canım, herşey güzel olsun inşallahahahah evet beni arayacak mı beni seviyor mu diye attım fallarımı hep:) tüm falcılar bu zamana kadar o arayacak dedi istisnasız ama şu var evet ben yazdım ama dün buluşalım diyen o oldu o yüzden bu konuda yanıldırlar mı inan ben de bilmiyorum:) nasıl değerlendirmeliyim bilmiyorum o yüzden.
yukarda yazdıklarımdan bilge hatun geri dönmeyecek dedi şevval erdal gelecek ama olmayacak dedi, nesibe bana döneceğini ama onu istemeyeceğimi söyledi. bi de aynen bende o evlilik konusuna inanmıyorum mümkün değil bu kadar uzak gelecek ama okuyunca bi mutlu oluyorum :)
kızlar geysu ve selenayı tellwede yazıcam 2sini de baktırdım:) favorim geysu bu arada
Hadi gözün aydın canım, herşey güzel olsun inşallahbu arada ben de geysuya bayılıyorum o yüzden sordum :)
Sizden olumlu elektrik aldım ben. Her şey yoluna girecek inşallah. :)
Ben platonik miyim o bile belli değil, sen platonik olduğundan eminsen en azından durumunu net biliyorsunoff yaa en uyuz olduğum şeyler başıma geliyor. Kararsız insanlardan nefret ediyorum
Çingene ve geysu sana tarih vermiş miydi.Tellwe
Yeşil Çingene: benim sürekli gittiğim bir falcıdır kendisi çok özenli bulurum duygular üzerinden hareket etmiyor malesef mantık çerçevesinden değerlendiriyor eskisi dönecek dedi ve onu malesef hiç ama hiç sevmiyor.:) barışma diyor bana haklı çünkü benimkinin yaşam tarzı biraz farklı. yenisi için çok olumlu konuştu karakter olarak. bi de kesin şu olur bu olur demez bana bunu seçersen şöyle olur gibisinden konuşur.
Geysu: herkesin eminim bir favorisi vardır benim favorim da geysu. analizler gerçekten doğruydu her anlamda ayrılık nedeni çocuğun karakteri tekrar barışma durumumuz ancak şunu da söyledi mesela bu ilişkinin geleceği sana bağlı o değişmeyecek dedi dün benimkiyle konuşmamızda geçen cümle bu ilişki senin elinde senden anlayış bekliyorum dedi bi de 2 kişi arasında bocalayacağın bir dönem görüyorum karar senin demiş.
Serüven: kitap falı atmıştım sanırım bir daha atmam atarsam kahve atarım çünkü karışık gelmişti bana bi de şu var iletişim tarihini şubat-temmuz dedi çıkmadı sayıyorum
Akrepgöz: olmayacak kavga edeceksiniz dedi iletişim tarihine şubat mart dedi çıkmadı sayıyorum bi de başkasıyla evlendirdi
Fallarkraliçesi: eskisiyle barışacaksınız ama olmayacak demiş. başka biriyle evlendirmiş.
Medyumhiper: okudum da senden beklentisi var adım atma konusunda demiş bunu diyen tek kişi sanırım şimdi fark ettim. aramızdaki ilişkiyi futbol maçına benzetmiş bi de bizi evlendirmiş:)
Blackpearl: eskisi dönecek demiş ama yeterli değildi.
Eveline: eskisi dönecek ama istemeyeceksiniz demiş. yenisiyle olacaksın demiş
Hislerenerji: enteresan detaylar bilse de yenisiyle evleneceğimi söylemiş
Nazarr: bu ablamız içten tatlı fakat asla seninle olmak istemiyor demiş ama öyle olmadı
Asmara: neden fal attım diye sordurtmuş kendisi:) burçlardan yürümüş karakterden yürümüş ki herkese uyabilir yazdıkları yenisiyle evlendirmiş
Medyumemine: yine kendime kızdığım bir fal. 2017 aşk hayatı sayfasından alıp koymuş gibi hiç bir şey yoktu.
Benbillur: ben bu ablamızı çok sevmiştim de olmadı maalesef eskisi için söyledikleri tutmadı yenisiyle evlendirdi.
Kahinhanım: benim eskiyi feci kötülemiş:) dönmeyecek diyenlerden
Selena: çok ince tatlı bir bayan biraz mailleştik kızlar kendisi hem yaşı büyük hem gıda mühendisi hem de gönüllü işlerde çalışıyormuş saygılarım sonsuz. fal konusunda kararsızım çünkü o da çok net göremediği şeyler olduğunu belirtti. eskisi için dönecek ama istemeyeceksin gibisinden konuştu.
Byzmelek: sildiğim tek faldır. bu kadar olumsuz da olunmaz yenisine yalancı seninle öylesine görüşüyor vs demeseydi olumsuzunu kaldırabilirdim ama çocuğun yalandan nefret ettiğini çok çok iyi biliyorum. eskisi için ne dedi hatırlamıyorum sildim çünkü.
kızlar bu kadar kendimi tebrik ederim fallarla kafayı bozduğum için
Çingene ve geysu sana tarih vermiş miydi.
Yada söyle sorayım tarih tuttu diyecegim bir falın var mi
Huahah bende ne oldugumu bilmiyorum henuz yuzune bakabilmis degilimBen platonik miyim o bile belli değil, sen platonik olduğundan eminsen en azından durumunu net biliyorsunoff yaa en uyuz olduğum şeyler başıma geliyor. Kararsız insanlardan nefret ediyorum
Huahah bende ne oldugumu bilmiyorum henuz yuzune bakabilmis degilim
Ahahahvar canım: yeşil çingene, geysu,sema,elif ışık,kerem avşar, nehir ateşoğlu, aslında çoğu aralıktan itibaren vermişti de nehirin 2 gün önce 1 vade demesi güzel rastlantı oldu:)
ben birini isteyemiyorum allahtan ne biliyim belkide dilime gelmiyor.Ben baktım da noldu..simdiki aklim olsa okadar dua etmistim onun icin hicbirini etmezdim cok kotu ekti beni..ok biz dost olarak bulussakta 1 hafta aramayan erkek hakkinda ne dusunulur kizlar???
tecrube olarak yaziyorum onu bekledigim ettifim dualar attigim fallara lanet okuyorum bihaftadir....
:) yok tatlım benim rutin hayatım devam ediyor, o Yensi için geysu başkası var demişti ve anlatmıştı kızı aynı gün öğrenmiştim öyle olduğunu en hızlı çıkan falım :) diğeri biraz karışık olunca gelişme falan Yok beklemiyorum da, ama sana sevindimamin amin canım benim:) biz senle baya konuşmuştuk yeni bir gelişme oldu mu senin o konularla ilgili sana yazmadan yine okudum ay yine kafam karıştı hahah
Aslında sezgiye basta çok kızmıştım çok olumsuzdu sinirlendim çünkü duymak istemediğim ne varsa duygularımı düşünmeden yorumlamıştı önce inanmadım ama sonra anı sanki benimle yaşar gibi anlatmasıda içime kurt düşürdü nitekimde öyle oldu bana baktığı son fal dışında baktırdıklarım çıktı yoksa bende senin gibi düşünüyorum benim bildiklerimi yorumlayan falcı bana göre de iyi değil yalnız şu ayrımda önemli karşı tarafın kafasındakileri bilmesi .benim şöyle bir şansım vardı teyit edebildim şuan hatırlamıyorum ama birkaç falcı iyi bildi bu durumu
Oglak misin benimkide oyle cunku ayni onun kurdugu cumle bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?