Düşün ben oğlağım adam benden beterAyy çok titiz onlar..iki tane başakla aynı odada çalışmıştım..hatırlamak istemiyorum
Düşün ben oğlağım adam benden beter
Yuvasına kızı da erkegş de cok baglı oglakların ama işte ters insanlarız dik kafa ben de oleyim inada bindi mi ölsem adın atmamAynen ama yuva çocukları ya başaklar 3 tane tanıdım 3ude aileler babası olurlar ben bitane basak bulamadım ya hiç bana hep koç oglak boga gibi en ters burclar denk geldi..
oglagın kızı iyidir kızzyuvacı olurlar iki en yakın kız arkadasım oglak hayvan gibi sevdiğim sevgilim oglak var bu işte bir gariplik ben akrebim çünkü
Yuvasına kızı da erkegş de cok baglı oglakların ama işte ters insanlarız dik kafa ben de oleyim inada bindi mi ölsem adın atmam
Ayyy bende böyle düşünüyordum...ya bu aşık olmaktan korkuyor ...hayır kendimde birşey gördüğümden felan değil sürekli bu korku havası yavas yavas aska kaydıgının gostergesi değilmi..
Artı 'ben aşka inanmıyorum' diyen erkek çoktan aşık olmaya başlamış erkek bence ....
Ahaha bu benim paravanım doğruAşık olmaktan korkuyorum ama sen benle biraz daha ilgilen bakalım ne olcak istemem yan cebime
hahah bende akrebim oglakta biseyler cekiyor su+toprak anahtar kilit misalioglagın kızı iyidir kızzyuvacı olurlar iki en yakın kız arkadasım oglak hayvan gibi sevdiğim sevgilim oglak var bu işte bir gariplik ben akrebim çünkü
Evet aile zoruyla evlenen de cok oluyor ama oglaklarda yuva aile onlar için put hani mutsuzda olsalar yapıyorlar
akrebe eş yok zaten ben onu biliyorum coktandır
benim merak ettiğim binnaz hediye puan vericek mi ??İndirim kim yapacak....yılbası indirimi gelecek sitelere kime atmalı?ay falcı bırakmadım
benim merak ettiğim binnaz hediye puan vericek mi ??İndirim kim yapacak....
Bence 1 tl olmasi da kötü zaten çok kişi fal baktiriyo daha bi yığılma olur. Bu da bize kötü enerjilerinide biriktigi fal olarak geri döner.binnaz mail atmıs bekleyin supriz var diye, hediye puan vereceklerini sanmıyorum, bir ara tüm fallar 1 tl olmustu keske oyle bir sey olsa
vavvv iyimiş ama yığılmadan site çöker:)))zaten iyi bakım da yapamazlar zannetmem:)))binnaz mail atmıs bekleyin supriz var diye, hediye puan vereceklerini sanmıyorum, bir ara tüm fallar 1 tl olmustu keske oyle bir sey olsa
Ya ben tellwenin indirimini hic gormedim cidden araada falcilar keńdisi yapiyorKızlar tellwe de indirim yapıyor mu yeni yılda?
Arada içime doğuyor böyle sebepsizpythia .!.:Tesekkur ederim ama çok tuhaf ben topic in en vesveseli karamsar kiziyim
Ayyy bunu insAllah Allah yazdirtmistir sana cnm ama ihtimal çok dusuk..ben platonigim konustukta birseyler ama o iliskiden korkuyo vs. sonucta o aşık deil sadece oncesinde dostum du ama oda biter boyle yaparsa dostta olsak bulustuktan sonra aramama nedir ya.....
benim iliskim tek tarafli ve uzucu...nie birakmiyorsun şu adami dersen malesef baglandim...yani nerden olumlu elektrik aldin bilemedim ama yine gulumsetttin saol
Bi yeşil çingene bi geysu fena olmazdı aslında :))) okuyorsanız duyrulur efendiim :)))Ya ben tellwenin indirimini hic gormedim cidden araada falcilar keńdisi yapiyor
Ahhh canim suan is kuruyor sanirsin sevgilisi oAllah mesut etsin. Sevdiğinizi hissettirin, net olun. Egosunu okşayın. İşiyle ilgili akıl vermeyin. Çok işkolik oluyorlar hele kendi işiyse. Oh shit!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?