- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Kızlar adine fal baktıran var mı ? Durum değerlendirmesi saludan daha iyi takır takır ne yaşadıysam saydı valla helal yani.. Ama gelecek olumsuz dedi adine baktırıp dediğini yaşayan var mı salu seneye evlilik derken adin nayn dedi
Kızlar adine fal baktıran var mı ? Durum değerlendirmesi saludan daha iyi takır takır ne yaşadıysam saydı valla helal yani.. Ama gelecek olumsuz dedi adine baktırıp dediğini yaşayan var mı salu seneye evlilik derken adin nayn dedi
yani pek iyi denmez abi gibi gördügüm biri bana acilacak gibi bir durum diyebilirim .. yeni farkettim hic ihtimal vermiyordum aklimin ucundan bile gecmeyen birsey iste ..
zaten güzel olan hicbirsey cikmiyorolumsuz ne varsa cikiyor
bide zaman konusunda hicbir falci tutturamayabilir ama bu demek degilki fal tamamen tutmayacak böyle dusunmemek gerekiyor
alcazar ins sana güzel yorumlari tutarda burdan mutlu haberler verirsin
Hadi canım ya vallaha şu hayatta insan kime güveneceğini bilemiyor.Napıcan uzak durucan artık o kişiden.Fal vesilesiyle ne olaylara tanık oluyoruz ya.Takma kafana sakın.Bana çıkan falları hemen yazıyorum canım.Sanada inşaallah iyi olanlar çıkar.Her geçen gün daha çok inanıyorun ki,falcılar önemsizi ve olumsuzu üstün bir başarıyla bilme yeteneğine sahipler.
Adin öyledir.. Hatta isim bile verir, şok eder seni ama gelecekle ilgili bana söylediği birşey çıkmadı.. Çok takılma derim :)
Cok ozeniyorum imreniyorum ona ya.insallah bigun biri beni onu dusunmekten kurtarir.insallah bigun beni de aramiz bozulsa yapacak bisey kalmayinca falci falci dolasacak kadar seven biri olur:)
Beyza su an sana beslediğim sevgiye inanamazsınnadam çökertti beni ya bildiğin gibi değil tak tak sayınca bi de sok oldum
ben 2 gün ağladım adinin dediğine.çünkü anı bilmişti o yuzden gelecek kesin çıkacak diye düşündim.hiç bir dediği çıkmadı.
Beyza su an sana beslediğim sevgiye inanamazsınnadam çökertti beni ya bildiğin gibi değil tak tak sayınca bi de sok oldum
ailemin belki 1 seneyi sürecek bir i$ ili$kisi var mecburende ben görü$mek durumunda kaliyorum benden ba$ka bu i$lere ko$turcak biri yok yani nerden baksan ayda 1-2 kez illaki görmem gerekiyor ...
tesekkür ederim canim moral verdigin icin depresifte olmak istemiyorum aslinda ne fal ne de ask hicbisi düsünmek istemioyorum sanki böyle seyler bu hayatta yokmus gibi yasiycam galiba
Madem görüşmek zorundasın tavrınla araya koydugun mesafeyle sende uzak durmaya çalıştığını belli edersin.Böyle insanlara öyle sinirleniyorum ki,güvenip kardeş gözüyle bakıyosun ,karşındakinin niyetine bak.Başıma gelmiş gibi uyuz oldum adama.Sabret canım bi süre daha sonra kurtulursun inşallah.Umarım herşey en kısa zamanda senin için kolayca en güzel halini alır.
aynen aynen bi sinirlenirimkiiiii daha olmaz en çokta başıma gelen durumdur:18::18::18::18: insan yerine koymayacaksın bu tipleri
ben 2 gün ağladım adinin dediğine.çünkü anı bilmişti o yuzden gelecek kesin çıkacak diye düşündim.hiç bir dediği çıkmadı.
bende adin şu anı bile bilememişti.
takmayın kızlar dedikleri de çıkmadı zaten. kötü şeyler söylemişti banada
:) tesekkur ederim crn :) dedigim gibi anla ilgili oyle seyler soyler ki sok ustune sok yasarsin ama gelecek tutmuyor
Aynen ben de yaaaaaa( anımı ve yaşadıklarımı deli dehşet bildi adin ve karsımdaki insanın bana kurduğu cümleyi kelimesi kelimesine söyledi ben de öyle olunca bunalımdayım ya doğruysa diye
bu arada çıkan fal haberi vereyim.ben aşk durumunun yanı sıra bazı fallarda işimle ilgili
soruyordum.mert olumsuz demişti.bugun son kez açıkca söylemiyim ama gitmem gereken yere
gittim yok kesinlikle olmuyor.belki attı tuttu mert sonuçta iki ihtimal var ama hadi bildi diyelim.zaten
olumsuz bişey olunca hemen bilirler.
Şimdiye kadar dedikleri en çok çıkan Reiki oldu galiba.Her ne kadar çoğunlukta ufak tefek,önemsiz ve olumsuz şeyleri bilsede....zaten önemsizi ve olumsuzu bilmek bizim falcılarımızın ortak özelliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?