Binnaz Abla

Takılmak istese takılır bence bunlar.Sanirim başlarsa daha fazla etkilenmekten korkuyorlar.Bu bile aşık olmaktan korktuğunun gostergesi

Düşün ben oğlağım adam benden beter

Aynen ama yuva çocukları ya başaklar 3 tane tanıdım 3ude aileler babası olurlar ben bitane basak bulamadım ya hiç bana hep koç oglak boga gibi en ters burclar denk geldi..
oglagın kızı iyidir kızz yuvacı olurlar iki en yakın kız arkadasım oglak hayvan gibi sevdiğim sevgilim oglak var bu işte bir gariplik ben akrebim çünkü

Yuvasına kızı da erkegş de cok baglı oglakların ama işte ters insanlarız dik kafa ben de oleyim inada bindi mi ölsem adın atmam

Yuvasına kızı da erkegş de cok baglı oglakların ama işte ters insanlarız dik kafa ben de oleyim inada bindi mi ölsem adın atmam

Evet aile zoruyla evlenen de cok oluyor ama oglaklarda yuva aile onlar için put hani mutsuzda olsalar yapıyorlar
akrebe eş yok zaten ben onu biliyorum coktandır

Ahaha bu benim paravanım doğru Aşık olmaktan korkuyorum ama sen benle biraz daha ilgilen bakalım ne olcak istemem yan cebime

Ahaha bu benim paravanım doğru Aşık olmaktan korkuyorum ama sen benle biraz daha ilgilen bakalım ne olcak istemem yan cebime

Hahh aynı benmkini özeti ya iyide aşka inanmıyorum demek için aşkı bilmek gerekiyor bu bir,ikincisiyse onceden aşık olmak gerekiyor bu ben cok kıskancım....offf

oglagın kızı iyidir kızz yuvacı olurlar iki en yakın kız arkadasım oglak hayvan gibi sevdiğim sevgilim oglak var bu işte bir gariplik ben akrebim çünkü
hahah bende akrebim oglakta biseyler cekiyor su+toprak anahtar kilit misali
Evet aile zoruyla evlenen de cok oluyor ama oglaklarda yuva aile onlar için put hani mutsuzda olsalar yapıyorlar
akrebe eş yok zaten ben onu biliyorum coktandır

Bi tek basınalik var bende de aliskanlik mi , biri gelicek duzeni mi bozucak hissi mi neyse iste zaten kimseyle cuk olmicak e o zaman olmasin hesabi.

binnaz mail atmıs bekleyin supriz var diye, hediye puan vereceklerini sanmıyorum, bir ara tüm fallar 1 tl olmustu keske oyle bir sey olsa
Bence 1 tl olmasi da kötü zaten çok kişi fal baktiriyo daha bi yığılma olur. Bu da bize kötü enerjilerinide biriktigi fal olarak geri döner.

Arada içime doğuyor böyle sebepsiz hiiiç üzülme canım benim inşallah Rabbim hakkında hayırlısıyla güzel bir sonuç verecektir. Zaten erkekler er ya da geç dönerler sonuç hatun kişisinde biter. Çoktan vazgeçmemişse olur, yoksa olmaz. Ben buna inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…