umarım tüm sıkıntıları geride bırakacağımız bir yıl olur :) bu senenin son çeyreğinde tanıdım sizleri, iyi ki de tanımışım. mutlu, huzurlu, sağlıklı kısacası harika bir sene olsun!
Kızlar hepimizi bol aşklı bereketli gercek sevgi ve degerlerle dolu bir yıl diliyorum , herseyin en guzelini biz hakediyoruz buna inanın ve buna göre yasayın
umarım tüm sıkıntıları geride bırakacağımız bir yıl olur :) bu senenin son çeyreğinde tanıdım sizleri, iyi ki de tanımışım. mutlu, huzurlu, sağlıklı kısacası harika bir sene olsun!
Kızlar hepimizi bol aşklı bereketli gercek sevgi ve degerlerle dolu bir yıl diliyorum , herseyin en guzelini biz hakediyoruz buna inanın ve buna göre yasayın
Kızlar öncelikle hepinize gönlünüzden geçenlerin olacağı sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. 2017 hepimize şans ve mutluluk getirir umarım
Bir de şu an indirimler var malumunuz binnaza kredi yükleyip yüklememe konusumda kararsızım. baktırmaya değecek birileri var mı? nehir ateşoğlu, nil güneş filan nasıl?
Benim bir tanecik güzel arkadaşlarım herkesin çok güzel enerjisini aldım burayı ne zaman okusam yalnız olmadığımı bildim hep hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz kalp kırgınlığı yaşıyoruz benim en büyük dileğim 2017 tüm üzüntülerin yerine huzura bırakması sevgi dolu bir yıl dilerim size kızlar
Kızlar öncelikle hepinize gönlünüzden geçenlerin olacağı sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. 2017 hepimize şans ve mutluluk getirir umarım
Bir de şu an indirimler var malumunuz binnaza kredi yükleyip yüklememe konusumda kararsızım. baktırmaya değecek birileri var mı? nehir ateşoğlu, nil güneş filan nasıl?
Mavikurdele10
msjına katılıyorum insan yalnız olmadığını his ediyor burda :) ben önceden bdv bölümüne takılıyordum fakat buranın yeri ayrı
Herkes çok yardım sever
Herkese sağlık, mutluluk, huzurlu, başarılı ve aşk dolu bir yıl diliyorum. Hem ülkemiz için, hem gelecek yıllar için, hepimiz için inşallah 2017 yeni, güzel bir başlangıç olur
İnşallah beklediğimiz herşey, herkes hayırlıdır ve bir an önce gerçekleşir ve şu fallardan kurtuluruz.