- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
İnşAllah canım artık ne duşunucegımıde bılmıyorumcanım yazdıklarına ne diyebilirim bilmiyorum teselliler anlamsız kalıyor çünkü ama son cümleni değiştirmek istiyorum. öyle deme. asıl 2016nın senden ne götürdüğü belli ama 2017nin neler, ne değişiklikler, ne güzellikler getireceğini bilmiyoruz
@hanevebubi ya bri. Nişanlandı demştn. Sen bu o cocuk. Muydu ?İnşAllah canım artık ne duşunucegımıde bılmıyorum
KIZLAR herkese ıyı yıllar.üzücü bir haberle 31 aralıgı kapattım..bugun sezgının,humanın,eylemın(dışardan),yeşilçingenın,gizem hatunun,nil güneş,asiyenin,lena,vb... hepsi patladı(
Olayı anlatıyorum,sezgının dedıgı gıbı bugun benımkı aradı bu cıktı evet,hatta şaşırdım ki bugund kadar dedıgı gıbı gıdıyo.. lakın bana suan goruştugu kızla arasının acık oldugunu aslında kafansa kurdugun gıbı olmadıgını anlicaksın cok mutlu olucaksın demıştı..digerlerıde bu kızla ocakta bıtıyor demıştı..evet bugun buluştuk veeeeee adam bana gayet dostcaa davranıp,kıza alıştıgını aşık olmaya başladıgını ılk gunler olmıcak dıye dusundugunu ama suanda harıka olduklarını evlılık duşundugunı anlattı.içine aglamak bu olsa gerek..bende ayrılabılırsınıx bence dıye ortaya bı laf atıyım dedım adamın gözleri doldu deme oyle dedı( bız normelde de arkadasca dostca arada konuşuyoduk.hatta gecen gun bır gece dışarı cıkmştık kızlarla resım gormuş durup durutken o gezıyoruz yazmıştı,, sezgının falı gelıyo demıştım.. yenı yıla aglayarak gırdım ( tamamıyle dost olmuşuz hbrım yok ( bu durumu bana dıyen tek bı yorumcu olmadıgı gıbı hepsıı bu kızı ıstemıyo zorluyo kendını demıştı ( dıcegım şu ki bana bugun dedıgı tek guzel cumle; seni üzüyorum arada bılıyorum ınsan encok sevdıgını uzermış dedı.aılesı gıbı dedı.benı sevıyosun yanı dedım ınsan olarak cok dedı ( gayet guzel vedalaştık goruşuruz dedı ve .....
arkadss gıbı derdını dınleme dıyen bı durumu arkadsd modunu sezen tekl kişi venüs oldu ayrılıkları olursa venus bılır zaten sevgılı olmanıx gormuyorum ams bu kızlada olmıcak demıştı. Şimdii sezgının en yakın o bıldıgı ıcın buluşma tuttu ama ben agladımuzun lafın kısasııı.... bu fal olayı bende bıtmıştır.ınanmayınn eylem bıde 6 haftada arıcak sevgılı olalım dıcek bu kız bıtıyo demıştı patladııı dıgerlerı yukarıda yazdıgım kızla bıtıcek hıssı yok demıştı ocak için ama ben bugun gordum adamın gozlerı doldu ayrılırsın dedım dıye ( 2016 ne goturdu bılınmez ama 2017 bana ne getırıcek bellı.. sevgılerımla
Canim acaba seni mi denemeye calisti acaba o kizdan bahsederek diye dusundum su an... Geysu ne demisti bu arada baktirmis miydin?Sagolun kızlar dün gece whatsupptan resım ve durumu kapattım,gece yarısı ıyımısıb dıe msj atmış,ıyıyım dedım sacma sapan bı konu attı sonra,engelledım mı dıe merak etmış bu ne şimdi yaaaa
Ayni şeyi düşünmüştüm, sen dile getirmişsin :)Canim acaba seni mi denemeye calisti acaba o kizdan bahsederek diye dusundum su an... Geysu ne demisti bu arada baktirmis miydin?
Canim benim Allah aşkina diyorum kendini uzme ... eger sen bu aradaslik olayini kaldiramayacaksan kbakma ben yapamicam de ve git hatta git ki sen de ki duygularinin ask mi insan sevgisi mi olduguna karar versin sen boyle kaldikca ikinizde cepte olacaksiniz belki seni daha cok sevip deger veriyor ama sen yaninda durdukca o anlamayacak bunu gercekten ben bu kisiyle iletisimi kesmeni cok isterim cunku bekleyerek olmaz gidersen de hem canin daha az yanar hem de bi sansin varsa eger bu sansina kapi acmis olursun ? Yine kizlara da bu dusuncemi soralim.. ama ben kesinlikle bunun senin icin 2 kere daha iyi olcagini dusunuyorum.Bir de cingene olumlu mu konusmustu sanaKIZLAR herkese ıyı yıllar.üzücü bir haberle 31 aralıgı kapattım..bugun sezgının,humanın,eylemın(dışardan),yeşilçingenın,gizem hatunun,nil güneş,asiyenin,lena,vb... hepsi patladı(
Olayı anlatıyorum,sezgının dedıgı gıbı bugun benımkı aradı bu cıktı evet,hatta şaşırdım ki bugund kadar dedıgı gıbı gıdıyo.. lakın bana suan goruştugu kızla arasının acık oldugunu aslında kafansa kurdugun gıbı olmadıgını anlicaksın cok mutlu olucaksın demıştı..digerlerıde bu kızla ocakta bıtıyor demıştı..evet bugun buluştuk veeeeee adam bana gayet dostcaa davranıp,kıza alıştıgını aşık olmaya başladıgını ılk gunler olmıcak dıye dusundugunu ama suanda harıka olduklarını evlılık duşundugunı anlattı.içine aglamak bu olsa gerek..bende ayrılabılırsınıx bence dıye ortaya bı laf atıyım dedım adamın gözleri doldu deme oyle dedı( bız normelde de arkadasca dostca arada konuşuyoduk.hatta gecen gun bır gece dışarı cıkmştık kızlarla resım gormuş durup durutken o gezıyoruz yazmıştı,, sezgının falı gelıyo demıştım.. yenı yıla aglayarak gırdım ( tamamıyle dost olmuşuz hbrım yok ( bu durumu bana dıyen tek bı yorumcu olmadıgı gıbı hepsıı bu kızı ıstemıyo zorluyo kendını demıştı ( dıcegım şu ki bana bugun dedıgı tek guzel cumle; seni üzüyorum arada bılıyorum ınsan encok sevdıgını uzermış dedı.aılesı gıbı dedı.benı sevıyosun yanı dedım ınsan olarak cok dedı ( gayet guzel vedalaştık goruşuruz dedı ve .....
arkadss gıbı derdını dınleme dıyen bı durumu arkadsd modunu sezen tekl kişi venüs oldu ayrılıkları olursa venus bılır zaten sevgılı olmanıx gormuyorum ams bu kızlada olmıcak demıştı. Şimdii sezgının en yakın o bıldıgı ıcın buluşma tuttu ama ben agladımuzun lafın kısasııı.... bu fal olayı bende bıtmıştır.ınanmayınn eylem bıde 6 haftada arıcak sevgılı olalım dıcek bu kız bıtıyo demıştı patladııı dıgerlerı yukarıda yazdıgım kızla bıtıcek hıssı yok demıştı ocak için ama ben bugun gordum adamın gozlerı doldu ayrılırsın dedım dıye ( 2016 ne goturdu bılınmez ama 2017 bana ne getırıcek bellı.. sevgılerımla
Aklın yolu bir.Tespitlerin yerinde.Doğru söze ne hacet.Canim benim Allah aşkina diyorum kendini uzme ... eger sen bu aradaslik olayini kaldiramayacaksan kbakma ben yapamicam de ve git hatta git ki sen de ki duygularinin ask mi insan sevgisi mi olduguna karar versin sen boyle kaldikca ikinizde cepte olacaksiniz belki seni daha cok sevip deger veriyor ama sen yaninda durdukca o anlamayacak bunu gercekten ben bu kisiyle iletisimi kesmeni cok isterim cunku bekleyerek olmaz gidersen de hem canin daha az yanar hem de bi sansin varsa eger bu sansina kapi acmis olursun ? Yine kizlara da bu dusuncemi soralim.. ama ben kesinlikle bunun senin icin 2 kere daha iyi olcagini dusunuyorum.Bir de cingene olumlu mu konusmustu sana
Üzüldüm durumuna.Umarım yaraların en kısa zamanda iyleşir. Keşke dünya lügatında ayrılık denilen bir sözcük yer almasaydı.KIZLAR herkese ıyı yıllar.üzücü bir haberle 31 aralıgı kapattım..bugun sezgının,humanın,eylemın(dışardan),yeşilçingenın,gizem hatunun,nil güneş,asiyenin,lena,vb... hepsi patladı(
Üzülmemek mümkün değil zor yaşadığın geysu da bana böyle sonuç verdi arkadaş kalmak asla kabul edeceğim durum degilİnşAllah canım artık ne duşunucegımıde bılmıyorum
Şıracının şahidi Bozacı desene...Müdahil olmadan edemeyeceğim Fama 1 sene boyunca beni aynı adamla evlendirdi son falda olan biteni dökünce sen başkasıyla devam edeceksin bu gelecek ama istemeyeceksin yaptı. Üstüne üstlük sema da bu faldan öğrendiklerini aynı senaryoyla bana sattı
fal eğitimi nasıl alınıyor canım ben de öyle bişeyler istiyorum da ..yardımcı olcak bir tanıdıgın varmı ben kendim ve çevrem de oyle bakmak istiyorum paraya falan dökmek değil Allah korusun yani sadece astrolojiyle falan da ilgili kitaplar okuyorum hobi olarak çok seviyorum eğitimi varsa bunu da almak daha iyi öğrenmek istiyorumKızlar isim vermiyecem kesinlikle ama bir fal sitesinde yorumculardan biriyle arkadaş olmuştuk geçen yıl.Site dışında da görüşmeye başlamıştık.çok sık fal baktırdığım dönemlerde çok kızıyordu.sakın diyordu onlara güvenme inanma.Pembe tablo çiziyorlar hepsi buna endeksli. Kendisi fal eğitimini almıştı.bana önüme bakmam gerektiğini olmayacağını söylemişti.O sıralar ona çok kızmıştım. onca bakılan güzel yorum arasında bir iki böyle bakılan moral bozucu falları dikkate almıyor insan.Ben çok bekledim sabrettim.bugüne bakıldığında elde var sıfır. Buradan beni evlendiren,üstüne çocuk yaptırtan tüm yorumcuları Esefle Kınıyorum...
Canım sanırım Türkiye'de bir üniversitede astroloji eğitimi almıştı.Birde yurtdışında kart eğitimi almıştı.Tam detaylı sormamıştım.O sıralar dertler deryaydı.Ama istersen bir araştır.varsa illaki bulursun birşeyler.fal eğitimi nasıl alınıyor canım ben de öyle bişeyler istiyorum da ..yardımcı olcak bir tanıdıgın varmı ben kendim ve çevrem de oyle bakmak istiyorum paraya falan dökmek değil Allah korusun yani sadece astrolojiyle falan da ilgili kitaplar okuyorum hobi olarak çok seviyorum eğitimi varsa bunu da almak daha iyi öğrenmek istiyorum
yine yabancı dil karşıma çıktı yine yine:))))Canım sanırım Türkiye'de bir üniversitede astroloji eğitimi almıştı.Birde yurtdışında kart eğitimi almıştı.Tam detaylı sormamıştım.O sıralar dertler deryaydı.Ama istersen bir araştır.varsa illaki bulursun birşeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?