- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
İnan bunu yaşadığın için çok üzüldüm çok yakın arkadaşıma da zamanında bu "arkadaş kalma" konusunda mani olmaya çalıştım anlamadı,çok üzüldüKIZLAR herkese ıyı yıllar.üzücü bir haberle 31 aralıgı kapattım..bugun sezgının,humanın,eylemın(dışardan),yeşilçingenın,gizem hatunun,nil güneş,asiyenin,lena,vb... hepsi patladı(
Olayı anlatıyorum,sezgının dedıgı gıbı bugun benımkı aradı bu cıktı evet,hatta şaşırdım ki bugund kadar dedıgı gıbı gıdıyo.. lakın bana suan goruştugu kızla arasının acık oldugunu aslında kafansa kurdugun gıbı olmadıgını anlicaksın cok mutlu olucaksın demıştı..digerlerıde bu kızla ocakta bıtıyor demıştı..evet bugun buluştuk veeeeee adam bana gayet dostcaa davranıp,kıza alıştıgını aşık olmaya başladıgını ılk gunler olmıcak dıye dusundugunu ama suanda harıka olduklarını evlılık duşundugunı anlattı.içine aglamak bu olsa gerek..bende ayrılabılırsınıx bence dıye ortaya bı laf atıyım dedım adamın gözleri doldu deme oyle dedı( bız normelde de arkadasca dostca arada konuşuyoduk.hatta gecen gun bır gece dışarı cıkmştık kızlarla resım gormuş durup durutken o gezıyoruz yazmıştı,, sezgının falı gelıyo demıştım.. yenı yıla aglayarak gırdım ( tamamıyle dost olmuşuz hbrım yok ( bu durumu bana dıyen tek bı yorumcu olmadıgı gıbı hepsıı bu kızı ıstemıyo zorluyo kendını demıştı ( dıcegım şu ki bana bugun dedıgı tek guzel cumle; seni üzüyorum arada bılıyorum ınsan encok sevdıgını uzermış dedı.aılesı gıbı dedı.benı sevıyosun yanı dedım ınsan olarak cok dedı ( gayet guzel vedalaştık goruşuruz dedı ve .....
arkadss gıbı derdını dınleme dıyen bı durumu arkadsd modunu sezen tekl kişi venüs oldu ayrılıkları olursa venus bılır zaten sevgılı olmanıx gormuyorum ams bu kızlada olmıcak demıştı. Şimdii sezgının en yakın o bıldıgı ıcın buluşma tuttu ama ben agladımuzun lafın kısasııı.... bu fal olayı bende bıtmıştır.ınanmayınn eylem bıde 6 haftada arıcak sevgılı olalım dıcek bu kız bıtıyo demıştı patladııı dıgerlerı yukarıda yazdıgım kızla bıtıcek hıssı yok demıştı ocak için ama ben bugun gordum adamın gozlerı doldu ayrılırsın dedım dıye ( 2016 ne goturdu bılınmez ama 2017 bana ne getırıcek bellı.. sevgılerımla
Canım çok üzüldümmKIZLAR herkese ıyı yıllar.üzücü bir haberle 31 aralıgı kapattım..bugun sezgının,humanın,eylemın(dışardan),yeşilçingenın,gizem hatunun,nil güneş,asiyenin,lena,vb... hepsi patladı(
Olayı anlatıyorum,sezgının dedıgı gıbı bugun benımkı aradı bu cıktı evet,hatta şaşırdım ki bugund kadar dedıgı gıbı gıdıyo.. lakın bana suan goruştugu kızla arasının acık oldugunu aslında kafansa kurdugun gıbı olmadıgını anlicaksın cok mutlu olucaksın demıştı..digerlerıde bu kızla ocakta bıtıyor demıştı..evet bugun buluştuk veeeeee adam bana gayet dostcaa davranıp,kıza alıştıgını aşık olmaya başladıgını ılk gunler olmıcak dıye dusundugunu ama suanda harıka olduklarını evlılık duşundugunı anlattı.içine aglamak bu olsa gerek..bende ayrılabılırsınıx bence dıye ortaya bı laf atıyım dedım adamın gözleri doldu deme oyle dedı( bız normelde de arkadasca dostca arada konuşuyoduk.hatta gecen gun bır gece dışarı cıkmştık kızlarla resım gormuş durup durutken o gezıyoruz yazmıştı,, sezgının falı gelıyo demıştım.. yenı yıla aglayarak gırdım ( tamamıyle dost olmuşuz hbrım yok ( bu durumu bana dıyen tek bı yorumcu olmadıgı gıbı hepsıı bu kızı ıstemıyo zorluyo kendını demıştı ( dıcegım şu ki bana bugun dedıgı tek guzel cumle; seni üzüyorum arada bılıyorum ınsan encok sevdıgını uzermış dedı.aılesı gıbı dedı.benı sevıyosun yanı dedım ınsan olarak cok dedı ( gayet guzel vedalaştık goruşuruz dedı ve .....
arkadss gıbı derdını dınleme dıyen bı durumu arkadsd modunu sezen tekl kişi venüs oldu ayrılıkları olursa venus bılır zaten sevgılı olmanıx gormuyorum ams bu kızlada olmıcak demıştı. Şimdii sezgının en yakın o bıldıgı ıcın buluşma tuttu ama ben agladımuzun lafın kısasııı.... bu fal olayı bende bıtmıştır.ınanmayınn eylem bıde 6 haftada arıcak sevgılı olalım dıcek bu kız bıtıyo demıştı patladııı dıgerlerı yukarıda yazdıgım kızla bıtıcek hıssı yok demıştı ocak için ama ben bugun gordum adamın gozlerı doldu ayrılırsın dedım dıye ( 2016 ne goturdu bılınmez ama 2017 bana ne getırıcek bellı.. sevgılerımla
Müdahil olmadan edemeyeceğim Fama 1 sene boyunca beni aynı adamla evlendirdi son falda olan biteni dökünce sen başkasıyla devam edeceksin bu gelecek ama istemeyeceksin yaptı. Üstüne üstlük sema da bu faldan öğrendiklerini aynı senaryoyla bana sattıCanım çok üzüldümmhakkında hayırlısı olsun.fama ya baktırmışmıydın?
EvetCanım çok üzüldümmhakkında hayırlısı olsun.fama ya baktırmışmıydın?
Doğrudur sekacım bişey diyemem.benim düzenli attığım enerjimin tuttuğu tek kişi de fama bu yüzden bende %90 çıkmıştır hep.ama yinede uyarıların için saol canımMüdahil olmadan edemeyeceğim Fama 1 sene boyunca beni aynı adamla evlendirdi son falda olan biteni dökünce sen başkasıyla devam edeceksin bu gelecek ama istemeyeceksin yaptı. Üstüne üstlük sema da bu faldan öğrendiklerini aynı senaryoyla bana sattı
Bence sana çok değer veriyo ve buluştuğunuzda senin duydukların karşısında yaşadığın üzüntüyü ruh halini anlamaması mümkün drğil ah onlar o kadar uyanık oluyolar ki...gözlemlemiştir seni ve sonucundada mesaj atmıştır.ama işte böyle yaparak aptala çeviriyolar ya ilgini çek bitir git ya da ilgileniyo ayaklarına girme be adam sinir oluuorumSagolun kızlar dün gece whatsupptan resım ve durumu kapattım,gece yarısı ıyımısıb dıe msj atmış,ıyıyım dedım sacma sapan bı konu attı sonra,engelledım mı dıe merak etmış bu ne şimdi yaaaa
Canım öncelikle yaşadığın şey için çok üzüldüm ama bu eski sevgiliyle arkadaş kalınsa bile yeni sevgiliden bahsetmek bana saçma geliyor,başka şeyler konuşun hiç mi konuşacak başka konu yok ki.sanki bu adam seni de elinde tutmaya çalışıyor gibi.Sagolun kızlar dün gece whatsupptan resım ve durumu kapattım,gece yarısı ıyımısıb dıe msj atmış,ıyıyım dedım sacma sapan bı konu attı sonra,engelledım mı dıe merak etmış bu ne şimdi yaaaa
canım yazdıklarına ne diyebilirim bilmiyorum teselliler anlamsız kalıyor çünkü ama son cümleni değiştirmek istiyorum. öyle deme. asıl 2016nın senden ne götürdüğü belli ama 2017nin neler, ne değişiklikler, ne güzellikler getireceğini bilmiyoruzKIZLAR herkese ıyı yıllar.üzücü bir haberle 31 aralıgı kapattım..bugun sezgının,humanın,eylemın(dışardan),yeşilçingenın,gizem hatunun,nil güneş,asiyenin,lena,vb... hepsi patladı(
eski sevgiliyle arkadaş kalmak bana başlı başına saçmalık geliyor, zamanında bana da arkadaş kalma teklifiyle gelindiğinde "ne yapacaz oturup senin yeni sevgilini mi dinleyecem" demiştim. yine olsa yine aynısını derim. kızlar siz de yapmayın eski sevgiliyle arkadaş olunmuyorCanım öncelikle yaşadığın şey için çok üzüldüm ama bu eski sevgiliyle arkadaş kalınsa bile yeni sevgiliden bahsetmek bana saçma geliyor,başka şeyler konuşun hiç mi konuşacak başka konu yok ki.sanki bu adam seni de elinde tutmaya çalışıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?