Binnaz Abla

Selam kızlar. Bu benimki yine cuma mesajı attı iki hafta ara verdi şimdi tekrar attı. NE yapmaya çalışıyor bu simdi anlamadım.

Sizce bana mı yazdı peki hayatta atmazdi cuma mesajı

Selam kızlar. Bu benimki yine cuma mesajı attı iki hafta ara verdi şimdi tekrar attı. NE yapmaya çalışıyor bu simdi anlamadım.

Ya ben olsam iğneleyici ve komik bir mesaj atardım ahahah çok garip değil mi ama yaa neden Cuma
bu kaçıncı Cuma mesajı? Haftaya perşembe yarın Cuma diye mesaj at bence

Aynen Dolce Vita bende anlamadım. Aunen zehrina bu kaçıncı mesaj niye atiyor anlamıyorum namazinda niyazinda olsa tamam diycem bir de her zaman atsa tamam diycem

Daha uç hafta önce konustuk.İse girdim ondan aradı.Ama hiç adeti değildir bir senedir tanıyorum hiç cuma mesajı atmadi iki hafta önce attı geçen hafta atmamisti şimdi attı bu ne böyle yani

Daha uç hafta önce konustuk.İse girdim ondan aradı.Ama hiç adeti değildir bir senedir tanıyorum hiç cuma mesajı atmadi iki hafta önce attı geçen hafta atmamisti şimdi attı bu ne böyle yani
Canım tamamen sen tepki ver ve konu açılsın ilerlesin diye yapıyor, konuşmak istiyorsan kızların dediği gibi perşembe günü yarın cuma yaz:) hem komik olur

Aynen Dolce Vita bende anlamadım. Aunen zehrina bu kaçıncı mesaj niye atiyor anlamıyorum namazinda niyazinda olsa tamam diycem bir de her zaman atsa tamam diycem

Baya bahane ariyor bence yazmak icin ama komik bir bahane hahah.Yeni yil mesaji da beklerdim ben olsam.

Bu seferde ben cuma mesajı attim bak hemen cevap veriyor der içinden.Yarın yılbaşı atsam mi sizce mesaj.

Kızlarrrrr ben dayanamadım da binnazdan kredi aldım, ama kime ne atcam bilmiyorum hepsini deneyince, indirimi görünce almış bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…