- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Başak burcuyum mantık insanıOğlak ve Başak toprak grubu netliği sever, sürüncemede olan herşeyden nefret eder.
benimki de başak var mı tavsiyelerin:)
Aslında erkek ve kadında Başak değişken biraz.
Hatalıysam alttan girer üstten çıkar vicdanım rahat edene kadar kendimi affettirmek için elimden ne gelirse yaparım. Ama hata bende değilse asla arayan ben olmam. Hatasını anlayana kadar beklerim bir ömür sürecek dahi olsa :)
İlgini gösterdiğini hissettir. Erkeklerin çoğu pohpohlanmaya çok meraklı ama Başak erkeği bunu duymak istiyor. Yakın bir arkadaşım Başak burcu erkeğiydi. Görüştüğü kızların bakımlı olmasına çok dikkat ediyordu. Özellikle onun için bakımlı olduğunu hissederse onu önemsediğini düşünüyor.
Sana canım sıkkın biraz izin ver derse izin ver. Mırın kırın hiç etme. Aradan 3-5 saat geçtikten sonra özlediğini ifade et. Kafasını bişeye taktıysa onu çözene kadar gözü kimseyi görmüyor. Bi de akıl verme. Asla önceki konuları açıp zaten geçen sefer de böyle yapmıştın la başlayan cümleler kurma başak erkeği için yıkım sebebi
Ben o fiyattan baktırdımBu arada nehir'in fiyatı 32.5 tl yapmasından şu an haberim oldu.
Suan basak burcu erkegiyle beraberim ahh bana yol gosterAslında erkek ve kadında Başak değişken biraz.
Hatalıysam alttan girer üstten çıkar vicdanım rahat edene kadar kendimi affettirmek için elimden ne gelirse yaparım. Ama hata bende değilse asla arayan ben olmam. Hatasını anlayana kadar beklerim bir ömür sürecek dahi olsa :)
İlgini gösterdiğini hissettir. Erkeklerin çoğu pohpohlanmaya çok meraklı ama Başak erkeği bunu duymak istiyor. Yakın bir arkadaşım Başak burcu erkeğiydi. Görüştüğü kızların bakımlı olmasına çok dikkat ediyordu. Özellikle onun için bakımlı olduğunu hissederse onu önemsediğini düşünüyor.
Sana canım sıkkın biraz izin ver derse izin ver. Mırın kırın hiç etme. Aradan 3-5 saat geçtikten sonra özlediğini ifade et. Kafasını bişeye taktıysa onu çözene kadar gözü kimseyi görmüyor. Bi de akıl verme. Asla önceki konuları açıp zaten geçen sefer de böyle yapmıştın la başlayan cümleler kurma başak erkeği için yıkım sebebi
Suan basak burcu erkegiyle beraberim ahh bana yol goster
Başak demeyin bana tansiyonum düşüyorAllah mesut etsin. Sevdiğinizi hissettirin, net olun. Egosunu okşayın. İşiyle ilgili akıl vermeyin. Çok işkolik oluyorlar hele kendi işiyse. Oh shit!
Benim hakkımda ne düşünüyor diye sorarsan anlık olur. Ben öyle soruyorumKızlar selam1 ay önce ilk kez fal atmıştım nehir atesogluna baya da güzel bildi aslında.Tarih için 1 ay icinde demişti gerci ne gelen var ne giden o ayri
De ben sanırım fal atarken ne yazacağımı bilmiyorum siz ne yazıp atıyosunuz biraz cahilim de bu konuda.Ben daha çok anlık ne durumda olduğunu öğrenmek istemiştim mesela ama sadece neden ayrıldığımız ve ne zaman barışacağımız falan vardı yorumda bilemedim.Bana bi el atın
Ayy kesinlikle ben oğlak burcuyum yarım kalan herseyden nwfret ederim herseyi kafamızda görev gibi gördüğümüz için netlik insanıyız görevi bitirme güdüsüyle ilerliyoruz keza basakla oğlak cok benzer zaten birbirimeBaşak burcuyum mantık insanıOğlak ve Başak toprak grubu netliği sever, sürüncemede olan herşeyden nefret eder.
Başak burcuyum mantık insanıOğlak ve Başak toprak grubu netliği sever, sürüncemede olan herşeyden nefret eder.
Ayy kesinlikle ben oğlak burcuyum yarım kalan herseyden nwfret ederim herseyi kafamızda görev gibi gördüğümüz için netlik insanıyız görevi bitirme güdüsüyle ilerliyoruz keza basakla oğlak cok benzer zaten birbirime
Valla hiç sevmeyiz sürüncemede olan seyleri beni cevrem ani kararlarımla tanır çok fikir degiştirmem yaniKizlarrrrrrrrrr benimki burcunu yalan soylemis olabilir mi oda oglak beni netsizlikte surunduruyo...hatta falcilardan biri vardi bu adam net olmasini beklersen coooook beklersin dediydi
oglak burcu erkegi demeyin cildircammmm
Aslında erkek ve kadında Başak değişken biraz.
Valla hiç sevmeyiz sürüncemede olan seyleri beni cevrem ani kararlarımla tanır çok fikir degiştirmem yani
ben birini isteyemiyorum allahtan ne biliyim belkide dilime gelmiyor.
kotu hissetme kendini belki "acaba soyle yapsaydim boyle etseydim" diyip durcaktin. yinede lanet okuma sans iste..
Allah mesut etsin. Sevdiğinizi hissettirin, net olun. Egosunu okşayın. İşiyle ilgili akıl vermeyin. Çok işkolik oluyorlar hele kendi işiyse. Oh shit!
Amaaann boşver oğlağın cakması da orjinalı de gıcık oluyoBirde hep iltifat bekliyor buna ne dersiniz kizlar...oglak adi batsin onun iste rahmetli enisteniz hep iltifat beklerdi
Sana yemin ediyorum bu adamin en buyuk sorunu net olmamak demekki bitek o huyu gecmemis burcunun yada ortayaslarda yukselen burcu devreye girdigindendir...
adamla bulusana kadar benim.annecigimden emdigim sutu burnumdan getirdi hep cayiyordu kiskivrak yakaladim
simdide arasammi aramasammi ben bu iliskiye baslarmiyim seklinde düşünp duruyo nanet herif nefret ediyorum artik ondan....ya bi fala oturuyorum adam sen net real bu kizdin bunla ne isin var diyo
bula bula cakma oglak bulmusumm aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?