Hemen bakıyorumalcanzaaaarrrr senın tarot kartların vardı dımı?sana bı soru yanıtlarsan sevınırım please sonuç kartında yıldız kartı düz gelırse bunu nasıl yorumlarsın?
alcanzaaaarrrr senın tarot kartların vardı dımı?sana bı soru yanıtlarsan sevınırım please sonuç kartında yıldız kartı düz gelırse bunu nasıl yorumlarsın?
Düz yıldız:Umut,iyimserlik,basiret.Güzellik,zarafet,tatlılık.Aydınlık fikir,yönelim,ülkü.Düz yıldız her şekilde olumludur canım.
hadi bakalım inş olur:))
İnşallah canım.Yıldız kartı tarot kartlarının büyük arkana kısmına dahildir.22 adet büyük arkananın içinde en olumlusu ,en iyisidir.Yani bunu sevinçlerin en büyüğü ,dileğin en mutlu şekilde olması gibi örneklendirebiliriz.
Bu arada Utem e ciddeen sinir olmusum. Her seyi bastan asagi sallamis, ne durum var, ne baska bir sey. Aralik ayinda da guya duygusal acidan daha mutlu olacakmisim, yalan kesinlikle, dipte sonda depresyondayim. Utem e ne kadar sinir olduysam yaz yaz bitiremedim resmen,
Simeha, Utem ve MacaKizi duruma gore salliyor, yaklasmayin arkadaslar
Kizlardan biri tellweden 50 kredi aldim demis , yapma etme guzel kardesim. Orda kimse bir sey bilmiyor.
ayyy inş ya zaten bu ara falı azalttım duaya verdım kendımı ama bakalım neler olcak bazen dıyorum kı yukarda allah var ya o da olmasaydı napardık kıme sıgınırdık acaba?:)
selamlar :)ne guzel kendinizi ifadde etmeniz benim sizinle enerjim uyustu ve soylediklerinizin olmasini sabirla bekliyorum ,karment:)merhabalar arkadaşlar. öncelikle belirteyim ki bu üyelik bir müşterime ait sadece. kulaklarım çınlatılıyormuş ben de aranıza gireyim dedim. yorumlarımı sıradan gören olmuş, korkan olmuş beğenen olmuş, kaybolacağımı düşünen olmuş. öncelikle belirteyim ki uzun vadeli tellwedeyim ben. falcılık olayında yeni değilim. ailemden gelen bir meslek diyebilirim. anneanemin annesinden gelen birtakım kendimize ait teknikler ve kalıtsal hisler gibi bişey olmalı. anneanemin bu konular üzerine kendi kitapları ve el yapımı aletleri vardı. anlayacağınız gerçekten önem verirdi bu işlere. sadece sanal değil kendi evimde de fal bakıyorum ben. sıradan olmasını duyduğuma üzüldüm gerçekten. ama tam olarak beklentilerinizi bana açarak daha gelişmemi sağlayabilirsiniz. hep olumlu yorum yapıp hep olumlu cevap almıyorum tabii ki. ne kadar olsa da internet üzerinden olduğu için arada enerjim uyuşmayan arkadaşlar oluyor onlara iade ediyorum fallarını özürlerim ile. herkese aynı yazmam diye bişey söz konusu değil kesinlikle. kendi yüzyüze fallarımda olduğu gibi uzun ayrıntılı bakarım. tam potansiyelimi ortaya koyamasamda sitenin sağladığı şartlar içerisinde çırpınıyorum işte. müşterilerime değer veriyorum ve elimden geldiğince bekletmemeye çalışıyorum, hislerine değer veriyorum ve herşeye açıklık getirmeye çalışıyorum. sıkıcı ve sıradan olmayan diğer fallardan bahsederseniz piyasada geçmişi olmayan para için bu işi yapan bir sürü falcı var. bizzat bildiğim hiç kimse yok tabii ki ancak prim yapabilmek için çeşitli oyun oynayan insanlar ile karşılaşıyorum arada. sizden ricam eksiklerimi bana söyleyebilirseniz kendimi geliştirebilirim
Merhaba.Size tarot,katina ve yıldızname baktırdım.İçinde bulunduğum an,durum analizi ile ilgili beni gerçekten şaşırtmayı başardınız.Tüm duam söylediklerinizin de çıkması için.Ben sizin samimiyetinize inanarak tek birşey sormak istiyorum.Fallarınızın bugüne kadar ne kadarlık bir kısmı çıktı ,çıkma olasılığı yüzde kaçtır?Sesli yoruma geçerseniz çok çok iyi olur.Sevgiler.merhabalar arkadaşlar. öncelikle belirteyim ki bu üyelik bir müşterime ait sadece. kulaklarım çınlatılıyormuş ben de aranıza gireyim dedim. yorumlarımı sıradan gören olmuş, korkan olmuş beğenen olmuş, kaybolacağımı düşünen olmuş. öncelikle belirteyim ki uzun vadeli tellwedeyim ben. falcılık olayında yeni değilim. ailemden gelen bir meslek diyebilirim. anneanemin annesinden gelen birtakım kendimize ait teknikler ve kalıtsal hisler gibi bişey olmalı. anneanemin bu konular üzerine kendi kitapları ve el yapımı aletleri vardı. anlayacağınız gerçekten önem verirdi bu işlere. sadece sanal değil kendi evimde de fal bakıyorum ben. sıradan olmasını duyduğuma üzüldüm gerçekten. ama tam olarak beklentilerinizi bana açarak daha gelişmemi sağlayabilirsiniz. hep olumlu yorum yapıp hep olumlu cevap almıyorum tabii ki. ne kadar olsa da internet üzerinden olduğu için arada enerjim uyuşmayan arkadaşlar oluyor onlara iade ediyorum fallarını özürlerim ile. herkese aynı yazmam diye bişey söz konusu değil kesinlikle. kendi yüzyüze fallarımda olduğu gibi uzun ayrıntılı bakarım. tam potansiyelimi ortaya koyamasamda sitenin sağladığı şartlar içerisinde çırpınıyorum işte. müşterilerime değer veriyorum ve elimden geldiğince bekletmemeye çalışıyorum, hislerine değer veriyorum ve herşeye açıklık getirmeye çalışıyorum. sıkıcı ve sıradan olmayan diğer fallardan bahsederseniz piyasada geçmişi olmayan para için bu işi yapan bir sürü falcı var. bizzat bildiğim hiç kimse yok tabii ki ancak prim yapabilmek için çeşitli oyun oynayan insanlar ile karşılaşıyorum arada. sizden ricam eksiklerimi bana söyleyebilirseniz kendimi geliştirebilirim
göz falı konusunda cinler ile ilgili korkularınızın olmasına gerek yok. anneannemden öğrendiğim göz okuma ve his ile ilgili bir durum açıkçası bu.
ayrıca grafoloji eğitimim ve yine aileden gelme deneyim bilgi ve yeteneğim olduğuna inanıyorum. yüzyüze buluşmalarımda da bu tekniği çok kullanırım. yakında imza ve elyazısı falım onaylanmış olacak. bu falda daha başarılı olacağıma inanıyorum
Merhaba.Size tarot,katina ve yıldızname baktırdım.İçinde bulunduğum an,durum analizi ile ilgili beni gerçekten şaşırtmayı başardınız.Tüm duam söylediklerinizin de çıkması için.Ben sizin samimiyetinize inanarak tek birşey sormak istiyorum.Fallarınızın bugüne kadar ne kadarlık bir kısmı çıktı ,çıkma olasılığı yüzde kaçtır?Sesli yoruma geçerseniz çok çok iyi olur.Sevgiler.
mesajlarımı okuyup yardımda bulunabilirseniz :)
İmza ve el yazısımı çok iyi..Peki bu fallarda da yine merak ettiğimiz her soruyu sorabilecekmiyiz?Yani tarot ve katina gibi bir usulumü var?
selamlar :)ne guzel kendinizi ifadde etmeniz benim sizinle enerjim uyustu ve soylediklerinizin olmasini sabirla bekliyorum ,karment:)
Vallaha çok teşekkür ederim bu hassasiyetinize.İlk kez bi falcının bizlerle böyle ilgisini gördüğümüz için ben kendi adıma şaşırdım.Burda hepimizin tek isteği inanın gerçek yorumcu bulup sadece o kişilerden yorum almak ve bize söylenen falların verilen umutların artık gerçek olup çıkması.Bizim burda en çok takık olduğumuz bir diğer konuda faldaki zamanların çoğunlukta tutmaması.Zaman geçsede fal çıkabilirmi?Birde tarotu ne kadar sıklıkta baktırabiliriz,Verdiğiniz tüm yanıtlara çok teşekkür ederim Madam Salu.kesinlikle. bu fallarda sorduğunuz sorulara enerjimi yoğunlaştırmam gerekiyor. diğer fallar gibi değil. genel istekte bulunursanız sadece kişiliğiniz ve bulanık geleceğiniz hakkında bilgi verebilirim. ama bu el yazısı okuma konusunda başarılıyımdır ve çok etkili bir teknik. sizlerde göreceksiniz. istediğiniz kadar ve istediğiniz ayrıntıda soruyu tek falda sorabilirsiniz. diğer fallar gibi de görebilirsiniz. zaten bir problem olursa mesaj ile ulaşıyorum müşterilerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?