Binnaz Abla

İnşAllah canım artık ne duşunucegımıde bılmıyorum

Canım ben yanlış anlamadım değil mi? Bu konuşmayı hoşlanıdığın ama sadece arkadaş olduğun biriyle yapmadın? Bu konuşmayı eski sevgilinle yaptın sen?

Kizlar maalesef 2017 ye yine terorle basladik cok uzucu kendi adimada koti haberler aldim ,benimde butun fallarim.patladi hic donusu olmayacak sekilde nil gunes ,sevval,geysu,serkan(7 kez attim olucak dedi olmadi olmayacakta),asiye ,dalya bozok hepsi patladi.Tek bilen ecem23. ,kesira sirel ve falaniyethakkaniyet .Ecem23 detayli bir sekilde bildi tum olaylar netlesti gecmistekiyle birsey olmaz artik daha oncede yasamistim saglik olsun napalim.kaderde yokmus.

Dünden beri bende kova burçu olan şahıstan mesaj bekliyorum .şu saat oldu tık Yok .
Bende inat ettim yazmicam bakalım aklına gelip birşey yazacak mı .cidden gıcık oldum yaaaa

Canim acaba seni mi denemeye calisti acaba o kizdan bahsederek diye dusundum su an... Geysu ne demisti bu arada baktirmis miydin?

Canim benim Allah aşkina diyorum kendini uzme ... eger sen bu aradaslik olayini kaldiramayacaksan kbakma ben yapamicam de ve git hatta git ki sen de ki duygularinin ask mi insan sevgisi mi olduguna karar versin sen boyle kaldikca ikinizde cepte olacaksiniz belki seni daha cok sevip deger veriyor ama sen yaninda durdukca o anlamayacak bunu gercekten ben bu kisiyle iletisimi kesmeni cok isterim cunku bekleyerek olmaz gidersen de hem canin daha az yanar hem de bi sansin varsa eger bu sansina kapi acmis olursun ? Yine kizlara da bu dusuncemi soralim.. ama ben kesinlikle bunun senin icin 2 kere daha iyi olcagini dusunuyorum.Bir de cingene olumlu mu konusmustu sana

Aklın yolu bir.Tespitlerin yerinde.Doğru söze ne hacet.

Üzüldüm durumuna.Umarım yaraların en kısa zamanda iyleşir. Keşke dünya lügatında ayrılık denilen bir sözcük yer almasaydı.

Şıracının şahidi Bozacı desene...

Kızlar isim vermiyecem kesinlikle ama bir fal sitesinde yorumculardan biriyle arkadaş olmuştuk geçen yıl.Site dışında da görüşmeye başlamıştık.çok sık fal baktırdığım dönemlerde çok kızıyordu.sakın diyordu onlara güvenme inanma.Pembe tablo çiziyorlar hepsi buna endeksli. Kendisi fal eğitimini almıştı.bana önüme bakmam gerektiğini olmayacağını söylemişti.O sıralar ona çok kızmıştım. onca bakılan güzel yorum arasında bir iki böyle bakılan moral bozucu falları dikkate almıyor insan.Ben çok bekledim sabrettim.bugüne bakıldığında elde var sıfır. Buradan beni evlendiren,üstüne çocuk yaptırtan tüm yorumcuları Esefle Kınıyorum...

Kizlar merhaba, hepimiz eminim ki bu yeni yila cok buyuk dileklerle girdik. Hepimizi ayni durumlari yasiyoruz, bu yuzden cidden de kendim icin nasil artik fallarin cikmasini istiyorsam, sizi icin de aynisini diliyorum. Artik mutlu olalim istiyorum. Bizim nesil bu topigi terk etsin artik, yeni nesiller gelsin :) tabi keske hic gerek kalmasa buna.. ama maalesef hayat böyle işte. Neyi cok istersek, onunla sinaniyoruz. Insallah 2017 sirasi ile hepimiz cok cok mutlu olacagiz

Bide aklima gelmişken. Son zamanlarda geysu'yu cok okudum burda. Sizce geysu anda basarili mi? Ve dürüst mü? Bana cok durust bir yorumcuymus gibime geldi her daim, boş umut vermek istemeyen. Ama farkli tecrübeleriniz varsa haberim olsun :)

fal eğitimi nasıl alınıyor canım ben de öyle bişeyler istiyorum da ..yardımcı olcak bir tanıdıgın varmı ben kendim ve çevrem de oyle bakmak istiyorum paraya falan dökmek değil Allah korusun yani sadece astrolojiyle falan da ilgili kitaplar okuyorum hobi olarak çok seviyorum eğitimi varsa bunu da almak daha iyi öğrenmek istiyorum

Canım sanırım Türkiye'de bir üniversitede astroloji eğitimi almıştı.Birde yurtdışında kart eğitimi almıştı.Tam detaylı sormamıştım.O sıralar dertler deryaydı.Ama istersen bir araştır.varsa illaki bulursun birşeyler.

yine yabancı dil karşıma çıktı yine yine:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…