Binnaz Abla

ayy kızlar madam saludan sonra telwe'ye töbe ettim aklımı karıştırmayın

Adin öyledir.. Hatta isim bile verir, şok eder seni ama gelecekle ilgili bana söylediği birşey çıkmadı.. Çok takılma derim :)

Hadi canım ya vallaha şu hayatta insan kime güveneceğini bilemiyor.Napıcan uzak durucan artık o kişiden.Fal vesilesiyle ne olaylara tanık oluyoruz ya.Takma kafana sakın.Bana çıkan falları hemen yazıyorum canım.Sanada inşaallah iyi olanlar çıkar.Her geçen gün daha çok inanıyorun ki,falcılar önemsizi ve olumsuzu üstün bir başarıyla bilme yeteneğine sahipler.

ailemin belki 1 seneyi sürecek bir i$ ili$kisi var mecburende ben görü$mek durumunda kaliyorum benden ba$ka bu i$lere ko$turcak biri yok yani nerden baksan ayda 1-2 kez illaki görmem gerekiyor ...

tesekkür ederim canim moral verdigin icin depresifte olmak istemiyorum aslinda ne fal ne de ask hicbisi düsünmek istemioyorum sanki böyle seyler bu hayatta yokmus gibi yasiycam galiba

Adin öyledir.. Hatta isim bile verir, şok eder seni ama gelecekle ilgili bana söylediği birşey çıkmadı.. Çok takılma derim :)

Beyza su an sana beslediğim sevgiye inanamazsınn adam çökertti beni ya bildiğin gibi değil tak tak sayınca bi de sok oldum

kızlar selamın helloooo ben geldımmmmmadamsaluya bende baktırdım ama ben begenmedım yanı guzel seyler soylemıs keske cıksa ama cıkmaz gıbıme gelıyo o yuzden begenmedım pek falalem mertle alakalı bı arkadas ahıc memnun kalmadım sebebını ısteyene ozelden yazarım demıs o arkadas bana yazabılırmı acaba ben mertı şu anda cok basarılı buluyırum ama bana baktıgı kahve falında 10 gune kadar eve mısafır gelebılır demıstı gelen gıden olmadı

Cok ozeniyorum imreniyorum ona ya.insallah bigun biri beni onu dusunmekten kurtarir.insallah bigun beni de aramiz bozulsa yapacak bisey kalmayinca falci falci dolasacak kadar seven biri olur:)

Cok ozeniyorum imreniyorum ona ya.insallah bigun biri beni onu dusunmekten kurtarir.insallah bigun beni de aramiz bozulsa yapacak bisey kalmayinca falci falci dolasacak kadar seven biri olur:)

aminnnnnnnn cancağızım aminnnn.... herkes ne yaşatıyorsa aynısını yaşasınn..............

Beyza su an sana beslediğim sevgiye inanamazsınn adam çökertti beni ya bildiğin gibi değil tak tak sayınca bi de sok oldum

ben 2 gün ağladım adinin dediğine.çünkü anı bilmişti o yuzden gelecek kesin çıkacak diye düşündim.hiç bir dediği çıkmadı.

ben 2 gün ağladım adinin dediğine.çünkü anı bilmişti o yuzden gelecek kesin çıkacak diye düşündim.hiç bir dediği çıkmadı.

bende adin şu anı bile bilememişti.
takmayın kızlar dedikleri de çıkmadı zaten. kötü şeyler söylemişti banada

Madem görüşmek zorundasın tavrınla araya koydugun mesafeyle sende uzak durmaya çalıştığını belli edersin.Böyle insanlara öyle sinirleniyorum ki,güvenip kardeş gözüyle bakıyosun ,karşındakinin niyetine bak.Başıma gelmiş gibi uyuz oldum adama.Sabret canım bi süre daha sonra kurtulursun inşallah.Umarım herşey en kısa zamanda senin için kolayca en güzel halini alır.

aynen aynen bi sinirlenirimkiiiii daha olmaz en çokta başıma gelen durumdur:18::18::18::18: insan yerine koymayacaksın bu tipleri

aynen aynen bi sinirlenirimkiiiii daha olmaz en çokta başıma gelen durumdur:18::18::18::18: insan yerine koymayacaksın bu tipleri

Vallaha öyle yüzlerine tükürülecek kalleş varlıklar,insan bile diyemiyorum..

bende adin şu anı bile bilememişti.
takmayın kızlar dedikleri de çıkmadı zaten. kötü şeyler söylemişti banada

:) tesekkur ederim crn :) dedigim gibi anla ilgili oyle seyler soyler ki sok ustune sok yasarsin ama gelecek tutmuyor

Aynen ben de yaaaaaa( anımı ve yaşadıklarımı deli dehşet bildi adin ve karsımdaki insanın bana kurduğu cümleyi kelimesi kelimesine söyledi ben de öyle olunca bunalımdayım ya doğruysa diye

Aynen ben de yaaaaaa( anımı ve yaşadıklarımı deli dehşet bildi adin ve karsımdaki insanın bana kurduğu cümleyi kelimesi kelimesine söyledi ben de öyle olunca bunalımdayım ya doğruysa diye

korkma ben 2 gün kendime gelemedim.çünkü herifin karakterini tamı tamına söylemişti.çok etkilendim onun falından.dediği zaman

çoktaaaaaan geçti gitti.

bu arada çıkan fal haberi vereyim.ben aşk durumunun yanı sıra bazı fallarda işimle ilgili
soruyordum.mert olumsuz demişti.bugun son kez açıkca söylemiyim ama gitmem gereken yere
gittim yok kesinlikle olmuyor.belki attı tuttu mert sonuçta iki ihtimal var ama hadi bildi diyelim.zaten
olumsuz bişey olunca hemen bilirler.

Şimdiye kadar dedikleri en çok çıkan Reiki oldu galiba.Her ne kadar çoğunlukta ufak tefek,önemsiz ve olumsuz şeyleri bilsede....zaten önemsizi ve olumsuzu bilmek bizim falcılarımızın ortak özelliği.

Şimdiye kadar dedikleri en çok çıkan Reiki oldu galiba.Her ne kadar çoğunlukta ufak tefek,önemsiz ve olumsuz şeyleri bilsede....zaten önemsizi ve olumsuzu bilmek bizim falcılarımızın ortak özelliği.

alcanzaaaarrrr senın tarot kartların vardı dımı?sana bı soru yanıtlarsan sevınırım please sonuç kartında yıldız kartı düz gelırse bunu nasıl yorumlarsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…