Neden belli Aralık'la cuma msj atıyor ki? Geçen hafta atmamıştı dimi ? Ondan önce attı
Vallahi ben olsam sorarım
Hem ne cvp verecek görürsün :)
Siz ayrıldınız mı?
Ya ben olsam iğneleyici ve komik bir mesaj atardım ahahah çok garip değil mi ama yaa neden Cuma
bu kaçıncı Cuma mesajı? Haftaya perşembe yarın Cuma diye mesaj at bence
Aynen Dolce Vita bende anlamadım. Aunen zehrina bu kaçıncı mesaj niye atiyor anlamıyorum namazinda niyazinda olsa tamam diycem bir de her zaman atsa tamam diycem
Aynen Dolce Vita bende anlamadım. Aunen zehrina bu kaçıncı mesaj niye atiyor anlamıyorum namazinda niyazinda olsa tamam diycem bir de her zaman atsa tamam diycem
Daha uç hafta önce konustuk.İse girdim ondan aradı.Ama hiç adeti değildir bir senedir tanıyorum hiç cuma mesajı atmadi iki hafta önce attı geçen hafta atmamisti şimdi attı bu ne böyle yani
Daha uç hafta önce konustuk.İse girdim ondan aradı.Ama hiç adeti değildir bir senedir tanıyorum hiç cuma mesajı atmadi iki hafta önce attı geçen hafta atmamisti şimdi attı bu ne böyle yani
Canım tamamen sen tepki ver ve konu açılsın ilerlesin diye yapıyor, konuşmak istiyorsan kızların dediği gibi perşembe günü yarın cuma yaz:) hem komik olur
Sen ne istiyorsun karar verdin mi buna? Cevap verirsen yolu açmış olursun. Tepkisiz kalırsan ne yapar sen tanıyorsun. Ben olsaydım bir cuma msjı bulur, onun gibi yollardım :)