37 yasındaymış bu adam neden kararsz ? Bu yastan sonra yani iş iş nereye kadar.. 27 yasındaym cocuk istiyorum , evlenmek düzen kurmak istiyorum...hafiften göz kenarlarım çöktü onun derdine düştüm yaşlı görüntüyle gelinlk gymek istemiyorum , cocuğumu geç doğurmak istermiyorum ...Iskolik iskolik oglakta iskolik ...asla sevdigi kadin isinden onemli deilmis ki bana bunu söyledi ustelik..
yatacak yerleri yok bunlarin ne paracu mevkici insanlar..
37 yasındaymış bu adam neden kararsz ? Bu yastan sonra yani iş iş nereye kadar.. 27 yasındaym cocuk istiyorum , evlenmek düzen kurmak istiyorum...hafiften göz kenarlarım çöktü onun derdine düştüm yaşlı görüntüyle gelinlk gymek istemiyorum , cocuğumu geç doğurmak istermiyorum ...
en nefret ettgm erkek tipi geçmişe takıntılı...bundan sonra Tanıştığım adama ilk cümlem bu olacak unutmadgn bri varsa ben hiç yokum...Ne olacak klasik ciddi dusundugu kiz terk etmis...eseri ise bana kaldi..ben cektim onu hayatima..suclu gunahkar benim..ben 30um onla yaptigimiz bebekleri hep ruyamda görürdüm.....sana kim demis okul arkadasinla ask yasa diys sonu belli tabiiki ..ah ben cok duygusal aptal bi kizim..kucukken pahali bir bebegim vardi onu ucuz bir taso karsilignda satmistim....bu adam taso...bende hala o aptal cocuk..
en nefret ettgm erkek tipi geçmişe takıntılı...bundan sonra Tanıştığım adama ilk cümlem bu olacak unutmadgn bri varsa ben hiç yokum...
Bence tekrar kazık yemekten korkuyorlar.Sen ne kadar güven verirsen ver kafasına kesin bu da aldatır terkedir şablonu var
Bu sefer de sen mi ayrıldınkızlar size bir şey diyeyim mi, dönen adamdan da bir halt olmuyor
anca onu ne kadar gözünüzde büyüttüğünüzü görüyorsunuz ve unutmanıza yardımcı oluyor…
Ask işte insana Kendine engel olamıyor benimkide evlilikten donmus nişanlısı aldatmis toprak bile bu sağlam kazık yemiş bu ya eski karısı ya eski nişanlısı dedi ben o an şok gecirnistum sevgili lafını duyunca ses tonu üstüne başa basa bu konuya bakış açımi biliyorsun diyor.Yani geniş anlamda Türkçesi ben saglam kazık yedim o yüzden sevgili olayını istemiyorum.
adam işine aşık meselaben bunu görüyorum ama kendisi kabul etmiyor biz aynı alanda çalışıyoruz, benden yardım istediğinde düşüp bayılacaktım bak o kadar haklısın iyi bari bak dediklerini de yapardım ben hep, tanımışım demek ki. bu arada düzenlerine bayılırım, bizimkinin dolabını bir açın aynı şiir gibi. takım elbiseler renk sırasında, gömlekler keza.
ah başaklar bir de ketum ve korkak olmasanız çok tatlısınız aslında
Ehehhehe. Benim de dolabım öyledir renk sırası var.Kardeşim dolabımdan kıyafet aşırıp sonradan yerine bile koysa bilirim ben. Sen burdan şunu mu aldın derim, abla nerden anladın? Aldığım gibi yerine koydum der
Sus! Sen bilmezsin onun kendi içinde bir intizamı var anlarım ben diyorum
Bu arada topikte metrekareye maşallah kaç tane beklenen Başak erkeği düşüyormuş meğer
Ask işte insana Kendine engel olamıyor benimkide evlilikten donmus nişanlısı aldatmis toprak bile bu sağlam kazık yemiş bu ya eski karısı ya eski nişanlısı dedi ben o an şok gecirnistum sevgili lafını duyunca ses tonu üstüne başa basa bu konuya bakış açımi biliyorsun diyor.Yani geniş anlamda Türkçesi ben saglam kazık yedim o yüzden sevgili olayını istemiyorum.
Kurtardim canım ne yapalım onlar kazık atmisssa bizim sucumuz ne o senin problemin benim problemim değil ki geçmişi sürekli hatirliyorlar cunku
Yaaa bırak bu işleri deseydin. Ben buna inanmıyorum. Bunu bir kadın dese anlarım çünkü bir kadın erkeğe güvenmek ister. Sadece sadakat anlamında güvenden bahsetmiyorum. Daha korunup kollanmak ihtiyacında olduğu için güveneceği, gurur duyacağı, özgüveni yüksek, kendinden emin adam olsun ister.
Erkek öyle değil. Tamam kazık yemiş olabilir ama karşısındakini gerçekten isteyen adam geçmişe bakmaz bodoslama dalar olaya. Ben bahane görüyorum bu söylediği sebebi.
Daha önce güvenim zedelendi diyen erkek eşittir (=) daha önce hiç kimseye karşı bu denli yoğun hislerim olmadı diyen erkek
Kimse bana başak erkeği demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?